Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 05:38:56
Strán: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 43 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Schecter gitary  (Prečítané 117743 krát)
0 užívateľov a 53 Hostí prehliada túto tému.
kuna
pravidelný návštevník
Príspevkov: 398

« Odpoveď #495 kedy: 05. Jún , 2011, 13:57:46 »

veľmi pekné je to malovanie to nebolo pôvodné že?
OT: čo máš stále s tým hell, si vôbec uvedomuješ čo píšeš?
asi nebolo povodne ked som napisal ze po uprave u iqaka alias Igor Keller , a ta druha otazka ma znamenat co? ci si uvedomujem co je slovo Hell? to nie su cinske paradajky, ty si vyslanca z neba? ]:->javascript:void(0);
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #496 kedy: 05. Jún , 2011, 14:05:09 »

asi nebolo povodne ked som napisal ze po uprave u iqaka alias Igor Keller , a ta druha otazka ma znamenat co? ci si uvedomujem co je slovo Hell? to nie su cinske paradajky, ty si vyslanca z neba? ]:->javascript:void(0);
písal si o laku, tak som nevedel či aj farba  :)
Nie som vyslanec z neba, len aby si nebol smutný keď sa tam raz dostaneš, keď to toľko píšeš  Žmurk
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
motorman
pravidelný návštevník
Príspevkov: 196

« Odpoveď #497 kedy: 05. Jún , 2011, 20:59:23 »

No mas prazce dalej od seba a je to dobre tak na podladenie. Ja ked chcem sedmicku v normalnom ladeni, tak chcem klasicku menzuru 25,5". Mam co robit, aby som chytil niektore veci aj na takej. A bezne deviatky struny by tam mali byt tuhsie ako na normalnej.

S tymto problemom sa neviem vysporiadat mam hrozne male ruky a je mi strasne tazke si vybrat spravnu gitaru
Ibanezy musim vylucit lebo su 26,5 aj ked sa mi ta ich kobilka ZR-2 vemi paci
tiez sirka hmatnika pri prom prazci na vecsine gitar je 43 mm pre mna je to priliz siroke
Na niektorych Schecteroch to je len 42 mm co nieje take spatne

pre mna by idealny nastroj bol neck trough alebo set neck, Schaller Floyd,  menzura 24 3/4 , sirka pri prvom prazci nie viac ako 40 1/2 a tenky krk ako na Jackson solist alebo ibanez wizard II

taku gitaru som este zatial nenasiel a tak sa stale vraciam k mojej MIM tele ktora sa tak podarila s uskym a tenkym krkom 41 mm

Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #498 kedy: 05. Jún , 2011, 21:02:32 »

S tymto problemom sa neviem vysporiadat mam hrozne male ruky a je mi strasne tazke si vybrat spravnu gitaru
Ibanezy musim vylucit lebo su 26,5 aj ked sa mi ta ich kobilka ZR-2 vemi paci
tiez sirka hmatnika pri prom prazci na vecsine gitar je 43 mm pre mna je to priliz siroke
Na niektorych Schecteroch to je len 42 mm co nieje take spatne

pre mna by idealny nastroj bol neck trough alebo set neck, Schaller Floyd,  menzura 24 3/4 , sirka pri prvom prazci nie viac ako 40 1/2 a tenky krk ako na Jackson solist alebo ibanez wizard II

taku gitaru som este zatial nenasiel a tak sa stale vraciam k mojej MIM tele ktora sa tak podarila s uskym a tenkym krkom 41 mm

ibanez su 25.5'' co je standardna menzura pre taketo superstraty.. pritom ibanezy maju este aj placaty tenucky krk takze aj ludia s malymi rukami uhraju uplne v pohode.. pozri si gitaristov ako michael romeo alebo malmsteen oni maju male tucne prstiky a volako sa mi nezda ze by mali problem na gitarach ktore maju :)
24a3/4 su LP menzury, pripadne par gitar ako caparison horus
25.5 je vacsina gitar
26.5 su schectery
27'' su baritonky co ja viem napriklad ibanez robi take a su urcene na podladovanie .. aj PRS ten jeden model co ma
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #499 kedy: 05. Jún , 2011, 21:55:06 »

... a tak sa stale vraciam k mojej MIM tele ktora sa tak podarila s uskym a tenkym krkom 41 mm

ale menzuru ma predsa taku istu, jak Ibanez. respektive naopak - Ibanezy maju klasicku fendracku menzuru...
Zaznamenané
motorman
pravidelný návštevník

« Odpoveď #500 kedy: 06. Jún , 2011, 23:04:48 »

ale menzuru ma predsa taku istu, jak Ibanez. respektive naopak - Ibanezy maju klasicku fendracku menzuru...

ja som mal pozicanu RGD Prestiege a bola 26,5 ale ako pozeram RG a S serie su 25,5
ties Shecter robja aj aj
to je jedno mne hlavne ide o sirku hmatnika a hrubku krku
proste mam problem hrat akordy ked chcem prechytit alebo tlmit nizke E palcom ta hrubka krku u Ibanezoch je idealna ale 43mm je vela viem ze su niake signature ktore su uzsie http://www.ibanez.com/ElectricGuitars/model-AT100CL ale to nieje co chcem

us nad tym dlhsie rozmyslam si dat urobyt nieco od Carvin alebo Musikraft
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #501 kedy: 07. Jún , 2011, 07:19:40 »

hmm rozmyslam ze cim to bude ze sa ti na ne hra vyslovene lepsie.. lebo na starej ibaneze RG470 co bol asi najtensi krk som nedokazal prevesit poriadne palec cez krk hore a chytal som krce do ruky uplne bezne z dovodu uzkeho uchopu.. paradoxne neskor  na caparison co mal prakticky az hruby D profil tam mi to prislo uplne prirodzene aj ked logika mi vravela ze sak ten krk je asi tak hruby jak na lespaule... pritom sirka nulteho prazca vacsinou na superstratoch byva standardne nejak 43mm ci tak nejak..
Zaznamenané

motorman
pravidelný návštevník

« Odpoveď #502 kedy: 07. Jún , 2011, 09:21:49 »

hmm rozmyslam ze cim to bude ze sa ti na ne hra vyslovene lepsie.. lebo na starej ibaneze RG470 co bol asi najtensi krk som nedokazal prevesit poriadne palec cez krk hore a chytal som krce do ruky uplne bezne z dovodu uzkeho uchopu.. paradoxne neskor  na caparison co mal prakticky az hruby D profil tam mi to prislo uplne prirodzene aj ked logika mi vravela ze sak ten krk je asi tak hruby jak na lespaule... pritom sirka nulteho prazca vacsinou na superstratoch byva standardne nejak 43mm ci tak nejak..

hej 43 je taky standard u vecsiny vyrobcov .....ESP Jackson Ibanez

Citácia
chytal som krce do ruky uplne bezne z dovodu uzkeho uchopu
to zalezi asi od toho aku mas ruku ..niektory gitaristi prave vyhladavaju tucnejsie krky aj na fenderoch napr
inac nie vsetky gitary aj ked su ten isty model maju rovnake rozmery krku
Ja so mal us niekolko stratov a boli tam odchylky niekedy as viac ako 1 mm, s mojimi malimy rukami je 1 mm velky rozdiel
najuzsi krk aky som mal v ruke bol Yamaha Pacifica ale to bola naozaj lacno vyhotovena
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #503 kedy: 07. Jún , 2011, 12:42:05 »

Ja skusim tliachať...

Je to potrebné takto špekulovať nad ozaj jeden-dvoma mm hore dole? Neverím že ta to môže tolko limitovať. Totiž ľudské telo má jednu super vlastnosť, a to že si dokáže zvyknúť. Každý sme mali problémy s powerchordami, hrať dlhšie než pár minút, tŕpnutie rúk a čo ja viem čo ešte...
Podľa mna neexistuje aby človeku vadila šírka hmatníka na klasickych elektrických gitarách, nech má prsty/ruky akékoľvek. Buď máš veľmi zlú techniku/polohu ľavej ruky, alebo moc špekuluješ...
Zaznamenané
BrokenWings
miestny štamgast
Príspevkov: 1539

« Odpoveď #504 kedy: 07. Jún , 2011, 14:12:24 »

Presne tak:
Zaznamenané
Drvic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 401

« Odpoveď #505 kedy: 07. Jún , 2011, 14:54:27 »

Presne tak:

Alebo Rick Renstrom -

Vzdy si spomeniem na neho, ked sa rozoberaju male prsty
Zaznamenané

motorman
pravidelný návštevník

« Odpoveď #506 kedy: 07. Jún , 2011, 18:34:25 »

Presne tak:

Fuuha zíram
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #507 kedy: 07. Jún , 2011, 21:34:40 »

...ze sak ten krk je asi tak hruby jak na lespaule... .

kde sa bere ten mytus, ze Les Pauly maju hrube krky ? za tych 60 rokov co sa vyrabaju, tak v niektorych obdobiach mali hrube, v niektorych uplne ale fakt tenke, v niektorych podobne, ako hocijake ine gitary, atd... ...
Zaznamenané
motorman
pravidelný návštevník

« Odpoveď #508 kedy: 15. Jún , 2011, 20:56:31 »

kde sa bere ten mytus, ze Les Pauly maju hrube krky ? za tych 60 rokov co sa vyrabaju, tak v niektorych obdobiach mali hrube, v niektorych uplne ale fakt tenke, v niektorych podobne, ako hocijake ine gitary, atd... ...

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #509 kedy: 16. Jún , 2011, 22:41:19 »

co to je za obrazok a o com presne hovori ?
Zaznamenané
Strán: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 43 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 22 otázok.