cubo
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 20. December , 2008, 00:36:59 » |
|
akurat ze ked som ju skusal tak mi vadil hrubansky krk...dokonca moja Greco LP ma tensi a pohodlnejsi krk
to je vec vkusu... mne ten krk sedi do ruky ako uliaty hrubkou je rovnaky ako na mexickom fendri... edit: iba sa mi to zda, alebo gitara s hrubsim krkom hra hutnejsie ako s ibanezackym?
|
|
« Posledná zmena: 20. December , 2008, 00:39:38 od cubo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 21. December , 2008, 16:38:00 » |
|
vyzera ze uz tie elite 007 nevyrabaju, skoda asi prva co sa mi od nich pacila
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 27. December , 2008, 14:26:36 » |
|
Vcera sa mi dostal do ruk casopis Rock and Pop, na titulnej stranke James Hetfield z Metallici. Len tak nahodou som si listoval strany, boli tam spominane koncerty a jeden z nich bol Mark Knopfler. Bola tam aj fotka z nejakeho koncertu. Pozriem blizsie a co nevidim: Mark hraje na Schecter TELE. Normalne som ani neveril, ale je to tak. Celkom ma to prekvapilo, ze aj tento gitarovy mag hraje na tieto nastroje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 27. December , 2008, 14:35:35 » |
|
schecter davno robil kopie fendrov, aj henry toth ma taky strat. Len teraz sa dostali do mody, po obdobi esp gitar je tu obdobie schecter gitar. Pred esp bolo ibanez a pred ibanez bolo jackson obdobie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 27. December , 2008, 14:39:14 » |
|
... aj henry toth ma taky strat. ...
Henry ma strat, ktory z polotovarov od firmy Schecter vyrobil moj foter niekedy v 81-82 roku. pamatam si, ako povodne miesto 3x stratovskeho SC zaslali omylom 3x teleovsky SC a trebalo to reklamovat. na gitare potom foter nejaky cas hraval, potom ju kupil Griglak a potom neviem, ci uz rovno Henry alebo este niekto iny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 27. December , 2008, 16:17:59 » |
|
Brano pozor, Schecter su nastroje, ktore sa vyrabaju aj v Korei u Corta, ale aj v USA. Tie zpoza mora su drahe a profi nastroje. Na ktory hral? Hral som na niekolkych made in Korea ale aj na USA modeloch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 27. December , 2008, 16:26:36 » |
|
Hral som na niekolkych made in Korea ale aj na USA modeloch.
Vies povedat rozdiely? Velmi velke? Skus popisat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 28. December , 2008, 12:58:49 » |
|
Vies povedat rozdiely? Velmi velke? Skus popisat. Tie USA Schecter nicim nezaostavali za znackami ako PRS alebo Gibson (kvalitou aj cenou)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 28. December , 2008, 13:02:50 » |
|
Kamarát má starého Schectera-telecastra,tuším hmatník je scaloped,len si nepamätám či celý,alebo len vo vyšších polohách.Tiež nedá na to dopustiť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 28. December , 2008, 13:05:25 » |
|
mal to aj Jirko van a a Pet Nagy....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 28. Január , 2009, 01:17:57 » |
|
Ved mne sa zda ze to tak robili aj predtym ,len to bolo odstupnovane , napr. Hellraiser mal Grover a snimace EMG a nizsie rady ako diamond ci neviem uz ani ako sa nazývaju , tak mali Firemne mechaniky a snimace tiez firemne, resp nejake duncan desighned
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 28. Január , 2009, 09:44:13 » |
|
No ano, ale tak Hellraiser bol dlho osadeny Grover mechanikou. Snad aj ta firemna bude OK.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 28. Január , 2009, 12:59:00 » |
|
No ano, ale tak Hellraiser bol dlho osadeny Grover mechanikou. Snad aj ta firemna bude OK. Takze teba zaujimaju tie nizsie modely ak som správne pochopil ?
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
|