Nazdar Chlapci,
takze dnes som preskusal tu Schecteru.
Nebudem natahovat, prve dojmy su taketo:
Po vybaleni z mohutneho kufra ma gitara naozaj POZDRAVILA
Je to nadherny kusok, biela je krasna.
Po vybrati z kufra ma prekvapila docela nizka vaha. Pre istotu si ju zvazim a dam vediet presne.
Ale kazdopadne je gitara(nato, ze mahagon) lahka.
Gitara je nastavena ako profesionalna gitara, NIC, este raz NIC jej nechyba, celkom ladi, idem ju este prisposobit mojmu hraniu. - malicke zmeny(vyska snimacov, atd...). Podotykam, ze mi NIC nezavadzia, dokonca ani potaky, ktore na OBRAZKU vyzeraju, ze by mohli zavadzat pri pravacke. - ABSOLUTNA POHODA
Neskutocny luxus. Priznam sa, ze take nieco som este nezazil a to som drzal v ruke uz ine kusky...
Zvuk: MASAKER. Akord "H" nehra, ale VRCI ako stado zbesnetych krav a vlkov dohromady. Aparat(JSX) mam bezne nastaveny, no po zapojeni Hellraisera som musel prestavit komplet aparat. Gain na 10 hodin - BOHATE staci - na sola a rytmiku uplne, sola su tahave a dlhe ako púšť. Som velmi prekvapeny, ze sola z tejto gitary akokeby prenikali cez kapelu, co ma velmi tesi. - nie aby som bol co najhlasnejsie, ale skor to beriem ako plus. Doslova ako keby som zapol BOOST na solo.
Potaky reaguju neskutocne dobre. Zlakol som sa kobylky, pricom tento typ naozaj nemusim, ale tu je to nieco ine... tazko to opisat, ale mozem garantovat, ze sola ala Petrucci su zahratelne bez jedineho problemu(fastpicking, legatka,...) - NIC nezavadzia, uplny LUXUS
moze sa zdat z obrazku, ale opak je pravdou.
Nehral som na tak dobrej SEDMICKE.
Hodnotim 10/10 po vsetkych strankach.
VRELO, bez vseliakych pochybnosti ODPORUCAM.
BTW: hral som na 7čke asi 5 krat v zivote. TOTO som chytil do ruky a HNED som bol doma. Akordy, sola, vsetko bez jedineho problemu. Vobec to nie je hruby krk, ako si niektori myslia. Ziadne zvykacie kúry sa tu nekonaju.