pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. December , 2008, 09:18:17 » |
|
Prave toto sa mi nepači.Každy ako by si hral to "svoje" a skladba ako taka je "tatam".Proste taka nekompaktnost,bez dôrazu na skladbu,skratka "exibicia". A to pozorujem aj u slov. basgitaristov. Proste len ukazuju,čo všetko vedia zahrat,aky su dobri atd. Bez ohladu na skladbu.Ale je to asi celosvetovy trend,takže ........
s tymto sa velmi stotoznujem. v tom videu je to isto velke umenie, len toto vydrzi pocuvat tak jedno promile ludi a az toho promile to sa vacsina iba tvari ze ju to bavi v ramci nejakej intelektualnej prezentacie ale proti gustu ziaden disputat, zahrat takto nie je rozhodne lahke
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. December , 2008, 09:26:40 » |
|
.....to čo má za basu???...... napjprv som si myslel, že nejaký Hagstöm ale ten to asi nebude......
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 19. December , 2008, 10:15:46 » |
|
.....to čo má za basu???...... napjprv som si myslel, že nejaký Hagstöm ale ten to asi nebude......
Uz som pisal, ze Neuser. Tearz uz hrava na Foderu.
|
|
« Posledná zmena: 19. December , 2008, 10:16:03 od MageZ »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 19. December , 2008, 11:50:10 » |
|
s tymto sa velmi stotoznujem. v tom videu je to isto velke umenie, len toto vydrzi pocuvat tak jedno promile ludi a az toho promile to sa vacsina iba tvari ze ju to bavi v ramci nejakej intelektualnej prezentacie ale proti gustu ziaden disputat, zahrat takto nie je rozhodne lahke tak ja patrim k tomu jednemu promilu, lebo ja odchadzam z takychto akcii so spadnutou sankou tak ako to bolo v pripade tohtorocnych jazzovych dni. ano, samozrejme ze je to o exhibicii, ale to je v podstate hocijake vystupenie. na margo tychto panov este jedna vec, nemaju problem ist hrat bez nacvicenia, proste improvizacia a spontanne hranie. a to znamena byt pravy muzikant. v tom prvom videu hra na Fodera Imperial
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stagemaster
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 19. December , 2008, 12:53:40 » |
|
Je to normalne skladba z albumu Front Page, v ktorom hra Bireli s Dominiqom a Chambersom, myslim, ze to nie je ziadne predvadzanie, hraju to v klude, nie je to nic na hranici ich moznosti, urcite dokazu zahrat x krat zlozitejsie veci..., je to v podstate fast swing s malymi zmenami vnimania rytmu (tumbao, groove), mozno ze v tom nedokazete najst prvu, preto sa Vam to zda ako ked si hra kazdy svoje, je to vsetko normalne "in time"...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 19. December , 2008, 16:07:01 » |
|
tak ja patrim k tomu jednemu promilu
z toho vyrastieš
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 19. December , 2008, 16:12:30 » |
|
Je to normalne skladba z albumu Front Page, v ktorom hra Bireli s Dominiqom a Chambersom, myslim, ze to nie je ziadne predvadzanie, hraju to v klude, nie je to nic na hranici ich moznosti, urcite dokazu zahrat x krat zlozitejsie veci..., je to v podstate fast swing s malymi zmenami vnimania rytmu (tumbao, groove), mozno ze v tom nedokazete najst prvu, preto sa Vam to zda ako ked si hra kazdy svoje, je to vsetko normalne "in time"...
presne tak. Ta skladba je skvela.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 19. December , 2008, 16:27:57 » |
|
z toho vyrastieš ja uz moc nerastiem v mojom veku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 19. December , 2008, 16:32:52 » |
|
ja uz moc nerastiem v mojom veku
Hudobne mozes rast v kazdom veku. Kazdopadne ten basgitarista je vyborny, aj na tom albume Front Page hra fenomenalne. Duri (brmbolec), basa nemusi hrat len spodky a nevyryvaj, lebo si kupim seststrunovu basu a potom uvidis aj stredy, vysky.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 19. December , 2008, 17:05:17 » |
|
Hudobne mozes rast v kazdom veku. Kazdopadne ten basgitarista je vyborny, aj na tom albume Front Page hra fenomenalne. Duri (brmbolec), basa nemusi hrat len spodky a nevyryvaj, lebo si kupim seststrunovu basu a potom uvidis aj stredy, vysky. hudobne ano, bolo to asi takto: detstvo: punk, metallica, skolske casy: metallica, slipknot, industry a hardcore metal, neskor iron maiden. vysoka skola: melodicky death, speed, technicky metal, klasicky rock. teraz: jazz, fusion, technicky progress metal,klasicka hudba, alternativne technicke styly takze z toho nevyrastiem ked som akurat do toho vrastol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 19. December , 2008, 18:15:01 » |
|
z toho vyrastieš pardón, z toho vyrastiete chlapci
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 19. December , 2008, 18:31:57 » |
|
pardón, z toho vyrastiete chlapci Myslím, že ani Bireli Lagrene z toho nevyrástol a som rád.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 19. December , 2008, 18:47:26 » |
|
Myslím, že ani Bireli Lagrene z toho nevyrástol a som rád. VĎAKA ZA TO. Pravdupovediac mi castokrat viac chuti, ked hra na elektrike, ako na akustike. Ale je to zazracne dieta.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202
Out of reality
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 18. Január , 2009, 22:02:05 » |
|
to je brnkátko co pouziva ten Di piazza endy? taka vec z plastu ktoru nemas rad to je ona? (viem vola sa to nejak inak )
|
|
« Posledná zmena: 18. Január , 2009, 22:09:46 od omen »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 18. Január , 2009, 22:11:15 » |
|
to je brnkátko co pouziva ten Di piazza endy? taka vec z plastu ktoru nemas rad to je ona? (viem vola sa to nejak inak ) ked to vie niekto pouzivat tak je to v pohode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|