Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 10:59:17
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Pripojenie klavesov do PC  (Prečítané 4616 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Ra02
nováčik
*
Príspevkov: 58

« kedy: 14. Marec , 2009, 13:24:35 »

Nazdar, hladal som na nete ako zapojit klavesy s pc ale nachadzam stale to iste, ale to mi nepomaha, kupil som si taku vec co ma 2 midi konce a potom to ide cez USB, no zapojim to do USB aj pocujem ten zvuk ze je nieco zapojene cez usb, midi in dam do in a out do out, a spustim si program ktory som dostal ku nim (mimochodom mam CASIO CTK-900) no a tam by som si mal dat v preference ako INPUT a OUTPUT Casio USB Midi in/out ale to tam nemam mam tam len USB Audio Device, skusal som rozne kombinacie ale stale nevie chytit moje klavesy. Tak ze ci mi viete nejak poradit ako to spojazdnit, diky.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 14. Marec , 2009, 13:31:51 »

midi out klavesov do midi in na PC. co presne chces aby to robilo ? a skus pisat zorzumitelne, nech je jasno.
Zaznamenané
Ra02
nováčik
*

« Odpoveď #2 kedy: 14. Marec , 2009, 13:41:18 »

1 vetou: CHEM ZAPOJIT KLAVESY DO PC CEZ MIDI USB, pretoze moja zvukova nema MIDI vstup/vystup. Takze mam len takuto vec: http://www.esi-audio.com/products/romio2/ zapojim, a nic sa nedeje, ako keby tam nebolo.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #3 kedy: 14. Marec , 2009, 13:51:13 »

dobre, ale co chces s tymi klavesami zapojenymi do PC robit ? chces hrat cez klavesnicu na SW syntaky ? alebo chces nahravat noty do sekvenceru ? alebo chces prehravat z SW sekvenceru zvuky Tvojho syntaku ?

hlavne ako som uz pisal - midi out klaves do midi in na PC. pokial nechces prehravat noty z PC zvukmi Tvojho syntaku, nemusis zapajat midi out z PC do midi in na Tvojom syntaku.
Zaznamenané
Ra02
nováčik
*

« Odpoveď #4 kedy: 14. Marec , 2009, 17:32:50 »

Aha, uz chapem, no chcem upravovat synt zvuky popripadne dat nove, dat tam nejake sample alebo mozno MIDI aby som mal podklady a tak, takze presne to co si napisal. Takze mam dat co mam na kably OUTPUT do MIDI IN a INPUT do out?? Ja som novacik u klavesov, takze tak...

EDIT: ok no, takze spravil som to tak, ale ked dam refresh ako pripojit na klavesoch ukazuje DATA ACCESS asi pol sekundy a potom napise ERROR MIDI TIMEOUT
« Posledná zmena: 14. Marec , 2009, 17:50:23 od Ra02 » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 14. Marec , 2009, 17:51:28 »

ak Tvoj syntak dokaze ponat nove zvuky odinakadial, urcite to nebude robit cez MIDI, cez MIDI tecu len hole noty a nejake dalsie informacie...

pripojenim syntaku do PC mozes hrat na tej klaviature cez nejaky SW syntak v PC. mozes nahrat hole noty do sekvenceru a tie potom spatne prehravat zvukom SW syntaku v PC alebo zvukom Tvojho syntaku. to co tam pises, ze "chcem upravovat synt zvuky popripadne dat nove, dat tam nejake sample" - tak mozno iba nerozumiem presne co myslis, ale povedal by som, ze to robit nebudes moct...
Zaznamenané
Ra02
nováčik
*

« Odpoveď #6 kedy: 14. Marec , 2009, 22:56:33 »

aha, no uz mi ide ako tak mixovat tie synty, tym myslim CHORUS, REVERB, DELAY atd. k tym klavesom som dostal papier na ktorej je ich oficialna stranka, a tam sa daju stahnut napr. dalsie tie veci, a na CD som mal program cez ktory sa tieto zvuky do tych klavesov davaju, ale ked sa snazim pripojit tak napise MIDI TIMEOUT, inac uz vsetko skoro ide
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.