Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 09:29:17
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Andre Matos, Castaway 06.01. v Randali  (Prečítané 7524 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #15 kedy: 07. Január , 2009, 00:52:26 »

Koncert bol fajn aj keď to nie je zrovna moja krvná skupina...
Castaway podali dobrý výkon ako je u nich zvykom aj s celkom slušnou komédiou. Bavím sa skvele
Andre Matos, hmmm, vibrata do konca týždňa nehrajem lebo som previbratovaný. Bavím sa skvele
Bubeník hral naozaj famózne, dlho som nevidel taký výkon a ešte k tomu od takého zasrana. Bavím sa skvele Bravooo Mal 5-10 minutové sólo a tam ma totálne... Bravooo
Gitarista na pravo od publika-na tom sa nemohol pozerať a ani počúvať. Aktívne snímače s JCM900, Bleee gitara Carvin. V kuse len arpeggio a tapping, potom tapping a arpeggio a nakoniec tapeggio. Bavím sa skvele Hrozný zvuk... Bleee
Gitarista na ľavo-jeho SG-čko je naozaj nádherné, zato sóla nebolo vôbec počuť, doslova som musel tóny hľadať na hmatníku ako hral... Jeho hra sa mi páčila viac, aj keď vyzeral ako homelesák v nočáku. Bavím sa skvele
Basák dával celkom slušne, ale nevenoval som mu nejako veľa pozornosti...
Klávesák bol výborný, ku zvuku-Hammond, to hovorí za všetko... Zdravíčko
No, a Andrééé- má fakt perfektný hlas, aj celkom dobrú show spravil, ale nemohol som prežrať to, ako dával najavo že kto ste vy, a kto som ja-ako Yngwie. Bavím sa skvele
Aj ozvučenie bolo fajn, celkovo príjemný koncert... Na zdravie! Zdravíčko
Zaznamenané
Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #16 kedy: 07. Január , 2009, 00:55:44 »

Na to, ze vstupne na koncert bolo okolo troch kil sa da konstatovat ze bolo vela muziky za malo penazi.
Ja som nakoniec platil skoro štyri... Neser ma! Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #17 kedy: 07. Január , 2009, 08:24:02 »

Imbus.. ako to ze castaway mali celkom dobry zvuk? ved oni su chronicky znami (hlavne Peto) ze po zvukovej stranke to byva uplne otrasne..
Zaznamenané

Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #18 kedy: 07. Január , 2009, 09:54:32 »

Tiež som bol prekvapený - prídem do Randalu, hrajú Castaway a ono sa to dá počúvať!!  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Ešte v sebe nosím traumu z koncertu Symphony X, na ktorom zvukár totálne zlyhal.
Zo setu stroskotancov som však stihol iba nejaké posledné 3, či štyri kúsky. Nikdy som nepochyboval o tom, že vedia hrať, ale teraz mali aj dobrý, zrozumiteľný zvuk. Vraj preto, že PA už bolo nastavené na Matosovcov a nehýbalo sa s ním.

Čo sa týka hlavnej hviezdy, už dlho som nepočul tak neomylného speváka. André Matos odspieval celý set bez jediného zaváhania, s totálnym nadhľadom, ale pritom nič neodflákol. Gitarista v pravo sa volal André Hernandez a tiež sa mi jeho zvuk nepáčil, neviem prečo so sebou ťahá toho Marshalla, však to ani nemôže dobre hrať  Ja som čert.. . Sóla boli uškriekané, tá gitara nespievala, ale kričala. Navyše mu ten aparát z času na čas prestával hrať...ach, tie Marshally. Gitarista vľavo (s SG) bol Hugo Mariutti. Ten mal o dosť kultivovanejší tón, ale zas ho bolo menej počuť. Basák Luis Mariutti predviedol štandardne výbornú hru, ale na to sme zvyknutí už od čias Angry. Bubeník bol super, našlapaný jak prasa. Akurát bicie sóla všeobecne ma dosť nudia. Hoci teda típek, na to že má 17, si zaslúži potlesk, ale bicie sólo nebolo nevyhnutné.

Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #19 kedy: 07. Január , 2009, 11:03:12 »

To, ze Peto Bulik ma standartne zly zvuk, na to som si uz zvykol, i ked ciste chorusovo-delayove zvuky boli pekne. Neviem preco si na tom trochu neda zalezat, ved na Flextone som uz pocul dobry zvuk. Ale to bol Vadim a ako vieme zalezi aj od gitaristu. :)

Gitarista Andre nehral zle, sice viac technicky nez Hugo, ale mal tam svoje momenty, ked ukazal ze vie hrat aj pekne s tonom.
Mne osobne sa viac paci Hugo. Uz na DVD Shaman som si ho vsimol ako ma dobre vystavane sola a nedava kukurice po cely cas.

Len na upresnenie, Marshalle neboli ich, boli zapozicane, no asi si tie JCM 900 vyziadali.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #20 kedy: 07. Január , 2009, 12:35:25 »

:D Ano, martin madej a ja stale, ze na koho sa mi podoba.
Nazivo bol tiez vyborny, mal dost dlhe bubenicke, pri ktorom som sa nenudil, a to ja sa pri vacsine nudim. :)
Kapela slapala dobre, gitaristi hrali rychlo aj pekne zaroven. V randali juro natocil slusny zvuk, uz Castaway zneli tak, ako som este domacu kapelu v Randali nepocul.

Matos odohral dost dlhy set pozostavajuci zo skladieb Angry, Shamanu, Viperu, solovej drahy, ale bol aj cover od Journey a nejaka ta jamovacka/predstavovacka. Na to, ze vstupne na koncert bolo okolo troch kil sa da konstatovat ze bolo vela muziky za malo penazi.

to som si uz davno vsimol, ze ked zvuci juro tak je to pocuvatelne, ked zvuci bubenik death revivalu tak to je des a hruza.
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #21 kedy: 07. Január , 2009, 12:56:54 »

Jeho hra sa mi páčila viac, aj keď vyzeral ako homelesák v nočáku. Bavím sa skvele

inak neviem preco maju brazilski muzikanti tendenciu vyzerat ako homelessaci. Tu basak s gitaristom, Cavalera s partiou, atd.. Žmurk
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #22 kedy: 12. Január , 2009, 17:41:06 »

http://boogiesound.blogspot.com/2009/01/report-andr-matos-castaway-bratislava.html    Zdravíčko
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #23 kedy: 13. Január , 2009, 15:49:50 »

a fotky
http://www.flickr.com/photos/imbus/sets/72157612502724438/detail/
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #24 kedy: 13. Január , 2009, 15:52:29 »

Môže byť. :)
Super fotečky ako vždy. Zdravíčko
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #25 kedy: 13. Január , 2009, 15:53:51 »

ten na poslednej fotke..peter bulik..kde terza hra jaku ma kapelu?
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #26 kedy: 13. Január , 2009, 15:56:03 »

ten na poslednej fotke..peter bulik..kde terza hra jaku ma kapelu?
100% free, Janesession, Castaway, Project:PB... Popiskujem si
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 13. Január , 2009, 15:57:51 »

100% free, Janesession, Castaway, Project:PB... Popiskujem si
neviem co sa imbusovi nepaci Bavím sa skvele...bol som nanom v aligatore s grexom a nemal ani zly zvuk a ani zle nehral..naopak ma to dost prekvapilo..paci sa mi ako hra..
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Rišo
pravidelný návštevník

Human

« Odpoveď #28 kedy: 13. Január , 2009, 15:59:22 »

neviem co sa imbusovi nepaci Bavím sa skvele...bol som nanom v aligatore s grexom a nemal ani zly zvuk a ani zle nehral..naopak ma to dost prekvapilo..paci sa mi ako hra..
Aligáč nie je Randall. :)
A s akou kapelou tam hral?
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 13. Január , 2009, 16:01:19 »

Aligáč nie je Randall. :)
a ja niesom hluchy...samozrejme ze to nebolo az take dobre zvukovo..ale nebolo to az take tragicke...co hral gitarista z oneho...nedrazdit natom tak toto bolo stokrat lepsie...a hlavne sa mi pacilo ako hral..je vidno ze je zabehnuty
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.306 sekund, 23 otázok.