Branko
|
|
« kedy: 31. December , 2008, 00:56:43 » |
|
Pri mene tejto kapely vzdy pomyslim na historku, ako mi raz kamos povedal od zlosti, ze mi vopcha do zadku roksorovu tyc. Rozmyslal som dlhsiu dobu, kde zalozim tuto temu. Povedal som si, ze moze to byt: iní zaujímaví muzikanti - Je veľa dalších zaujímavych muzikantov, ktorí majú čo povedať aj gitaristom. Uprimne poviem, ze tato kapela je pre moj sluch nevhodna. Rozmyslal som, ze to hodim aj napr. do: kapely - Chválme si svoje obľúbené kapely. - Ale toto rozhodne nie je moja oblubena kapela. Ani do sekcie Vtipy som to nechcel davat, aby som neurazil nikoho. Tak nakoniec to je tu, cize Ini zaujimavi muzikanti. Mozno to niekomu nieco da...., alebo povie... http://new.rocksor.sk/audio.phpDrzte sa...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 31. December , 2008, 08:24:54 » |
|
Vlastne sa Ti tá kapela vôbec nepáči -ako si napísal.Ty tam hráš?Lebo potom nechápem zmysel toho.
|
|
« Posledná zmena: 31. December , 2008, 08:28:00 od ff »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lubo
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 31. December , 2008, 09:04:35 » |
|
12 coverov... covery ma nezaujimaju, chcel som pustit daco ich vlastne ale .... nic tam neni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 31. December , 2008, 10:22:25 » |
|
Uplne mimo ma len tak napadlo sirit osvetu smerom na zapad. Poculi ste uz o najvacsom cs undergrounde , vacsom ako Plastici, DG a podobni pseudaci, hovorim o kosickej legende LITER GEŇA! Skoda, ze boli z KE a nie BA, inak by o nich vedel cely svet.
PS: Aj ked moj sukromny nazor, je ze nazov tejto kapely je z nej uplne najlepsi, ale zas tento nazov sa neda prekonat trapnostami typu PPF etc. To je nazov svetovej urovne.
PS2: Takze kto nepozna, rychlo si doplnte znalosti o LITRI GEŇA!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 31. December , 2008, 10:27:02 » |
|
Vlastne sa Ti tá kapela vôbec nepáči -ako si napísal.Ty tam hráš?Lebo potom nechápem zmysel toho. Nesranduj, aby som tam hral. Povedal som kamosovi, ci nema nejaky dobry link, stranku, nech sa pobavim. Tak mi dohodil toto. Ja sa nevysmievam, ale pride mi ta hudba velmi špatná. Moj osobny nazor. Nech sa nikto nehneva, ani z kapely ani nic... ale fakt je to slabe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 31. December , 2008, 10:34:54 » |
|
tak to zmaž
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 31. December , 2008, 10:37:31 » |
|
Prečo? ved je to taka kapela ako kazda ina. Nech o nej svet vie. Je tu ovela viac zbytocnych tem, ako podstatnych.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 31. December , 2008, 10:47:45 » |
|
S jednym Roksorom sme hrali pred vela rokmi s Na picu kondenzator, tak som sa tesil, ale bol to iny Roxor Ale maju pekny web.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 31. December , 2008, 10:57:11 » |
|
Ale maju pekny web.
To ano. To je fakt. Stranku maju peknu, priehladnu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 31. December , 2008, 11:07:16 » |
|
este mi povedz, co je na tej kapele smiesne ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 31. December , 2008, 11:08:00 » |
|
este mi povedz, co je na tej kapele smiesne ?
Povedz mi, co nie je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 31. December , 2008, 11:10:32 » |
|
no ja ked som pocuval tie ukazky z kazdej kusok, tak som sa vobec nesmial - ano su tam chyby, ale co uz, hraju snazia sa. a ako kapela na nejake zabavy, ci ako to nazvat staci nie ? neviem, mne osobne pride blbe sa smiat z niekoho, kto nieco robi a snazi sa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 31. December , 2008, 11:12:06 » |
|
neviem o co ti ide Branko toto je mrte trapna tema
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 31. December , 2008, 11:18:36 » |
|
no ja ked som pocuval tie ukazky z kazdej kusok, tak som sa vobec nesmial - ano su tam chyby, ale co uz, hraju snazia sa. a ako kapela na nejake zabavy, ci ako to nazvat staci nie ? neviem, mne osobne pride blbe sa smiat z niekoho, kto nieco robi a snazi sa Heeej.. ja sa nesmejem z tej kapely. To by som si nedovolil. Sak nech robia, makaju na sebe. Dostal som sa k tej kapele nahodne, vyjadril som svoj nazor. Tak nech makaju pre mna za mna aj 50 hodin denne. killya182: O nic mi nejde. A kolko veci bolo z tvojej/vasej strany trapnych, tak radsej nekomentujem. Som zvedavy, ze ak niekto spravi temu na kapelu, ci aj v nej budu take ubohe poznamky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 31. December , 2008, 11:22:40 » |
|
paci sa mi ta kapela, je to uplne v pohode.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 31. December , 2008, 11:25:18 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. December , 2011, 14:27:07 » |
|
chalani pocuvam prave liter gena - Z pelechu vy vychodnejsie situovani co znamena: nebirujem tvoje oci zeby isli dopici?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 09. December , 2011, 14:38:26 » |
|
vy vychodnejsie situovani co znamena:
popros
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 15. December , 2011, 15:19:28 » |
|
ja sa poznam s gitaristom. Sikovny mlady chalan zo Strecna. Nema velmi vela prilezitosti na hranie, tak sa pridal ku nim. Ja by som asi tiez niektore skladby hral inak, ani spevak mi nie je velmi sympaticky a to tu teraz zacneme zaplnat forum vsetkymi kapelami, ktore sa nam nepacia? Ja som este nevidel temu Twinsiek a Stasaka.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 15. December , 2011, 20:06:06 » |
|
chalani pocuvam prave liter gena - Z pelechu vy vychodnejsie situovani co znamena: nebirujem tvoje oci zeby isli dopici? neznasam tvoje oci - aby sli dopice (myslim ze len prve slovo si nerozumel)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 15. December , 2011, 20:18:29 » |
|
dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 15. December , 2011, 20:28:40 » |
|
chalani pocuvam prave liter gena - Z pelechu vy vychodnejsie situovani co znamena: nebirujem tvoje oci zeby isli dopici? to je uzasna vec, ten song vzdy spievame krasnym dievcatkam ked sme kus nachniapani
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 15. December , 2011, 20:36:14 » |
|
tomu ver ze by si tam lezala.. na kkt mi bezala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 16. December , 2011, 10:07:44 » |
|
ako ucebnicu vychodniarciny pre zaciatocnikov odporucam ripkemiks je to zabavne, poucne a vsetko pravdive, akurat sa neda povedat, ze by forma bola nenasilna
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 19. December , 2011, 15:19:36 » |
|
do marie, to si kde vyhrabal. Som to nevidel dobre 3 roky...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
|