Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
03. December , 2024, 00:48:30
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: kupa SG special za primeranu cenu  (Prečítané 3120 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #15 kedy: 01. Január , 2009, 16:22:01 »

mate to znacne zidealizovane... si profik a musis hrat.... ani hojejista ked nanho kricia ze je kkt smatlavy musi hrat... za urazanie ta nikto platit nebude... ak ano, zoberte aj mna

ale to neznamena ze sa mas nechat ponizovat nejakou nulou. ked sa ti nepaci kapela nelez na koncert. its simple
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #16 kedy: 01. Január , 2009, 16:24:01 »

mate to znacne zidealizovane... si profik a musis hrat.... ani hojejista ked nanho kricia ze je kkt smatlavy musi hrat... za urazanie ta nikto platit nebude... ak ano, zoberte aj mna

ale vies, na druhej strane ked hravas podobne ako napr. GNR casto pred velkym poctom ludi, tak sa ti to musi stavat casto....zacne ta to stvat, tak si das do zmluvy s organizatorom, ze ma zabezpecit bezpecnost kapely, v opacnom pripade mozu koncert ukoncit. Viem si dobre predstavit ako ich to musi stvat ked na nich vkuse nieco hadzu, takze s nimi aj suhlasim ked prestanu hrat a idu prec
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #17 kedy: 01. Január , 2009, 17:01:49 »

myslim ze este pred par mesiacmi ju mali na guitarshop.cz v akci za 15 SK.....inak speciaal mam aj aj celkom fajna gitara len mi nesedeli snimače  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #18 kedy: 01. Január , 2009, 17:19:23 »

ale vies, na druhej strane ked hravas podobne ako napr. GNR casto pred velkym poctom ludi, tak sa ti to musi stavat casto....zacne ta to stvat, tak si das do zmluvy s organizatorom, ze ma zabezpecit bezpecnost kapely, v opacnom pripade mozu koncert ukoncit. Viem si dobre predstavit ako ich to musi stvat ked na nich vkuse nieco hadzu, takze s nimi aj suhlasim ked prestanu hrat a idu prec

lenze je tam xyz dalsich ludi co si chcu pozriet kapelu ..a keby prestali hrat kvoli niekomu inemu ,tak som dost nasraty jednak na kapelu ,jednak na toho cloveka
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #19 kedy: 01. Január , 2009, 17:27:20 »

lenze je tam xyz dalsich ludi co si chcu pozriet kapelu ..a keby prestali hrat kvoli niekomu inemu ,tak som dost nasraty jednak na kapelu ,jednak na toho cloveka

tak by potom kazdy navstevnik mal dat popapuli tomu co to spravil  Bacha na vec kamo!  Bavím sa skvele
ale dost uz OT
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.