Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 20:36:24
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vlastné témy užívateľov fóra  (Prečítané 5931 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« kedy: 04. Január , 2009, 20:13:31 »

Upozornenie pre užívateľov fóra:

Nerobte si na každú ukážku samostatné témy, dokonca bez svojho nicku v názve. Je prehľadnejšie, keď má každý užívateľ samostatnú tému, vždy príde do nej s novou ukážkou a dá ju aj do úvodného príspevku, kde tak budú všetky jeho ukážky pekne zoradené.
« Posledná zmena: 05. Január , 2009, 12:52:08 od Pitu » Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #1 kedy: 04. Január , 2009, 20:17:16 »

Blazej - nemusíš na každú ukážku robiť samostatné témy. Je prehľadnejšie, keď má každý užívateľ samostatnú tému, vždy príde do nej s novou ukážkou a dá ju aj do úvodného príspevku, kde tak budú všetky.

to mozes povedat aj rastovi, cubovi, a dalsim, lebo vyzera to tak, ze to este nevedia... Žmurk :)
« Posledná zmena: 04. Január , 2009, 20:20:14 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #2 kedy: 04. Január , 2009, 20:58:36 »

to mozes povedat aj rastovi, cubovi, a dalsim, lebo vyzera to tak, ze to este nevedia... Žmurk :)

snažím sa to priebežne hovoriť viacerým. :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 04. Január , 2009, 21:11:09 »

ja mam rad diskusiu ku konkretnej veci v konkretnej teme.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #4 kedy: 05. Január , 2009, 00:47:36 »

ja mam rad diskusiu ku konkretnej veci v konkretnej teme.

potom máš rozhádzané ukážky po fóre a podľa názvu témy nikto nevie, ktoré sú tvoje.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 05. Január , 2009, 02:19:42 »

potom máš rozhádzané ukážky po fóre a podľa názvu témy nikto nevie, ktoré sú tvoje.

viem, mam svoj nick vzdy v nazve temy + nazov konkretnej ukazky. uplne prehladne.
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #6 kedy: 05. Január , 2009, 11:58:53 »

ja som tiez sa samostatnu temu. kto to ma hladat na 20tich stranach  ?
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #7 kedy: 05. Január , 2009, 12:48:58 »

viem, mam svoj nick vzdy v nazve temy + nazov konkretnej ukazky. uplne prehladne.

Lebo tam tie nicky vždy musím dopĺňať do názvov tém. Na to každý zabúda, potom je v tom dobrý guláš.
Len ty nikoho nepodporuj v takýchto veciach. Žmurk
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #8 kedy: 05. Január , 2009, 13:05:41 »

Nemyslim si, ze je nutne, aby bol nazov cloveka v nazve temy, ked je ku kazdej teme priradene aj meno pouzivatela a nie je problem podla toho filtrovat.

A uz je po vianociach, daj si prec tu nadheru :)
« Posledná zmena: 05. Január , 2009, 13:06:05 od Martinlm » Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #9 kedy: 05. Január , 2009, 15:15:39 »

ja robim na kazdu ukazku novu temu pekne s menom, lebo ked som naposledy dal ukazku uz do predoslej temy nebola ziadna diskusia... podla mna ak tam dam pekne meno a nazov je to v poriadku a lahsie sa v tom orientuje... vzorom v tomto je mi rasto  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 05. Január , 2009, 15:20:33 »

ja robim na kazdu ukazku novu temu pekne s menom, lebo ked som naposledy dal ukazku uz do predoslej temy nebola ziadna diskusia... podla mna ak tam dam pekne meno a nazov je to v poriadku a lahsie sa v tom orientuje... vzorom v tomto je mi rasto  Na zdravie!

tiez som mal kedysi jednu dlhu temu na vsetko, ale som si ju nakoniec zmazal (a ze tam bolo chvali a chvali  Som frajer Som frajer Som frajer  Popiskujem si ). ale ako som hovoril - osobne sa mi viacej lubi, ked je jedna tema a jedna diskusia k jednej konkretnej veci. ak si niekto dava na ukazky temy bez toho, aby bolo jasne o koho ide, je to jeho chyba a tak mu treba, ak jeho ukazky upadnu do zabudnutia... kazdy ako mu vyhovuje...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #11 kedy: 05. Január , 2009, 15:22:40 »

vsak je to jednoduche vlastne. ukazky / nahravky uzivatelov. tam si to dam zoradit podla predmetu a pokne podla abecedy mam 8 tem k 8 nahravkam pod sebou. Cubo to tam ma takisto...
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #12 kedy: 05. Január , 2009, 15:34:38 »

Ano, a ked to zoradis podla mena autora temy, tak ani nepotrebujes meno v nazve temy Beeee Ale jasne, ze sa tam hodi.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #13 kedy: 05. Január , 2009, 17:41:36 »

ja sa pridavam ako som aj hore naznacil. tiez je to ovela prehladnejsie, ked sa diskutuje k jednej veci v jednej teme. do temy nick + nazov a je to.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #14 kedy: 05. Január , 2009, 18:22:40 »

Aj keď má človek jednu tému, väčšinou sa diskutuje k tej poslednej veci, čo pridá. A ak si niekto chce vypočuť všetko od neho, stačí si pozrieť prvý príspevok. Je to lepšie a prehľadnejšie.
V tej kategórii tém užívateľov fóra je bordel. Skoro nikto si nedá nick do názvu, pridávam ich tam ja. Ale ak je vám to jedno, nemusí to zaujímať ani mňa. Myslel som, že by bolo fajn mať aspoň trochu poriadok v týchto veciach.
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.