myso
|
|
« kedy: 05. Január , 2009, 20:06:21 » |
|
Zdar, uplne sa mi vydra; zavit drziaka na pas na LPcku - ten co je blizsie k hmatniku. Snazil som sa to tam prilepit sekundacom, ale uz to bolo tak pokaslane, ze to ajtak samovolne vylieza. Co robit v tejto situacii? Vrtat novu dierku je asi prilis sadisticke. Basak mi spominal, ze skusit tam dat git na drevo. Mate niekto skusenost s podobnym problemom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 05. Január , 2009, 20:07:44 » |
|
Ja by som to odniesol do onboardu ak tam bude neuser a toto ti snad spravi aj na pockanie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 05. Január , 2009, 20:08:38 » |
|
Ja by som to odniesol do onboardu ak tam bude neuser a toto ti snad spravi aj na pockanie
Kde to je?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 05. Január , 2009, 20:09:31 » |
|
Areal R1 tusim roznavska ulica alebo tak. jak je trnavka ide tam 204 205
ale teraz maju inventuru cekni stranku on-board.sk
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2009, 20:09:59 od Zakky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 05. Január , 2009, 20:18:37 » |
|
namoč špajdlu do duvilaxu strč do dierky nechaj zaschnuť a potom to tam znova našrobuj
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 05. Január , 2009, 20:25:04 » |
|
alebo ako som uz inde spominal, zaliat epoxidom staru dieru a ked to zatvrdne, tak vyvrtat novu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 05. Január , 2009, 20:28:23 » |
|
namoč špajdlu do duvilaxu strč do dierky nechaj zaschnuť a potom to tam znova našrobuj Mas skusenost? Lebo duvilax na drevo mam, len sa bojim, ze to bude slabe a urve sa. A ked sa mi to urve v strede koncertu, neviem, co budem robit, sadnem si na barovu stolicku Alebo budem musiet nosit rezervnu haraburdu, keby daco.... No najradsej by som to vyriesil nejakym vysoko spolahlivym sposobom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 05. Január , 2009, 20:29:38 » |
|
alebo ako som uz inde spominal, zaliat epoxidom staru dieru a ked to zatvrdne, tak vyvrtat novu
Je to nejaky konkretny epoxid? Kde kupim a ako sa presne vola, co stoji cca?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 05. Január , 2009, 20:32:45 » |
|
kupis v hocijakych potrebach pre domacich majstrov napr...dvojzlozkove epoxidove lepidlo alebo tak nejako sa to vola.. ked tam prides a popytas dvojzlozkovy epoxid, tak isto budu vediet, co chces
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 05. Január , 2009, 20:34:44 » |
|
Mas skusenost? Lebo duvilax na drevo mam, len sa bojim, ze to bude slabe a urve sa. A ked sa mi to urve v strede koncertu, neviem, co budem robit, sadnem si na barovu stolicku Alebo budem musiet nosit rezervnu haraburdu, keby daco.... No najradsej by som to vyriesil nejakym vysoko spolahlivym sposobom. Kokos duvilax je na drevo najvác smelo zalep a uvidíš,robím to bežne
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 05. Január , 2009, 20:37:12 » |
|
Kokos duvilax je na drevo najvác smelo zalep a uvidíš,robím to bežne Jasne.Šak sa s tym lepia bedne,tak to musi vydržat.
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2009, 20:37:33 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tom70
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 05. Január , 2009, 20:38:07 » |
|
Nastrkaj tam zopar zapaliek (kolko sa zmesti) a zasrobuj. Netreba ani lepidlo. Na niektorych gitarach mi to takto funguje uz roky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 05. Január , 2009, 20:39:52 » |
|
Nastrkaj tam zopar zapaliek (kolko sa zmesti) a zasrobuj. Netreba ani lepidlo. Na niektorych gitarach mi to takto funguje uz roky.
A kolko sa ti ich tam zmesti?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 05. Január , 2009, 20:40:30 » |
|
Kokos duvilax je na drevo najvác smelo zalep a uvidíš,robím to bežne Ale duvilax LS50 nie BD20 lebo ten je do betonu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 05. Január , 2009, 20:41:34 » |