mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 31. Január , 2009, 17:31:27 » |
|
koncove lampy su najviac kvalitne z ich vyrobkou ECCky asi 90percent je na picu co mi hovorili chalani ja som mal problem iba raz a to ze sa mi zlomil kluc na pentode ja som spokojny ale nehodia sa na secky pozicie v ampe vraveli chalani...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 31. Január , 2009, 18:43:57 » |
|
Ono sa sem tam stane že to nemusí byť košer...
Tak ja mam asi posledne 4 roky asi smolu,lebo co JJ-ECCčka ,tak to klumpat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 31. Január , 2009, 18:45:21 » |
|
Tak ja mam asi posledne 4 roky asi smolu,lebo co JJ-ECCčka ,tak to klumpat treba kupovat exportne kuse
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 31. Január , 2009, 18:48:30 » |
|
treba kupovat exportne kuse Ale inej znacky JJ nebrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 31. Január , 2009, 18:51:27 » |
|
Ale inej znacky JJ nebrat no co ja viem ja sem si ich kupil a idu jak blezen
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 31. Január , 2009, 18:52:51 » |
|
vraveli chalani...
niekedy mam dojem ze som tu dvakrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 31. Január , 2009, 18:55:32 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 31. Január , 2009, 22:24:42 » |
|
jaj tomaš tie 2 tyždne čo si nemohol prisievat tak rychle utiekli zatedy si mi mohol poslat ten balika ako mi pisal vyrobca homa made značky BLEY, on kupuje selektovane sety JJ z USA , a že sa to oplati cena je +- ako u nas len dovoz sa priplaca... a že neni o čom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 31. Január , 2009, 22:51:50 » |
|
no to je super...elektronky sa vyrobia na Slovensku, potom sa poslu do USA, odkial si ich objedna naspat na Slovensko (rozumiem dovodom preco to robi, ale je mi to strasne vtipne)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gila
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 01. Február , 2009, 08:32:29 » |
|
inác t je este trapné ze v USA sa daju zohnat za nizsiu cenu, ako na Slovensku... ja mám tiez JJ 6L6GC...a som spokojny... (v preampe su electro-harmonix)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 01. Február , 2009, 09:39:19 » |
|
inác t je este trapné ze v USA sa daju zohnat za nizsiu cenu, ako na Slovensku... ja mám tiez JJ 6L6GC...a som spokojny... (v preampe su electro-harmonix) Aj v TAD ich maju lacnejsie ako od vyrobcu ( JJ ) a ked som im volal ,ako je to mozne, tak sa divili preco ma to zaujima a ze sa môzem na to opytat riaditela,ale dalej som to uz neriesil ,lebo to nieje o diskusii ale o niecom inom. .... a potom sa divme ,ze je nezamestnanost a pomali nebudeme mat co zrat mor ho
|
|
« Posledná zmena: 01. Február , 2009, 09:43:56 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 01. Február , 2009, 09:50:36 » |
|
ja mám tiez JJ 6L6GC...a som spokojny...
Musim uznat ze 6L6ky robia spickove. Zatial som sa este nestretol z dakou od vyroby spatnou lampou a aj dost znesu. Maju tusim az 30W anodovu stratu. Uz som ich nejaky ten par otestoval a daval im poradnu nakladacku a vsetko vydrzali Lenze nevedia mi debili sprosty nikedy posla sparovanu stvoricu ,tak ich serem a radsej pouzivam MBckarske.
|
|
« Posledná zmena: 01. Február , 2009, 09:53:03 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 01. Február , 2009, 11:51:43 » |
|
Aj v TAD ich maju lacnejsie ako od vyrobcu ( JJ ) a ked som im volal ,ako je to mozne, tak sa divili preco ma to zaujima a ze sa môzem na to opytat riaditela,ale dalej som to uz neriesil ,lebo to nieje o diskusii ale o niecom inom. .... a potom sa divme ,ze je nezamestnanost a pomali nebudeme mat co zrat mor ho preto nekupujem priamo z Cadce
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 01. Február , 2009, 12:01:33 » |
|
Aj v TAD ich maju lacnejsie ako od vyrobcu ( JJ ) a ked som im volal ,ako je to mozne, tak sa divili preco ma to zaujima a ze sa môzem na to opytat riaditela,ale dalej som to uz neriesil ,lebo to nieje o diskusii ale o niecom inom. .... a potom sa divme ,ze je nezamestnanost a pomali nebudeme mat co zrat mor ho oni vyrabaju pre velkoodberatelov s tymi maju zmluvy o odbere a z toho ziju. ked na nich pinda 1000 amaterov to ich nezaujima. hlavne ze im preplatia faktury.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 01. Február , 2009, 17:37:23 » |
|
preto nekupujem priamo z Cadce ja som tiež rovno do čadce napisal nech mi pošlu dobre lampy a aj tak my poslaly tie priemerne a hraju ako stare etsly
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|