Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 18. Január , 2009, 09:42:06 » |
|
kolko by stalo nastanevie floyd rose a naladenie oktav? dik
Ak tam nebude treba robit nic viacej, tak cena je 20,- EUR.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Juraj_T
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 18. Január , 2009, 09:45:04 » |
|
Je to nasa predajna v Kosiciach. MADA Slovakia má predajne v BA, KE, ZV, PO a ZA. A ci kolegovci v KE robia nieco, priznam sa, neviem, treba tam znehnut a spytat sa Ked som si chcel dat nastavit v KE v made gitaru, tak ma vypoklonkovali, ze to kazdy gitarista si ma predsa vediet nastavit sam. Mada v KE ma ten najhorsi pristup k zakaznikom, aky som kedy zazil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dejvo
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 18. Január , 2009, 09:50:38 » |
|
Ked som si chcel dat nastavit v KE v made gitaru, tak ma vypoklonkovali, ze to kazdy gitarista si ma predsa vediet nastavit sam. Mada v KE ma ten najhorsi pristup k zakaznikom, aky som kedy zazil
Je to skoda, ze sa k tomu takto postavili nasi kolegovci v KE...co uz s tym ja osobne nic moc nezmozem. No my v bratislavskej Made to robime.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 18. Január , 2009, 10:16:27 » |
|
Ked som si chcel dat nastavit v KE v made gitaru, tak ma vypoklonkovali, ze to kazdy gitarista si ma predsa vediet nastavit sam. Mada v KE ma ten najhorsi pristup k zakaznikom, aky som kedy zazil
boli casy, ked tam robil jeden typek, tusim svojho casu hraval basu v noc a den, a on nemal problem, ked som potreboval dostelovat vyztuhu a pod..ale to bolo takych 5, mozno 6 rokov dozadu. teraz neviem, uz si servis, aj inym, robim sam
|
|
« Posledná zmena: 18. Január , 2009, 10:17:07 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MS...ironia
okukávač
Príspevkov: 1
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 07. December , 2009, 16:57:33 » |
|
nooo neviem.v kosiciach tam davnejsie boli riadne individua...objednal som si kombo,dosiel som tam a oni ze nemaju,ze zobral si ho nejaky chalan.pritom tam kombo na mna necakalo ani den...to som mal teda riadne nervy...ale co sa tyka presova,tak to je v poho.potreboval som nastavit kobilku, to som este nic neovladal,tak kludne to spravili zadara a este mi pochvalili gitarku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 07. December , 2009, 17:19:31 » |
|
to kombo co si si objednal si si objednal ako? ze si zaplatil zalohu dopredu a oni ti ho stiahli z niektorej predajne, alebo z distribucie? ale verim, ze ta pochvala tvojej gitary vyrovnala ten cierny bodik, ktory u teba mali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 09. December , 2009, 08:44:37 » |
|
nooo neviem.v kosiciach tam davnejsie boli riadne individua...objednal som si kombo,dosiel som tam a oni ze nemaju,ze zobral si ho nejaky chalan.pritom tam kombo na mna necakalo ani den....
Ta to ta strategia šraci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 17. Máj , 2010, 14:11:45 » |
|
ved napis mail do mady ak to potrebujes asap a dostanes odpoved obratom, ani dejvo ani mmm tu nie su ako vidis
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 17. Máj , 2010, 15:10:04 » |
|
....dík aj to je rada....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 17. Máj , 2010, 15:42:16 » |
|
no...v suchej miestnosti sa mi prehol hmatník na jednej z mojich gitár, už som i doťahoval tiahlo, ale stále mám vysoko struny, čo s tým? vydlabať hlbšie korytá na humbuckre? a potom znížiť?
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 17. Máj , 2010, 18:19:45 » |
|
Vsetky tieto veci mame, chces to poslat? Kolko kusov? Zajtra to mozem vybavit. Do ss som ti dal cislo.. cinkni mi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 17. Máj , 2010, 18:21:22 » |
|
no...v suchej miestnosti sa mi prehol hmatník na jednej z mojich gitár, už som i doťahoval tiahlo, ale stále mám vysoko struny, čo s tým? vydlabať hlbšie korytá na humbuckre? a potom znížiť?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marrtin
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 17. Máj , 2010, 18:24:29 » |
|
nerozumiem tomu veľkému otazníku čo je na tom nejasné?
|
|
|
Zaznamenané
|
Les Paul + Marshall, čo iné?
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 17. Máj , 2010, 18:35:05 » |
|
nerozumiem tomu veľkému otazníku čo je na tom nejasné? No ak mas vysoko struny tak co tam pomozu sachty na HB? Vobec nerozumiem co myslis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|