Valla
|
|
« Odpoveď #495 kedy: 14. Február , 2009, 22:04:22 » |
|
Prave teraz to ide. no nic moc
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #496 kedy: 15. Február , 2009, 02:05:55 » |
|
ako sa vola relacia, v archive to neviem najst...
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #497 kedy: 15. Február , 2009, 17:44:00 » |
|
ako sa vola relacia, v archive to neviem najst...
to ani tak nie je relacia.. skor nieco ako na TA3 "bez komentara" ale pokial viem, mal by byt aj nejaky shot z toho odmoderovany s babenkou nejakou v music clube na tej BA TV..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #499 kedy: 23. Február , 2009, 15:07:07 » |
|
Teda ten zvuk je tam hrozny, rozhodne sa neunuvali strihnut tam ten z mixu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #500 kedy: 23. Február , 2009, 18:09:37 » |
|
ale trochu pred tym je DG
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #501 kedy: 23. Február , 2009, 18:18:07 » |
|
ale trochu pred tym je DG Jasne, je tam rozhovor aj s Dorianom, to som si ani nevsimol, dik za upozornenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355
Fuck art, let's kill!!!
|
|
« Odpoveď #502 kedy: 23. Február , 2009, 18:42:40 » |
|
to pomenovanie pop-metal sa mi ani trochu nepáči... moderátorka pôsobila značne "profesionálne" ale beriem však len lokálna telka...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Golev
|
|
« Odpoveď #503 kedy: 23. Február , 2009, 19:36:35 » |
|
Ze pop metal :D:D tak to znie strasne zleeee Inak chalani vy ste to aj nahravali ze ? bude sa k tomu dat dostat niekde ?
|
|
« Posledná zmena: 23. Február , 2009, 19:38:43 od Golev »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #504 kedy: 23. Február , 2009, 19:50:46 » |
|
... moderátorka pôsobila značne "profesionálne" ale beriem však len lokálna telka... nahodou mne pripada sympaticka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #505 kedy: 23. Február , 2009, 20:51:11 » |
|
Ze pop metal :D:D tak to znie strasne zleeee Inak chalani vy ste to aj nahravali ze ? bude sa k tomu dat dostat niekde ? Ano, tuto MartinLM bol taky zlaty ze nam to nahral, zvukovo je to celkom fajn, az prekvapivo dobre, ale neviem ci to budeme sirit (miestami to fakt bolo dost desne zahrate ). Ten pop metal vznikol uplne nahodou pri rozhovore v radiu a zo srandy sme to povedali aj do toho rozhovoru do telky a hned je z toho akoze nejaky "styl" (co je samozrejme nezmysel). Ved my ani nevieme ze co vlastne hrame ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tibor
nováčik
Príspevkov: 5
|
|
« Odpoveď #506 kedy: 24. Február , 2009, 09:54:35 » |
|
Ano, tuto MartinLM bol taky zlaty ze nam to nahral, zvukovo je to celkom fajn, az prekvapivo dobre, ale neviem ci to budeme sirit (miestami to fakt bolo dost desne zahrate ). Ten pop metal vznikol uplne nahodou pri rozhovore v radiu a zo srandy sme to povedali aj do toho rozhovoru do telky a hned je z toho akoze nejaky "styl" (co je samozrejme nezmysel). Ved my ani nevieme ze co vlastne hrame ... Haha mozno dalsi krok bude r'n'b metal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #507 kedy: 26. Február , 2009, 14:08:40 » |
|
ale trochu pred tym je DG Prečo nemáš rád slovo demokracia? To je blbosť! Ty si komunista, byl si komunista a budeš komunista... a vstúpil si bez decek. (just joke )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #508 kedy: 08. Marec , 2009, 09:46:09 » |
|
Este jedno kratke video z tohto koncertu : . Inak natoceny material z tohto koncertu sa asi pouzije aj do klipu ktory chystame .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #509 kedy: 17. Marec , 2009, 22:15:21 » |
|
Dnes dorazila dalsia varka fotiek z tohto koncertu (zhruba 2 GB fotiek). Kto z fora sa najde na druhej fotke? Ja tam vidim vela znamych tvari.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|