siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 07. Február , 2009, 13:04:48 » |
|
Ano.jeden taky blbecek tam stale plul nad seba.....padni, kde padni...a aj tam trafil jednu babenku ta ho strcila tak, ze sa skoro zdrbal a ked jeden flus dopadol na spevaka, tak hned mu poslal jeden naspat - rovno do kcichtu a este mu povedal, ze kludne sa mozu stretnut po koncerte pred randalom.
SILAS : Ty nepoznas budto tvorbu Metropolisu, alebo tvorbu Desmodu.Tak teda bud konkretny.
ja som to nemyslel v zlom i ked to tak mozno vyznelo...proste nikdy som okrem toho noveho songu ktory bezi vsade vasu tvorbu nepocul a sudiac podla tvojej hry cakal som uplne inu hudbu....mna tento new metal nebavi zda sa mi to take nejake 100krat pocute uz....proste mam radsej hard rock ako vypalil vadim.... ale aby som len nekritizoval tak vlozka pulp fiction do jedneho vasho songu bol exkluzivna a ste skvele zohrati to sa musi uznat!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 07. Február , 2009, 13:06:03 » |
|
Jimi: dobry vyber skladieb, hlavne moje oblibene Fly a Ovce boli
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 07. Február , 2009, 13:07:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 07. Február , 2009, 13:08:55 » |
|
Ja ti nechýbam? chýbaš Temko - dúfala som, že tam budeš... kde si bol?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 07. Február , 2009, 13:15:05 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 260
If you try to fuck with me, I shall fuck you too..
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 07. Február , 2009, 13:18:35 » |
|
hlava neboli? si sa vcera pekne nadrbkal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 07. Február , 2009, 13:22:04 » |
|
hlava neboli? si sa vcera pekne nadrbkal no sak som hovoril ze sa najebem ale boli tam aj iny viac najebany nez ja,hlava bolela a uz nie
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 07. Február , 2009, 13:29:48 » |
|
nasiel som na youtube zo vcera Rumburax
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 07. Február , 2009, 13:33:58 » |
|
chýbaš Temko - dúfala som, že tam budeš... kde si bol? Včera ma pred obedom pustili z nemocnice,vyberali mi mandle a tak je pochopiteľné že som sa nemohol tejto akcie zúčastniť,čo ma samozrejme mrzí
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 07. Február , 2009, 13:37:07 » |
|
Včera ma pred obedom pustili z nemocnice,vyberali mi mandle a tak je pochopiteľné že som sa nemohol tejto akcie zúčastniť,čo ma samozrejme mrzí no skoda no dobre bolo,tusim som ti aj volal ale neviem to presne lebo som bol uz mimo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 07. Február , 2009, 13:37:31 » |
|
Včera ma pred obedom pustili z nemocnice,vyberali mi mandle a tak je pochopiteľné že som sa nemohol tejto akcie zúčastniť,čo ma samozrejme mrzí och Temko, tak dúfam, že Ťa to nebolí...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 07. Február , 2009, 13:37:54 » |
|
nasiel som na youtube zo vcera Rumburax
kua sak to nejde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 07. Február , 2009, 13:39:14 » |
|
kua sak to nejde mne to ale ide, skus refresh alebo co, snad potom pojde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 07. Február , 2009, 13:39:36 » |
|
kua sak to nejde ide
|
|
|