boli ma hlava, takze bolo super. skoda, ze sbskar najebal mne a ne tomu kokotkovi, co tam flusal. ked tam nad tym spatne premietam, tak sme strasne fajn chalani vsetci, pretoze vacsina ludi uz by mu zlomila tvar.
pamatam si utrzkovite, ale mozem zhrnut jednym slovom koncert: POPICI
viac slovami:
strasne ma nebavila prva kapela. rucanie patri do lesa medzi jelene a ne na podium. neviem, kedy to chlapci pochopite, ale cim skor, tym budem radsej. locksmith, neviem co som ti urobil, ze musis citovat moje najebane vyroky
VPB boli uplne popici, akoze absolutne ma netrapi, ze kaolko nasiel v kuchyni na stole kalendar a podarilo sa mu precitat ake je na nom cislo. vlastne mam komplet u prdele kopec kapiel co hraju super moderne a s dobou, pretoze 99% z nich stoji za picu. teda nestoji za nic, aby aj damy rozumeli. dneska som si hned musel vypocut 'konecna je peklo' a 'mat', lebo to je proste cele DOBRE. jedine je mi luto, ze na koncerte kapela znela popici vyborne a na cd je to cele take uschnute riedke slabe odstavene. ne nejak katastrofalne, ale oproti zivemu to tak teraz vnimam. aha a este si myslim, ze by nezaskodilo, keby Brano trosku popracoval na speve, aby bol istejsi a hlas plnsi. a este si neodpustim, ze ten Vadimov ton, to je teda pan Ton. strasne super zvuk aj hranie, kludne sa servilne poserem, nech kaolko ma o dovod viac obracat oci v stlp
Metropolis boli uplne popici, neviem co komu pripada nemastne-neslane, ja teraz zerem taky obed, kapely sa (aspon pokial viem) nedochucuju potravinami. jediny problem metropolisu bol vcera v tom, ze jimi bol tichsie a mal zvuk totalne bez vysok, takze ho pocul clovek len ked stal pred nim. ale stal som pred nim, cize zazitecek v poradecku. a text spadla hruska je tiez uplne v poradecku, kaolko, to je humor, vies
aha a neviem preco som to nepovedal ako prve, ale jimiho hranie, no skapinacka amen. nechapem naco nam toto robi, nebudem uz ani youtube so shreddermi kukat.
Rumburax boli uplne popici, ale asi som ignorant, lebo necitil som, ze to len z rumburaxu ide energia a z ostatnych kapiel nie. ak sudim podla seba, tak skakacky na Rumburax boli sposobene skor mnozstvom alkoholu a rozpustilostou publika, ktora postupom vecera logicky gradovala. inak velice ocenujem pristup pri krsteni. ak fakt hentych dvoch nikto s kapely nepozna a bolo to take uprimne a spontanne ako to vyzeralo, tak palce hore.
cize co som zabudol? jaj, ze super, ze bolo tolko ludi z fora, dufam, ze tato akcia bola len zaciatok. a este som chcel, ze popici bolo.