Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 06:36:53
Strán: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 35 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 6.2.Randal - Krst Rumburax+Metropolis,From our hands, VadimpolkeBlavy, Brainscan  (Prečítané 78370 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #405 kedy: 08. Február , 2009, 22:40:47 »

ten flus si mozete pozriet v reporte na videu a podla mna reakcia spevaka nemala chybu. obdivhodne sa trafil flusom do frazovania. chalan moze byt rad ze ho tam dakto nezmagloval.

Inak preco ho nikto nevyviedol, naco tam su sbskari? Teda vychadzam z toho, ze pisete, ze to robil cely vecer. Tak neviem, tu na vychode by po svojich nikto neodisiel, keby cely vecer niekto flusoval na aparaturu a nastroje. Co tam po spevakovi (just joke)  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 260

If you try to fuck with me, I shall fuck you too..

« Odpoveď #406 kedy: 08. Február , 2009, 22:43:12 »

ten kokotko sa tam navazal celkom dost do ludi, ja som cakal kedy sa dostanem na rad ja a uz by mu letela :D nepamatam si presne, nieco robil, tak som ho zdrapol a zacal vysvetlovat ze asi bude drbnuty a mal by ist radsej von kym mu to takto vravim, tak mi zacal velice ruku podavat, sluboval ze uz bude dobry, macher  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #407 kedy: 08. Február , 2009, 22:46:14 »

vdaka za super report! btw total ot, akurat som na koncerte deadlock,the haunted a all that remains,hraju atr a dost ma nebavia :). ale the haunted mali neskutocne gule, obaja gitaristi hrali na kombinaciu peavey 6505 a mesa recto box :). ich spevak je psychopat a besny zver :).
Zaznamenané
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #408 kedy: 08. Február , 2009, 22:54:41 »

Super report-nemá chybu.Flusajuci magor aj Teba Loki skoro porazil-stál som vtedy vedla teba ked si točil-pak sa chytil s tou babenkou.Je tak alebo to bol niekto iný-ale ja myslím že si to bol Ty vtedy.
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #409 kedy: 08. Február , 2009, 22:59:54 »

radomir neviem, s tebou sa nejak nepoznam tak neviem ci si stal pri mne. mne celkom lepilo ked tam ten chalan v prestavke medzi kapelami udrziaval rovnovahu v mojej blizkosti a zrazu si brutalne odpil z pivo pricom ho neprehltol, uz som vedel ze je zle, a zrazu sa na mna zacal uprene pozerat a silno uvazoval ze co s tym pivom ked ma tak vidi. nakoniec ho prehltol ale bolo to dlhych zopar sekund v mojom zivote  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #410 kedy: 08. Február , 2009, 23:06:08 »

radomir neviem, s tebou sa nejak nepoznam tak neviem ci si stal pri mne. mne celkom lepilo ked tam ten chalan v prestavke medzi kapelami udrziaval rovnovahu v mojej blizkosti a zrazu si brutalne odpil z pivo pricom ho neprehltol, uz som vedel ze je zle, a zrazu sa na mna zacal uprene pozerat a silno uvazoval ze co s tym pivom ked ma tak vidi. nakoniec ho prehltol ale bolo to dlhych zopar sekund v mojom zivote  Bavím sa skvele
Je to tak asi.Mal si kameru nad hlavou a točil?Pri schodoch na podium?Ked ano tak do nás oboch ten blb vrazil ale ty si točil dalej a nevnimal.Alebo to niekto iný bol.Ja ho potom tahal preč ale on bol totalne drevený a nevnimal nič.
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #411 kedy: 08. Február , 2009, 23:07:24 »

to som asi nebol ja. do mna si nikto jakziv nedovolil vrazit Beeee ja som bol uplne pri stene.
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #412 kedy: 08. Február , 2009, 23:09:15 »

to som asi nebol ja. do mna si nikto jakziv nedovolil vrazit Beeee ja som bol uplne pri stene.
si drzal stenu aby nepadla?  Beeee v tom rachote som mal pocit ze sa tak aj stane ze sa to tam rozpadlo, este 36 hodin po koncerte mi piskalo v uchu
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Radomír
stály hosť

« Odpoveď #413 kedy: 08. Február , 2009, 23:13:42 »

Tak to bol niekto iný-mal profi kameru a držal nad hlavou a točil o dušu-tak sa máme na niečo dalšie tešit.Ale tvoj report je exkluzivný  Zdravíčko
Zaznamenané

Osiris666
pravidelný návštevník

« Odpoveď #414 kedy: 08. Február , 2009, 23:30:53 »

Tak to bol niekto iný-mal profi kameru a držal nad hlavou a točil o dušu-tak sa máme na niečo dalšie tešit.Ale tvoj report je exkluzivný  Zdravíčko
to bol ten tipek z tv bratislava, co aj rozhovory robil po podniku. locksmith stal tusim na pravej strane hned pri podiu s kamerkou na stative, jedine zeby nie..  Popiskujem si
« Posledná zmena: 08. Február , 2009, 23:32:11 od Osiris666 » Zaznamenané
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #415 kedy: 09. Február , 2009, 00:02:27 »

inak osiris, ak si ty ten vysoky typek, co stal cca 2-3 metre od podia a co som sa s nim bavil, ze este jednu picovinu chalan spravi, dame mu na pekac, tak dodatocne som ta rad stretol  ha ha ha
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Osiris666
pravidelný návštevník

« Odpoveď #416 kedy: 09. Február , 2009, 00:06:07 »

inak osiris, ak si ty ten vysoky typek, co stal cca 2-3 metre od podia a co som sa s nim bavil, ze este jednu picovinu chalan spravi, dame mu na pekac, tak dodatocne som ta rad stretol  ha ha ha
ano, ano som to ja, zjavne nas neskor niekto predbehol  Bavím sa skvele ja teba takisto  Zdravíčko
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #417 kedy: 09. Február , 2009, 01:39:09 »

Fotky od Janky : http://www.gregi.net/vl/foto/Rumburax-06.02.2009-Randal_club-Bratislava-Foto_Jana_29062/
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #418 kedy: 09. Február , 2009, 02:35:07 »

fiha, to su kvalitne fotky. Zdravíčko
fotografka janka dobre foti. :)
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #419 kedy: 09. Február , 2009, 06:58:34 »

nemal som ani kamerku ani stativ. je to robene fotakom z ruky.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 35 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.