Juraj_T
|
|
« Odpoveď #390 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:40:02 » |
|
Jasne, su na to cisla, aj sa to velakrat riesilo na LP fore. Vyroba CS vzrastla oproti tusim 95 3x. Ved uz sa z toho ludia rehocu, ze to uz je ako klasicka USA produkcia poctom.
a stale mi to nesedi. To chces povedat ze pomer CS modelov ku beznej produktovej rade bol 1:3 ?? Ked vezmes vsetky bezne SGcka, les paul studia atd atd Alebo sa bavime o Les Paul Standard vs les Paul R7,R8,R9 atd ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #391 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:44:47 » |
|
- reklama je v tomto pripade fórový hype (kolikrat uz to tady bylo a kolikrát jeste bude) Aha, cize vsetci aj tu kto maju stare gitary alebo ampy len podlahli nejakemu hype a su uplne nesvojpravni, obete povier... Cize spochybnujes ich usi atd.? Hral si niekedy na starom Marshalli a novej reedicii alebo trebars 50s, 60s alebo aj 70s Gibsone a novom? Tvrdis, ze vsetky hraju rovnako a mas z nich rovnaky pocit? Lebo inak je to tiez len hype z Tvojej strany. uz jsem to tady nekde psal jak si Leo Fender stezoval ze to vypada jakoby prestal umet delat kytary, protoze vsihcni chcou Fender straty, prestoze jeho nove G&L jsou jednoduse lepsi a vychytanejsi.... nicmene to je spis jenom druhy uhel pohledu pro kolemjdouci, celou tuhle problematiku vystihl kolega trefnym bonmotem: Nerikej vericimu ze buh neexistuje, stejne ti neuveri.
To s tym Fendrom a G&L som pocul, ale nemal som cest so ziadnou G&L, tak neviem posudit. Ja co tu pisem veci, tak som si ich vsetky overil v praxi a na nich som aj hral (navyse nielen ja, ale dost inych ludi). Presne taketo povery ako boli tie G&L lepsie mozu byt zas len povery, kym mi to tu aspon par ludi nepotvrdi...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #392 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:47:15 » |
|
a stale mi to nesedi. To chces povedat ze pomer CS modelov ku beznej produktovej rade bol 1:3 ?? Dnes je pomer CS produkcia vs USA produkcia asi 1:3 az 4. V 95 bol asi 1:12. Ak sa mi bude moc chciet, tak v noci to skusim vylovit. Alebo sa bavime o Les Paul Standard vs les Paul R7,R8,R9 atd ?
Nie, celkovo CS produkcia. Presne cisla modelov nemam a asi sa k nim ani neda dostat.
|
|
« Posledná zmena: 12. Apríl , 2012, 11:48:02 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #393 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:53:24 » |
|
V istom zmysle ano. A navyse kde som ich zas zhadzoval preboha? Ty to prekrucas fakt stale vsetko ako Ta napadne. Ved si uvedom, ze prave 70kove LP su najmenej pravoverne a tie mam rad. Furt mimo. sak z ampegu si sa smial hned ze to je vietnam vtedy sa ti to hodilo vsakze
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #394 kedy: 12. Apríl , 2012, 11:55:33 » |
|
sak z ampegu si sa smial hned ze to je vietnam vtedy sa ti to hodilo vsakze Boze, si tak utlocitny. Bavili sme sa o Gibsonoch nie? Tak som reagoval na ne, kedze Custom Shopy mam rad a ozaj som ich nikdy nezhadzoval. Ampong Tvoj zhadzujem rad uz z principu, to je rovnaky folklor ako Ty hajvot.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #395 kedy: 12. Apríl , 2012, 12:04:45 » |
|
Cize spochybnujes ich usi atd.?
Vzdycky jsem zpochybnoval usi kohokoli u vytaveneho 200W aparatu a vzdycky budu blind testy jsou potom nemilosrdne a temer vzdy odhalujici "neprijemnou" skutecnost..... ze to je nejcasteji autosugesce a s realitou to nema nic spolecneho. Nastesti za tohle kacirstvi me vintagisti dnes uz neupali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #396 kedy: 12. Apríl , 2012, 12:05:57 » |
|
Boze, si tak utlocitny. Bavili sme sa o Gibsonoch nie? Tak som reagoval na ne, kedze Custom Shopy mam rad a ozaj som ich nikdy nezhadzoval. Ampong Tvoj zhadzujem rad uz z principu, to je rovnaky folklor ako Ty hajvot. zase si vyberas co sa ti hodi. do tvojej renesancie teda co vlastne zaratavas, aby sme vedeli. aj tie nove hiwatty na ktore prskas? aj na marshallacke reedicie?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #397 kedy: 12. Apríl , 2012, 12:09:16 » |
|
Vzdycky jsem zpochybnoval usi kohokoli u vytaveneho 200W aparatu a vzdycky budu blind testy jsou potom nemilosrdne a temer vzdy odhalujici "neprijemnou" skutecnost..... ze to je nejcasteji autosugesce a s realitou to nema nic spolecneho. Ja mam len 100w aparat. Cize podla Teba sa vsetky klasicke ampy vratane JCM800 daju kvazi porovnat len v nahravke? Nikdy nie nazivo? Ehm A co gitary?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #398 kedy: 12. Apríl , 2012, 12:13:17 » |
|
zase si vyberas co sa ti hodi. do tvojej renesancie teda co vlastne zaratavas, aby sme vedeli. aj tie nove hiwatty na ktore prskas? aj na marshallacke reedicie? Pomooc. Ja na nic neprskam, len radsej ako reediciu mam povodne veci, pokial sa daju kupit za rovnake lowe. Este raz polopatisticky - ak by si mal vysolit rovnake peniaze za Ampeg stary v dobrom stave a taky aky mas, aky by si si kupil? A do tej renesancie samozrejme ze treba ratat aj reedicie, preco nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #399 kedy: 12. Apríl , 2012, 12:18:57 » |
|
kludne by som si kupil ten stary, akurat ze tie ceny v case ked som to kupoval ja sa tie ceny nedali porovnavat, cize to je taka hypoteza len co by bolo keby. ja proti starym veciam absolutne nic nemam, akurat ich nestaviam na prve miesto v galaxii.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #400 kedy: 12. Apríl , 2012, 12:20:54 » |
|
kludne by som si kupil ten stary, akurat ze tie ceny v case ked som to kupoval ja sa tie ceny nedali porovnavat, cize to je taka hypoteza len co by bolo keby. ja proti starym veciam absolutne nic nemam, akurat ich nestaviam na prve miesto v galaxii.
A teraz sa mi div preco prskam na nove Hiwatty. Lebo v klude za tie iste lowe dostanem stary original, ktory je navyse poctivejsie spraveny a zneje tak ako chcem. Inak proti novym by som nic nemal, aspon by tak nesmrdeli.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #401 kedy: 12. Apríl , 2012, 12:22:18 » |
|
Asi si kupim bogner.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #402 kedy: 12. Apríl , 2012, 12:26:38 » |
|
Asi si kupim bogner.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #403 kedy: 12. Apríl , 2012, 12:27:03 » |
|
Asi si kupim bogner.
mal by si, ja ti aj poziciam na neho len nech nas je viac ked uz ma progy kuba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #404 kedy: 12. Apríl , 2012, 12:28:01 » |
|
mal by si, ja ti aj poziciam na neho len nech nas je viac ked uz ma progy kuba Kubo63 je uz tiez moj, do neho sa nestaraj. Bude mat stary Hiwatt casom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|