Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 21:15:59
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: problém s inštaláciou cubase  (Prečítané 1888 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« kedy: 19. Január , 2009, 15:45:13 »

Zdravím, ako vidíte chcel som naištalovať cubase, ktorý som dostal k zoom G2.u1. Tak som si zobral tento návod čo som pridal a šiel krok po kroku, ale keď som sa dostal na číslo 6 nastal problém.

Neviem proste nájsť čo to asi tak myslí  Popiskujem si a to som preklikal už celé ovládacie panely a žiadnu tabuľku čoby sa tejto tam podobala nevidím. Ten posledný krok 7 viem urobiť. a tie ostatné neoskenované snaď nejako zvládnem...

jednoducho nemôžem donútiť cubase aby mi nahrával. Lebo vraj nemám nastaveny imput a output či čo...a to ak sa nemýlim je práve ten 6. krok v prílohe.
Totiž ak mám len nejaký obyčajný program čo len nahráva a neumožňuje prácu so zvukom ako spájať stopy atď, tak tie mi vždy idú...

mám cubase Le 1.0.10

Vie niekto z Vás poradiť, kde v tých nastaveniach zvuku vo windows nájdem čo ten návod po mne chce??

Alebo prípadne by mi stačil aj program čo jednoducho spojí dve a viac stop dokopy...myslím tým to žeby som napr. do nejakej mp3 bez spevu a gitary nahral seba ako hrám

dúfam, že nejako vidno tie keci z návodu, neviem o lepšiom spôsobe, ale ak by niekto chcel tak to tam dám inak.

* skenovat0004.jpg (1681.92 KB, 1700x2338 - prehliadnuté 225 krát.)
Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 19. Január , 2009, 15:57:04 »

to nie su nastavenia zvuku vo Windows, ale v Cubase. a na tom obrazku mas nakreslene, aj kde. Cubase LE nepoznam, ale Cubase SX ma hore zalozku Devicies, v nej Device Setup a v nej Master Asio Driver - tam si nastavis Asio driver Tvojej zvukovky.

potom v je v zalozke Devicies este VST connection - tam mas zobrazene inputy a outputy co su defaultne k dispozicii, pripadne si ich tam mozes pridat. no a potom na stope si zvolis, ktory presne z inputov sa ma pouzit pre nahravanie do tej konkretnej stopy.

a takto isto je to aj v Nuende, takze aj u Teba to tak urcite bude.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #2 kedy: 19. Január , 2009, 16:05:53 »

ano ako hovori rastis, ja mam zhodou okolnosti prave nainstalovany aj qBASE LE
na prvej foto vidis Devices>Device Setup>VST Multitrack a tu vyberies z ponuky ASIO ovladac tvojej zvukovky (na mojom obrazku vidis E-MU ASIO)

* devices.JPG (40.77 KB, 617x526 - prehliadnuté 204 krát.)
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #3 kedy: 19. Január , 2009, 16:07:52 »

a potom stlac F5, nasledne stlac tlacidlo active na vstupoch ktore chces pouzivat, ak nevies ktore to su, postlacaj setky  :)

* VST_inputs.JPG (21.54 KB, 454x243 - prehliadnuté 198 krát.)
« Posledná zmena: 19. Január , 2009, 16:14:14 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« Odpoveď #4 kedy: 19. Január , 2009, 16:27:39 »

diki, pomohli mi príspevky do témy...už len zistiť ako sa s tým nahráva..spravil som novy projekt, pridal track, spustim nahravanie (teda aspon dúfam) a nič z toho...ale skáče tam taká blbosť vždy ked brnkem takže ma to aspoň vníma  Na zdravie! no nič pozriem návod ďalej a dačo z toho snaď vytvorím
Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 19. Január , 2009, 16:30:05 »

ked "ta to vnima" tak zapni nahravanie a hned vidis, ci si nieco nahral, alebo nie.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 22 otázok.