omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202
Out of reality
|
|
« kedy: 18. Január , 2009, 21:53:47 » |
|
mna zvuk kornu dlho odpudzoval prave kvoli tej base... som tomu nevedel prist na chut... potom som to nastastie dajako prestal vnimat a vdaka tomu sa mi zapacil KORN, a teraz to je jedna z mojich najoblubenejsich skupin. Z tych US numetalovych basakov 90tych rokov mam najradsej jednoznacne Sama Riversa. Hra zaujimavo a jeho hra neposobi rusivo
Uplny suhlas Sam Rivers normalne az nezapada do hentoho rap-coru ci co to je..velmi vkusny a stylovy basista.... strasne nemozem Freda Dursta
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 18. Január , 2009, 22:05:54 » |
|
Uplny suhlas Sam Rivers normalne az nezapada do hentoho rap-coru ci co to je..velmi vkusny a stylovy basista.... strasne nemozem Freda Dursta a ma sere ze na youtube som nenasiel video len so samom riversom, za to s fredom durstom po....t maximalne toto kratke nekvalitne ale som ho pozeral asi 100 krat. a ani si nesom isty ci je to Sam na base. na bicich John otto http://uk.youtube.com/watch?v=AJL-ehG9AR8&feature=relatednemozem z tych dvoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Out of reality
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 19. Január , 2009, 00:33:12 » |
|
A tie podsvietene warvicky co pouziva oo tie su genialne:) inak aj ja by som prijal nejake videa snim...nedoceneny basak fakt..
|
|
« Posledná zmena: 19. Január , 2009, 00:36:26 od omen »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 19. Január , 2009, 08:54:08 » |
|
A tie podsvietene warvicky co pouziva oo tie su genialne:) inak aj ja by som prijal nejake videa snim...nedoceneny basak fakt..
tusim svojho casu vyhral aj nejake ocenenie o najlepsieho basaka, ale uz nepamatam presne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Out of reality
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 19. Január , 2009, 10:08:11 » |
|
tusim svojho casu vyhral aj nejake ocenenie o najlepsieho basaka, ale uz nepamatam presne...
Je to mozne..mne sa velmi paci len nepaci sa mi jeho kapela:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 19. Január , 2009, 10:13:05 » |
|
Je to mozne..mne sa velmi paci len nepaci sa mi jeho kapela:)
Best Bass Player in the 2000 Gibson Awards. (google pomohol rozpamatat sa )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 19. Január , 2009, 11:28:09 » |
|
sam rivers je vynikajuci, s johnom ottom vyborne naslapana rytmika.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 19. Január , 2009, 15:47:32 » |
|
podla mna limp bizkit bola dobra skupina. toho DJ by som ozelel. Fred Durst tiez nebol vzdycky taky hmm... koko*t. len v daktorich klipoch, napriklad rolin alebo my generation. ale v klipe Boiler alebo v Take A Look Around nebol az taky hrozny... Inak tu skladbu Boiler som ich nevidel hrat. teda aspon na youtube to nieje. a ma to sere.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 19. Január , 2009, 19:16:53 » |
|
Podla mna boli LB klasa aj s Durstom... je to skvely frontman a ma originalny prejav.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 19. Január , 2009, 21:46:05 » |
|
Podla mna boli LB klasa aj s Durstom... je to skvely frontman a ma originalny prejav.
ja som na nich svojho casu dost fical, potom ked odisiel wes borland, tak som nejako stratil zaujem a z nostalgie som si zohnal vtedy novinku results may vary, ktora sa mi celkom pozdavala, ale cim dalej tym viac som stracal zaujem a teraz uz ani neviem co s tou kapelou je a nepustim si to vobec.. sorry za OT
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Out of reality
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 20. Január , 2009, 10:27:46 » |
|
ja som na nich svojho casu dost fical, potom ked odisiel wes borland, tak som nejako stratil zaujem a z nostalgie som si zohnal vtedy novinku results may vary, ktora sa mi celkom pozdavala, ale cim dalej tym viac som stracal zaujem a teraz uz ani neviem co s tou kapelou je a nepustim si to vobec.. sorry za OT No preto knemu chovam antipatie lebo koli Durstovy odisiel Wes ktory tam bol zakladnym kamenom..je podla mna dobry muzikant so super image:)som videl jak sam s Ottom zahral na rock am ringu a szaspieval master of puppets..velmi slusne:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 20. Január , 2009, 10:41:23 » |
|
No preto knemu chovam antipatie lebo koli Durstovy odisiel Wes ktory tam bol zakladnym kamenom
ja ani neviem, co sa tam stalo..ked som sa o to zaujimal, tak som nic presne nenasiel a teraz mi je to jedno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 21. Január , 2009, 22:16:44 » |
|
BTW. ak to niesu len dristy tak Wes Borland je spet v limp bizkit. Su o tom presvedceny organizatory Download festivalu a fanusikovia v to tiez dufaju. vratane mna. na wikipedii je (alebo aspon bolo) ze novy gitarista limp bizkit je Terry Balsamo. Ale to vyzera len ako klebeta. Na oficialnej stranke LB doslo k zmene teraz tam je 5 karikatur. vylucovacou metodou by mal byt xicht v pravo novy clen. podla vlasov by to mohol byt WES. len ten podivny plnofúz je mätúci.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Out of reality
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 21. Január , 2009, 22:19:51 » |
|
viem ze vydali alebo vydajuu nejake dvd s natacania noveho albumu ako mala metallica some kind of monster....pozeral som na youtube par videi a wes tam chvilu je ajamuju a potom zas hovori na kameru ze fakt svojho frontmana nevie vystát:D
mimochodom mozno by nejak ujo admin mohol stohto tu spravit uz aj vlastnu temu pre Sama Riversa aby sa to neplietlo tu:)
|
|
« Posledná zmena: 21. Január , 2009, 22:20:50 od omen »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 21. Január , 2009, 22:36:33 » |
|
stiahol som si nejake DVD z Rock im Park a Sam tam dava velmi pekne linky, pekny zvuk, vkusna hra. mne sa velmi paci. a tie warwicky s led-kami su uplne peklo. v tej dobe hral este na ampeg, v sucastnosti tusim SWR ak si dobre pameta.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 21. Január , 2009, 22:44:12 » |
|
stiahol som si nejake DVD z Rock im Park a Sam tam dava velmi pekne linky, pekny zvuk, vkusna hra. mne sa velmi paci. a tie warwicky s led-kami su uplne peklo. v tej dobe hral este na ampeg, v sucastnosti tusim SWR ak si dobre pameta.
z akeho roku koncert? ale to je asi jedno on ma vkuse dobry zvuk a tiez sa mi pacia tie svietiace warvicky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
koktavyalojz
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 21. Január , 2009, 22:57:50 » |
|
tuna asi zaskakoval abo co... aj v tme je jasne kto hra na basu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
omen
pravidelný návštevník
Out of reality
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 23. Január , 2009, 16:47:26 » |
|
je tam toho viacej len setko je to nekvalitne dost.....skoda. Inak nevie niekdo ci sa tie podsvietene krky vyrabaju standardne alebo ci je to tazke tam nainstalovat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 23. Január , 2009, 16:48:44 » |
|
to DVD je z roku 2001. dost dobre, hlavne teda rytmika.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 23. Január , 2009, 16:52:28 » |
|
Inak nevie niekdo ci sa tie podsvietene krky vyrabaju standardne alebo ci je to tazke tam nainstalovat? Myslim, ze to "svietenie" sa dosahuje pomocou tych orientacnych bodov a nemusia to byt zrovna bodky. Pozri napr. G3 s Vaiom. Moze to byt aj svetlom, takym tym fialovym... Neviem si spomenut na nazov, ktore rozsvieti biele predmety.
|
|
« Posledná zmena: 23. Január , 2009, 16:53:23 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 23. Január , 2009, 16:59:02 » |
|
Myslim, ze to "svietenie" sa dosahuje pomocou tych orientacnych bodov a nemusia to byt zrovna bodky. Pozri napr. G3 s Vaiom. Moze to byt aj svetlom, takym tym fialovym... Neviem si spomenut na nazov. Sam Rivers ma klasicke LEDky.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 23. Január , 2009, 17:06:25 » |
|
Neviem si spomenut na nazov, ktore rozsvieti biele predmety. ultrafialove? "bezne" sa robia aj hmatniky so svietiacimi, LED, polohovymi znackami. ale je to skor "custom" zalezitost ako seriova vyroba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hego-bass
náhodný pocestný
Príspevkov: 125
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 07. Marec , 2009, 10:07:10 » |
|
Daju sa zohnat aj take basgitary, alebo hmatniky na slovensku? Neviete ako to je cenovo?
|
|
|
Zaznamenané
|
I'm Bassist. The best of: Sam Rivers, John Myung, Robert Trujillo
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 07. Marec , 2009, 10:13:42 » |
|
Daju sa zohnat aj take basgitary, alebo hmatniky na slovensku? Neviete ako to je cenovo?
http://www.handguit.com/index.htmskus sa spytat jana kuckovskeho, on nedavno nieco take vytvoril..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 07. Marec , 2009, 10:26:41 » |
|
tejto stranke ani vyrobcovi by som neveril ani vlastnu adresu si nevie napisat poriadne a dat si zalezat... ObrancoU mieru? wtf to co je?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 07. Marec , 2009, 10:37:45 » |
|
tejto stranke ani vyrobcovi by som neveril ani vlastnu adresu si nevie napisat poriadne a dat si zalezat... ObrancoU mieru? wtf to co je? misofg ma od neho gitaru a je v pohode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 07. Marec , 2009, 11:04:50 » |
|
misofg ma od neho gitaru a je v pohode to bolo hlavne myslene ako vtip.. ale fakt.. ked uz si dnes clovek nevie ani vlastnu adresu poriadne napisat..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|