Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
03. December , 2024, 19:02:23
Strán: 1 ... 123 124 [125] 126 127 ... 129 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: pripomienky / otazky  (Prečítané 412520 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1860 kedy: 16. Apríl , 2013, 16:40:31 »

nejak sa mi nechcelo vyjadrovat k tomu co tu par dni bolo ale.. good job guys..  Bavím sa skvele

- to preco sem nechodia ini ludia az na nas par je preto, ze uz vsetko bolo povedane. Aj v obdobi totalneho utlmu kedy sa nikto s nikym nedotahoval po tomto fore nikto nestekol.. az na par jedincov co sem chodia zakladat 3 identicke temy typu. poradte gitaru na metal ciernu..

-viac ako nieci avatar ma serie to ze niekto niekomu bude kecat ze za to na neho poda trestne oznamenie, prosim pekne za CCCP (ktore inak btw vidam uplne ze u kazdeho chudaka co vbehne do obchodu s funny trickami a mysli si jaky je originalny, divne ze na nikoho z nich za to nebolo podane trestne oznamenie). uplny martin jakubec styl.. pre mna je urazlive ked ma niekto IQ 40 a vykrikuje kokotiny na druhych a sam to ma v gebuli pomylene

- asi sa len nudite a neviete co so sebou tak su tu melie prakticky uz len o nabozenstvach, konspiraciach a to je asi tak vsetko  Žmurk
Zaznamenané

kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #1861 kedy: 16. Apríl , 2013, 17:14:43 »

...to preco sem nechodia ini ludia az na nas par je preto, ze uz vsetko bolo povedane. ...

- asi sa len nudite a neviete co so sebou tak su tu melie prakticky uz len o nabozenstvach, konspiraciach a to je asi tak vsetko  Žmurk

Amen  Zdravíčko
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #1862 kedy: 16. Apríl , 2013, 17:38:18 »

kaolko na hrad!!!  Bavím sa skvele
Pravdu mas celkom sa s tym da suhlasit co pises.  Na zdravie!
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #1863 kedy: 16. Apríl , 2013, 17:45:18 »

Na tomto sa vzdy zhodneme ked ideme s kubom63 a s progacom na pivo. Vsetko bolo povedane, napisane. Je tu uzky kruh ludi, ktory sa da sa povedat pozna a bavime sa tym, ze do seba rypeme, ja na tom nevidim nic zle. Ja uprimne poviem, ze by mi forum v tejto konstalacii chybalo, na nieco podobne som zatial nenarazil  Na zdravie! :)
Zaznamenané
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #1864 kedy: 16. Apríl , 2013, 20:30:11 »

Asi tak nejak chalani. Nikto z pritomnych diskuterov uz nepotrebuje riesit otazky typu

- aku gitaru mi treba na dosiahnutie zvuku enter the sandman
- ake snimace ma zakk wylde a ci s nimi dosiahnem ten spravny filing
- aky aparat do 200e na neoprogfolkgore metal
- poradte co treba robit ak nam v skusobni vyhadzuje eletriku (pozn. ucet sme neplatili dva mesiace)
- ako zabezpecit garaz v petrzalke

Proste dospelo sa tu do urciteho stadia, kedy jednoducho nepotrebujeme skoro nic okolo gitar riesit a tento prirodzeny vyvoj vpred sa prejavuje bud pivnym recami, podjebavanim a niektorym z nas aj z casu na cas preskoci. Ked potrebujem volaco vedet tak sa spytam, progi alebo hocikto iny mi na to odpovie jednym prispevkom a hotovo. To ze sem nechodi skoro nikto novy nie je podla mna iba dosledok sposobu komunikacie na fore. Pride sem typek ze chce taku a taku gitaru, napises mu ze to je kokotina a ona si aj tak urobi po svojom. Takto vacsina v dnesnych casoch uvazuje. Radsej kupi blbost a potom to vramci tyzdnovej zaruky vrati alebo to da na bazos a nepotrebuje to riesit na fore do posledneho srobiku. Nas formovali reci na muzikerackom fore, gitarista.sk atd. a zostali sme vlastne posledni a to je dovod preco nikto novy nechodi na forum. Nie je to atmosferou ktora tu vladne. Kuknite si muzikeracke forum napr. ani ziva dusa. Generacia internetovych znalcov jednoducho nema nasledovnikov. Uvedomte si to.  Bavím sa skvele
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #1865 kedy: 16. Apríl , 2013, 20:49:42 »

Progáč sa oženil a išlo to do kopru  Bavím sa skvele.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1866 kedy: 16. Apríl , 2013, 20:53:31 »

Progáč sa oženil a išlo to do kopru  Bavím sa skvele.

Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1867 kedy: 16. Apríl , 2013, 21:05:22 »

Nepovedal by som, ze "vsetko uz bolo povedane", pretoze aj ked je pravda, ze viac sa tu klisovite prekeca, tak zcasunacas sa tu objavi nejaka zaujimava tema, trebars ohladom fajn ampov, ukazok, videi, snimacov, kablov... Osobne som sa tu za cas, co som na fore dost podozvedal.

Sam by som za netom nevyhladal kopec veci, co som nasiel tu. Pripadne novinky, muzika, atd...
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #1868 kedy: 17. Apríl , 2013, 08:10:19 »

musim suhlasit s brankom.
tu bolo "vsetko povedane" len v ramci nasich vlastnych moznosti a paradoxne mozno aj preto ze sa ludia uspokojili s tym co maju (alebo na co maju) a casto nejdu este dalej. svetove fora ukazuju co vsetko sa da riesit a na akej urovni. to ze tu niekto kupil svoj jeden vysneny amp a nejaku vysnenu gitaru este neznamena ze nieje o com :)
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1869 kedy: 17. Apríl , 2013, 11:35:35 »

bolo by o com, sledujem aj ine fora a vzdy je o com. tunajsi problem je, ze malo ludi (ako na celom slovensku), cize dokopy malo potencialnych tem na rozobratie. to co tychto malo ludi zaujimalo, uz vedia a uz vidim Progaca, co sa frfle, ze vsetko bolo napisane, ako diskutuje o simulaciach alebo modernych nahravacich moznostiach  Ja som čert..
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #1870 kedy: 17. Apríl , 2013, 11:38:42 »

uz vidim Progaca, co sa frfle, ze vsetko bolo napisane, ako diskutuje o simulaciach alebo modernych nahravacich moznostiach  Ja som čert..

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1871 kedy: 17. Apríl , 2013, 11:43:52 »

a uz vidim Progaca, co sa frfle, ze vsetko bolo napisane, ako diskutuje o simulaciach alebo modernych nahravacich moznostiach  Ja som čert..

Ale ved to je normalne, kazdy ma nejaku svoju parketu.

Tu je problem aj v tom, ze malo ludi tu ma u nas celkovo realne skusenosti s vecami aj gitarami. Ved kecaj o boutique ampoch, ked su tu mozno 2 dokopy. Ved dajme viac o Gibson Custom Shopoch alebo starych Gibsonoch, ktorych tu je 5,5 dokopy. Vintage ampy to iste. Potom samozrejme sa tu vsetko zvycajne spochybnuje, cize kazdeho aj prejde chut tu nieco tvorive dat alebo napisat clanok na temu lampy trebars, ked cochvila sa to uzavrie, ze su to picoviny a skoda to riesit, pripadne sa skritizuje ukazka. Proste nevladne tu pohodova atmosfera ako na zahranicnych forach a preto sa uz ani nikomu nechce s niecom tvorivym/hodnotnym prist. Tak sa tu najma vyryva a keca na uplne odveci temy.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #1872 kedy: 19. Apríl , 2013, 19:48:53 »

Uz mi skoncil ban? :)
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #1873 kedy: 20. Apríl , 2013, 11:49:13 »

to je tou nasou hasterivou mentalitou. Vsetko nas hned nasere a vsetko si bereme osobne :)
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #1874 kedy: 21. Apríl , 2013, 12:14:30 »

tu je problém nehladat problémy a slušne sa spravat , inak je vždy očom kecať
Zaznamenané
Strán: 1 ... 123 124 [125] 126 127 ... 129 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.049 sekund, 22 otázok.