kaolko
|
|
« Odpoveď #465 kedy: 18. Máj , 2009, 14:20:24 » |
|
nemyslim si ze si sral do huby... nemyslis si to na zaklade formy ktorou ti to podal.. ale isty si nie si. .whatever.. toto neni vlastne o tom.. kebyze sa mam vzdy ked si ma niekto zobere do huby zosypat, tak by v BA museli strhnut vsetky mosty, aby som nahodou neskocil z jedneho..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #466 kedy: 18. Máj , 2009, 14:20:34 » |
|
ked porovnavas SLotu s predym je to akokeby si porovnaval jablka s hruskami
ja ich neporovnavam ,iba ten princip je v obydvoch pripadoch rovnaky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #467 kedy: 18. Máj , 2009, 14:21:44 » |
|
ved nikto nepise ze predator je GAY to nie su ziadne urazky. v pospisoch mame jeho vyroky, a ze vytrhnute z kontextu ? nech vyberem hocaku vetu rovnaka blbost. tak mi vyber ty nejaku mudrost.
zrejme nechapes, co tu ludom vadi. aj ja mam v podpise pistov vyrok, lebo mi pride vtipny a bol mysleny ako zart. ide o to, ze mate v podpisoch predatorove vyroky, ktore on myslel vazne a vy ste si ich dali do podpisov stylom, ze haha, pozrite aky je Predator koko*t, lebo sa mu paci ako hra Behringer, nehovoriac o dalsich ironickych poznamkach na hiphop, zvukoveho inziniera a avatar s jeho fotkou..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #468 kedy: 18. Máj , 2009, 14:21:57 » |
|
ja ich neporovnavam ,iba ten princip je v obydvoch pripadoch rovnaky
praveze princip su jablka s hruskami slota hovori nacisticke kokotiny a predy rozumne veci len trocha profesorskym stylom... je tto podobne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #469 kedy: 18. Máj , 2009, 14:22:45 » |
|
zrejme nechapes, co tu ludom vadi. aj ja mam v podpise pistov vyrok, lebo mi pride vtipny a bol mysleny ako zart. ide o to, ze mate v podpisoch predatorove vyroky, ktore on myslel vazne a vy ste si ich dali do podpisov stylom, ze haha, pozrite aky je Predator koko*t, lebo sa mu paci ako hra Behringer, nehovoriac o dalsich ironickych poznamkach na hiphop, zvukoveho inziniera a avatar s jeho fotkou..
toto je ono
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #470 kedy: 18. Máj , 2009, 14:24:47 » |
|
praveze princip su jablka s hruskami slota hovori nacisticke kokotiny a predy rozumne veci len trocha profesorskym stylom... je tto podobne? Slota tiez nemoze zazalovat wikipediu, ze ho zosmesnuju ,tak isto ako vy nemozete hovorit Musicmanovi a spol. ze zosmesnuju Predyho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #471 kedy: 18. Máj , 2009, 14:25:21 » |
|
praveze princip su jablka s hruskami slota hovori nacisticke kokotiny a predy rozumne veci len trocha profesorskym stylom... je tto podobne? to comu ty vravis nacisticke kokotiny mozu prist inemu cloveku uplne rozumne slova (a nakoniec nadpolovicna vacsina zilinskych obcanov si az donedavna myslela ze rozumne su) a predatorovi mozu prist tie jeho rozumne reci totalne kokotiny, a aj pridu
|
|
« Posledná zmena: 18. Máj , 2009, 14:25:47 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #472 kedy: 18. Máj , 2009, 14:27:41 » |
|
Slota tiez nemoze zazalovat wikipediu, ze ho zosmesnuju ,tak isto ako vy nemozete hovorit Musicmanovi a spol. ze zosmesnuju Predyho
uvedom si uz konecne ze porovnavas jablka s hruskami... proste slota sa tu neda brat ako ekvivalent predatora... dalsia vec je, ze na fore platia ine pravidla ako v nasej skorumpovanej politike...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #473 kedy: 18. Máj , 2009, 14:29:17 » |
|
dufam, ze tuto admini poriesia, pretoze v tomto napr nevidim rozdiel, ked si tu dugo ujebaval zo mna, pastoval tu moje fotky a neviem co, a dostal za to ban
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #474 kedy: 18. Máj , 2009, 14:29:31 » |
|
to comu ty vravis nacisticke kokotiny mozu prist inemu cloveku uplne rozumne slova (a nakoniec nadpolovicna vacsina zilinskych obcanov si az donedavna myslela ze rozumne su) a predatorovi mozu prist tie jeho rozumne reci totalne kokotiny, a aj pridu
relativizmus... zlaty relativizmus... tak sa da obhajit a zneutralizovat aj do oci bijuca blbost
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #475 kedy: 18. Máj , 2009, 14:30:01 » |
|
uvedom si uz konecne ze porovnavas jablka s hruskami... proste slota sa tu neda brat ako ekvivalent predatora... dalsia vec je, ze na fore platia ine pravidla ako v nasej skorumpovanej politike...
ved ja nic neporovnavam ...ked to predator napisal tak to napisal , a hocikdo to moze hocikde pouzit ..oni tiez nemaju v popisoch ze AHA TO JE CHUJ:'' predatorov citat '' ...podla mna to zosmiesnovanie neni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #476 kedy: 18. Máj , 2009, 14:30:16 » |
|
dufam, ze tuto admini poriesia, pretoze v tomto napr nevidim rozdiel, ked si tu dugo ujebaval zo mna, pastoval tu moje fotky a neviem co, a dostal za to ban tiez som za adekvatne potrestanie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #477 kedy: 18. Máj , 2009, 14:30:31 » |
|
dufam, ze tuto admini poriesia, pretoze v tomto napr nevidim rozdiel, ked si tu dugo ujebaval zo mna, pastoval tu moje fotky a neviem co, a dostal za to ban dugo nedostal ban za toto, neprekrucaj
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #478 kedy: 18. Máj , 2009, 14:30:56 » |
|
ved ja nic neporovnavam ...ked to predator napisal tak to napisal , a hocikdo to moze hocikde pouzit ..oni tiez nemaju v popisoch ze AHA TO JE CHUJ:'' predatorov citat '' ...podla mna to zosmiesnovanie neni
staci ako som vravel citat medzi riadkami ak vies o com hovorim...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #479 kedy: 18. Máj , 2009, 14:31:32 » |
|
dugo nedostal ban za toto, neprekrucaj
dostal ban za v podstate uplne rovnaku vec...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|