Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

Yugi00

Im a little princess

brdo prvy

frakos

...hintie ceske fora nestoja ani za prd ;) . . .

kaolko

Quote from: frakos on 16. December , 2010, 17:21:48
...hintie ceske fora nestoja ani za prd ;) . . .

kto hovori o ceskych forach? ci ty mas len ceskoslovensky internet?  ;D ;D funguje to takmer vsade uz heh

frakos

Quote from: kaolko on 16. December , 2010, 18:49:52
kto hovori o ceskych forach? ci ty mas len ceskoslovensky internet?  ;D ;D funguje to takmer vsade uz heh

...som cudzojazycne analfabetny....

spyros

Quote from: kaolko on 16. December , 2010, 14:52:23
inak po tej dlhej dobe necinnosti fora mi prislo na um ze.. ak sa to raz  rozbehne, mozno by nebola zla taka featurka ze by clenovia mohli ohodnotit komentare inych clenov palcom nahor alebo palcom nadol..nieco ako ma dnesny FB alebo youtube hm? prispeloby to mozno k sebareflexii nas vsetkych, ked napisem chujinu a vidim tam 20 palcov nadol, tak mi nikto ani nemusi napisat ze som chuj a je mi to jasne :) ale to bol len taky navrh mozno sa nebude pacit nikomu a mozno sa bude pacit vsetkym len spyrosovi nie  ;D

FB ma len palec nahor, ci si dobry, zly, niekoho si zabil alebo zavrazdili deti v Lamaci, furt len davas I like. Taky je svet.
Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

kaolko

Locksmith

karma tu uz bola a bol to zly napad

spyros

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

Branko

Zas sa kokotiny vymyslaju...  ;D
Toto ma byt forum, nie "byt", kde byvame. Das prispevok a hotovo. Jebat nejake palce, prsty... chod za frajerkou.  :laugh:

kaolko

Sammko

mario bross

Quote from: Branko on 16. December , 2010, 20:55:17
Zas sa kokotiny vymyslaju...  ;D
Toto ma byt forum, nie "byt", kde byvame. Das prispevok a hotovo. Jebat nejake palce, prsty... chod za frajerkou.  :laugh:

ale ved toto ma byt 'byt', a nie smetisko... ale ta karma ja neviem...potom sa sem doplni status a bude to tu ako FB

Branko

Quote from: mario bross on 17. December , 2010, 09:30:15
ale ved toto ma byt 'byt', a nie smetisko... ale ta karma ja neviem...potom sa sem doplni status a bude to tu ako FB
Toto ma byt primarne forum. Ak to povazujes za byt, tak si chory a zavisly.   :drink:

kaolko

tak potom kaslat karmu..nech to tam neni, ale tie palce hore/dole by mohli fungovat..