Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

mario bross

to marshall forum je dobre...to les paul forum je hrozne, taha viac jak toto. a to co prilozil pitu v obrazku je dobre. toto mi tiez nejak extra nevadi, ale ta syta cierna taha velmi oci

mario bross

zle zobrazovanie znakov pri novinkach:
Vitajte na gitarovom portáli
Marec 27th, 2011, napĂ­sal: pitu Kategória: Aktuality

a ked kliknem na uvodnu stranku, tak hodi to stare upozornenie ze nejde uvodna stranka

Pitu

Mám pre vás zopár návrhov na výber.

Skúste vybrať, čo by sa vám najviac z toho hodilo do portálu. V tých tmavých návrhoch som zrušil červené písmo a zosvetlil podklad pod textom
Dal som iba jeden svetlý návrh narýchlo na porovnanie.  Každý návrh sa ešte môže doladiť.

mario bross

kludne to stredne moze byt, a zjemnit tu ciernu v menu

miso_kolo

v prvom rade musi ist ta cervena prec....
stoka!

Pitu

Quote from: mario bross on 27. Marec , 2011, 22:49:16
a ked kliknem na uvodnu stranku, tak hodi to stare upozornenie ze nejde uvodna stranka

skús obnoviť..

Branko

tarquin

Misko

kaolko

tu je niekto mam taky dojem zamilovany  ;D ta cervena to isti.. ale vazne teraz.. ak nebude ta cervena velmi svietit a bude mat nejaky matnejsi tmavsi odtien tak ta tretia ukazka je fajn..

Pitu

Quote from: kaolko on 27. Marec , 2011, 23:17:34
tu je niekto mam taky dojem zamilovany  ;D ta cervena to isti.. ale vazne teraz.. ak nebude ta cervena velmi svietit a bude mat nejaky matnejsi tmavsi odtien tak ta tretia ukazka je fajn..

Ja som stále za tmavý podklad, vôbec mi to nebude vadiť na oči. S tými úpravami jasu a bez červeného písma by som bol spokojný. Bol by som rád, keby ste sa na to pozreli všetci s odstupom času a z pohľadu celkového portálu. Ak sa väčšine nebude páčiť tmavý podklad, vymyslíme to tak, aby bol aj biely podklad a bez červenej. ;)

kaolko

said Peter Luha, chief director of  Mariannum incorporated ;D

Branko

Preco nie je k dispozicii viacero vzhladov vratane toho povodneho ?

Ja si chcem dat povodny a ostatni si mozu tiez vybrat, hoc aj s pozadim cernosskych vtakov ala prs.