Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

pripomienky / otazky

Started by zakky, 22. Január , 2009, 15:40:12

styrioci

robite si dakto prdel, ci co ma znamenat ten prilev topicov riesiacich zaciatocnicke gitary s ludmi melucimi si dokola svoje?

do prdele - search funkcia a prvy sticky topic v sekcii gitary

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,70353.0.html

az potom sa pytam. milion patsto krat sa to riesilo..

nieze by som nehcel radit, ale ked sa behom dvoch dni objavia 4 topicy o rovnakej blbosti, tak to je uz trocha silna kava

kaolko

to je pohoda sak, ono to vacsinou chodi v takych nejakych vlnach ze dlho nic ticho a potom zrazu vela..  spravidla to byva takto na konci juna ked konci skola a chalani planuju brigady a potom este pred vianocami...

styrioci

7. Pred založením témy sa presvedč, či už nejestvuje - použi funkciu "Vyhľadávanie." Ak jestvuje, pokračuj v nej. Ak otváraš novú tému, zoštylizuj ju tak, aby sa dala čítať.

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,64321.0.html

kaolko

kaolko

cafte, Dzingischan ma poprosil ci by mu nemohol niekto manualne resetnut password lebo mu seklo heslo a uz to skusal 2krat nechat si ho poslat na mail a nic mu nechodi..  :zdar:

Iggy

klidek, ja som na reset hesla cakal ovela dlhsie. napis adminovi SS aj s mailom - automat na mejly totiz nefunguje.
Quote from: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

Quote from: styrioci on 28. Február , 2008, 12:22:55ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?

mario bross

kaolko

Pitu

čo riešite, veď je to vybavené..

mario bross

nie, my sme na Teba jebali, preto to heslo tak neskoro  ;D

Branko

Krtko

adminom sa tu spravil MartinLM, Pitu a Rastis. Mas pravdu, je to slaby progress, ak niekto kto ma dozivotny ban si tu vytvara nove ucty a riesi sracky na upratovacov za veci, do ktorych nic nevidi a nema este zmazany ucet.

Martinlm

Quote from: Iggy on 05. August , 2011, 12:59:20
klidek, ja som na reset hesla cakal ovela dlhsie. napis adminovi SS aj s mailom - automat na mejly totiz nefunguje.
Uz chodia tie maily o nieco spolahlivejsie. Ale napr. post.sk nas server povazuje za spamerov. Ked niekomu maily nechodia, tak to vidim, a riesi sa to. Akurat k tomuto post.sk problemu som sa este nedokopal.

Quote from: Krtko on 05. August , 2011, 19:34:10
adminom sa tu spravil MartinLM, Pitu a Rastis. Mas pravdu, je to slaby progress, ak niekto kto ma dozivotny ban si tu vytvara nove ucty a riesi sracky na upratovacov za veci, do ktorych nic nevidi a nema este zmazany ucet.
Inak bezny upratovac nemoze menit mailove adresy pouzivatelom a podobne.

rastis

Quote from: Džingischán on 05. August , 2011, 19:58:08
Si len upratovac tak sa do toho nemiesaj...  :zdar:

kto ze je ? neviem... ja by som si do takeho nevyskakoval  :whistle:

mario bross

keby som vedel, ako sa zavdacis, tak rovno tu spravu zavrem. kazdu Tvoju spravu som posuval vyssie, aby sa to riesilo a hento bola samozrejme sranda. a kludne sem daj spravy, co si pisal a co som Ti na to patricne odpisal, neviem o akej hanbe hovoris

hadzes hovna iba sam na seba :zdar: