yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #135 kedy: 29. Máj , 2010, 00:00:55 » |
|
Inak neni zle tu daco nahrat, ja som tu nahral napriklad velku <>... ale nasamploval som dajake gitare mozem to tu upnut ked sa to pocita
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #136 kedy: 29. Máj , 2010, 00:18:26 » |
|
tak kde to ten branko vlastne hra ? alebo to treba zistit cez KGB CIA MOSAD ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #137 kedy: 29. Máj , 2010, 00:23:08 » |
|
zajtra hra u mna, pozval som ho na spolupracu, budeme tocit hymnu pre forum a kapela sa vola mindráčik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #138 kedy: 29. Máj , 2010, 00:23:38 » |
|
zajtra hra u mna, pozval som ho na spolupracu, budeme tocit hymnu pre forum a kapela sa vola mindráčik
Mohli by sme to ist nahrat do 666th studio, nie ? Pardon.. 999th studio Btw - preco sa to vola 999th studio ? Ma to nejaky vyznam ?
|
|
« Posledná zmena: 29. Máj , 2010, 00:27:10 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #139 kedy: 29. Máj , 2010, 00:27:28 » |
|
Mohli by sme to ist nahrat do 666th studio, nie ? Pardon.. 999th studio
Radsej by som oslovil producentsku skupinu okolo skladby "Spim spim spim, rok a pol len s nim"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #140 kedy: 29. Máj , 2010, 00:29:01 » |
|
Radsej by som oslovil producentsku skupinu okolo skladby "Spim spim spim, rok a pol len s nim"
To uz je neaktualne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #141 kedy: 29. Máj , 2010, 00:29:17 » |
|
a ty mas pocit ze tu ide o nejake mindraky ci co? to mam akoze mindrak z branka? a z coho prosimta? akurat mne sa nepaci ked tu branko jebe do jtakaca ktory tu ma x ukazok ze je internetovy kecal a branko tu ma akurat plnu picu jebnutych prispevkov o tom jaky je mudry a vzdy ked sa ho opytam na konkretnu vec tak to otoci na srandicky a kokotiny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #142 kedy: 29. Máj , 2010, 00:34:14 » |
|
a ty mas pocit ze tu ide o nejake mindraky ci co? to mam akoze mindrak z branka? a z coho prosimta?
akurat mne sa nepaci ked tu branko jebe do jtakaca ktory tu ma x ukazok ze je internetovy kecal a branko tu ma akurat plnu picu jebnutych prispevkov o tom jaky je mudry a vzdy ked sa ho opytam na konkretnu vec tak to otoci na srandicky a kokotiny
Ja som srandoval A ne tak som to myslel. Inak ale pochybujem, ze od poctu ukazok zavisi ci je niekto odbornik od klavesnice, napr. ja nemam ani jednu a topim sa v peniazoch a drogujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #143 kedy: 29. Máj , 2010, 00:36:21 » |
|
a ty mas pocit ze tu ide o nejake mindraky ci co? to mam akoze mindrak z branka? a z coho prosimta?
akurat mne sa nepaci ked tu branko jebe do jtakaca ktory tu ma x ukazok ze je internetovy kecal a branko tu ma akurat plnu picu jebnutych prispevkov o tom jaky je mudry a vzdy ked sa ho opytam na konkretnu vec tak to otoci na srandicky a kokotiny
Ja mam v pici ukazky, nahravky a podobne srandicky a kokotiny. Na to nemam cas. Som rad, ked si zahram na velkom stagei, do prdele mi jebu oranzovove stredy. Takze aj Tvoje konkretne otazky mam v tej plnej pici jebnutych prispevkov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #144 kedy: 29. Máj , 2010, 00:37:59 » |
|
myslim ze uz viac krat medzi recou povedal ze hra v kapele Michaella ci kto ?? so bola na eurovizii ..takze je to jeden z tychto ujcekov a ukazky su v radiu . To mi poslal MOSAD na mail
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #146 kedy: 29. Máj , 2010, 00:40:20 » |
|
neviem ci Olesova a pan producent tvoju ziadost nezahodi hned do kosa. musis este vela cvicit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #147 kedy: 29. Máj , 2010, 00:40:23 » |
|
S Michaellou uz nehram. Mas zle info. OWNED
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #148 kedy: 29. Máj , 2010, 00:43:49 » |
|
a sorry dalsi mail z MOSADU ...Branko hra tutok teraz
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #149 kedy: 29. Máj , 2010, 00:44:30 » |
|
a sorry dalsi mail z MOSADU ...Branko hra tutok teraz Tak ani tu nehram. Ty si si asi nieco do zil praskol. Toto som nahraval.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|