swordy
|
|
« kedy: 25. Január , 2009, 13:04:36 » |
|
Pani hadam to sem bude patrit, ale chcem kupit tuskovy kondenzatorovy mikrofon, len neviem aky. A v obchodoch sa daju tak max. dva vyskusat. Som ochotny za neho dat okolo 170€, najradsej by som nejaku overenu znacku shure, alebo akg, alebol mi ponukany aj soundking za 55€ no nejak nemam velmi dveru a som zaujaty voci tymto cinskym srandam Takze dakujem za odpovede a este viac dakujem za nevypisovanie hluposti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 25. Január , 2009, 13:44:05 » |
|
taky poriadny shure stoji 400 eur.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 25. Január , 2009, 13:53:21 » |
|
Šikovný nástrojový kondíkový mikrofón majú Oktava aj Rode, nie moc drahý. Ale ty myslíš asi tú dlhú a tenkú tušku, neviem, či robia aj také. Mrkni ich stránky, ja by som vyberal pravdepodobne od nich.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 25. Január , 2009, 15:00:44 » |
|
chces to do studia, alebo na zive hranie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 25. Január , 2009, 16:03:01 » |
|
Mato - ta AKG c1000 co ste mali pozicanu od Pita nebola zla, trochu ostrejsia a troch menej tela, ale na nylonku sa mi to celkom pacilo...
teraz je velky hit (hlavne cenovy) Oktava 319, sam ju nepoznam, ale pise sa o nej, ze ma dobry objem zvuku a malinko zastretejsie vysky, ale dobre vyekvalizovatelne
zalezi od ucelu - ak len na nejake len tak nahravky bez profi ambicii, tak spanielku sejmes aj Behrineger kondikom, pokial mas trosku sajn, ako a co s tym...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 25. Január , 2009, 16:05:14 » |
|
aha - pises tuskovy... tak to AKG je v pohode si myslim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 25. Január , 2009, 16:21:05 » |
|
Pani hadam to sem bude patrit, ale chcem kupit tuskovy kondenzatorovy mikrofon, len neviem aky. A v obchodoch sa daju tak max. dva vyskusat. Som ochotny za neho dat okolo 170€, najradsej by som nejaku overenu znacku shure, alebo akg, alebol mi ponukany aj soundking za 55€ no nejak nemam velmi dveru a som zaujaty voci tymto cinskym srandam Takze dakujem za odpovede a este viac dakujem za nevypisovanie hluposti mam nejaky musim sa pozriet aky to je a dam vediet mam ho v obchode
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 25. Január , 2009, 17:42:16 » |
|
dik chalani, na ten Rode som pocul celkom prijemne ohlasy... ten pitov je dobry ale myslim, ze na nylonovu akustiku sa daju aj lepsie vybrat len to je to, ze u nas sa to poradne neda ani kde zohnat , len objednat, lebo to nikto velmi nepouziva ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 25. Január , 2009, 17:43:53 » |
|
chces to do studia, alebo na zive hranie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 25. Január , 2009, 17:45:51 » |
|
prave som isiel na to indianko dpisvat, lebo som zabudol No urcite bude vacsinovo vyuzivany na zive hranie, ale myslim, ze pri tomto druhu je to jedno, nie? ci?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 25. Január , 2009, 17:56:45 » |
|
...ale myslim, ze na nylonovu akustiku sa daju aj lepsie vybrat ... ty si mal v prvom prispevku aj nejaky financny limit, ze ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 25. Január , 2009, 18:25:06 » |
|
a preco mas mat vobec vlastny mikrofon ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 25. Január , 2009, 18:31:19 » |
|
a preco nie? lebo kopu krat sa mi stalo, ze na akciach ani len netusili o nastrojom mikrofone a po druhe, ked si chcem nieco nehrat, nemam ako...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 25. Január , 2009, 19:10:58 » |
|
to na akych akciach hras ? este jeden prakticky postreh - ked si kupis taky mikrofon, budes k nemu musiet kupit aj mikrofonny predzosilovac (na sebanahravanie). pokial zase zostanes v limite 170Euro, v tej chvili Ti je jedno, ci je Rode stipku lepsi, ako AKG - v tej chvili budu kvalitativne rovnake a este jeden prakticky postreh - pokial hravas na akciach, kde nevedia co je nastrojovy mikrofon, tak aky mikrofonny preamp tam asi maju ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|