Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 16:37:57
Strán: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 249969 krát)
0 užívateľov a 87 Hostí prehliada túto tému.
predator
Hosť
« Odpoveď #1305 kedy: 17. Marec , 2009, 08:29:15 »

Asi tak. Kazdy sofer predsa vie, ze zakon 315 sa na parkovisko nevztahuje, cize policajti nemaju pravo davat niekomu fukat na parkovisku a uz vobec nie mu brat vodicak.
O to viac sa divím, že sa ešte niekto má tú hanbu strápňovať a vymýšľať detinské výhovorky. Najprv ticho, potom výhovorky typu "to som nebol ja, to si ma s dakým splietli", potom "to bol menovec", nakoniec tá story s parkoviskom, ktorá by možno bola dobrým námetom na epizódu v nejakom sitcome, keby to nebola donebavolajúca blbosť.

Aj vonku sa pritrafí, že známe osobnosti šliapnu vedľa a vyrobia nejaký prúser. Ale keď sa to prevalí, tak sa normálne priznajú a nevyhovárajú sa na blbosti, lebo vedia, že to bude ešte horšie a znemožnia sa ešte ďaleko viac.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #1306 kedy: 17. Marec , 2009, 08:48:05 »

aspon ze maju aj tu klebetne baby o com klebetit, ze? :)
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #1307 kedy: 17. Marec , 2009, 08:50:22 »

aspon ze maju aj tu klebetne baby o com klebetit, ze? :)
Však o tom je celý bulvár, no nie?  :) A nakoniec, to, že sa o dakom klebetí, to je vlastne reklama.

Ale odvrátenou stranou mince je to, že ak chce niekto robiť "hviezdu", musí mať na to patričný "formát" a aj poklesky brať s istou noblesou a šarmom, nie krútiť sa a vymýšľať ...

Taký Axl Rose sa navyvádzal verejných ožraleckých extempore na desať životov ... ale keď sa to prevalilo, nevymýšľal si ani on, ani jeho menežment žiadne skazky  :)
« Posledná zmena: 17. Marec , 2009, 08:55:51 od Predator » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #1308 kedy: 17. Marec , 2009, 08:52:51 »

Však o tom je celý bulvár, no nie?  :)
aspon keby ste rozoberali daco zaujimavejsie - hentej vyskocili kozy z vystrihu, henta nenosi gatky...koho zaujima, ze dakoho nacapali v aute pod parou...  Popiskujem si
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #1309 kedy: 17. Marec , 2009, 08:59:15 »

aspon keby ste rozoberali daco zaujimavejsie - hentej vyskocili kozy z vystrihu, henta nenosi gatky...koho zaujima, ze dakoho nacapali v aute pod parou...  Popiskujem si
Nieviem, asi to bude tým, že keď daktorá nevezme gaťky alebo jej vyskočia kozy, nikoho tým priamo na živote neohrozuje ... toto sú bulvárne hlúposti. Ale ožralec za volantom - hviezdny či nehviezdny - ohrozuje priamo životy svojho okolia. A to už nie je bulvárna kokotina. To je čosi podobné ako všeobecné ohrozenie. Asi nie si vodič, ináč by si sa na to pozeral podobne.
« Posledná zmena: 17. Marec , 2009, 09:02:13 od Predator » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #1310 kedy: 17. Marec , 2009, 09:21:15 »

Nieviem, asi to bude tým, že keď daktorá nevezme gaťky alebo jej vyskočia kozy, nikoho tým priamo na živote neohrozuje ... toto sú bulvárne hlúposti. Ale ožralec za volantom - hviezdny či nehviezdny - ohrozuje priamo životy svojho okolia. A to už nie je bulvárna kokotina. To je čosi podobné ako všeobecné ohrozenie. Asi nie si vodič, ináč by si sa na to pozeral podobne.

vela triezvych kokotov je ovela nebezecnejsich ako ked ma niekto za volantom vypite, to je cele o povahe.......a aj tak nechapem co riesis, vies presne co sa stalo? lebo robit sudy na zaklade topky.sk, to fakt stoji za to
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #1311 kedy: 17. Marec , 2009, 09:26:41 »

zakky - to iste som chcel aj ja napisat, ze vsetci presne vedia, co sa stalo, pretoze bulvar je najdoveryhodnejsi zdroj informacii..  Som za vodou kámo keby naozaj islo o nieco vazne, tak by tie titulky vyzerali inac - Bezohladny Kuly jazdil pod vplyvom alkoholu, mohol zabit zeny a deti.  alebo Svet uz nie je bezpecny, hviezdy vrazdia na cestach a podobne nafuknute kktiny..
bohvie kde ho vymakli a novy cas to zase nafukol do rozmerov svetoveho problemu, ze ich netrapia radsej vodici, co su nebezbecny aj za triazva pripadne co pod vplyvom alkoholu napachaju nejaku skodu, ci ublizenie na zdravi, a verim, ze za ten necely tyzden, co sa riesi kuly ich bolo habadej  Na zdravie!

podme radsej rozoberat bartosovej kozy - http://www.cas.sk/clanok/109641/naha-bartosova-tieto-prsia-riesi-cele-cesko.html

na svoj vek vyzera dobre myslim  Na zdravie!
« Posledná zmena: 17. Marec , 2009, 09:34:51 od styrioci » Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1312 kedy: 17. Marec , 2009, 09:32:30 »

Aj vonku sa pritrafí, že známe osobnosti šliapnu vedľa a vyrobia nejaký prúser.

Je velmi diskutabilne, ci sa tu jedna o osobnosti. Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
predator
Hosť
« Odpoveď #1313 kedy: 17. Marec , 2009, 09:43:43 »

Bulvárne kokotiny mám v kozách, ale šoférujem denne cez sto kilákov a zopár ožralcov v premávke som už zažil, možno preto som na podobné veci alergický.

A je to pravda, neviem, ako to bolo, nebol som tam. Ale viem, že policajti neberú vodičák len tak pre nič za nič a už vôbec nie niekomu slávnemu. Oni sa musia pri represívnych akciách striktne držať zákona a musia byť splnené všetky podmienky, ináč postih hrozí im. Švagor je policajt, tak o tom dačo viem. Ak policajt chytí nejakého páchateľa priestupku a nedodrží všetky zákonné podmienky, má za to sprdávačku jak hovado, hrozí mu vyhadzov a pritom je je jedno, že na zadržanie toho dotyčného mal dôvod. Ak by Kulymu zobrali vodičák len tak bez dôvodu, tak hneď nabehnú advokáti a tí policajti už v polícii do 24 hodín nie sú. Policajt, kým niečo podnikne, si to musí poriadne premyslieť a zvážiť. Nemajú  to ľahké.

Preto by som policajnej verzii vcelku veril.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #1314 kedy: 17. Marec , 2009, 09:53:32 »

Preto by som policajnej verzii vcelku veril.
ok a kde bola policajna verzia zverejnena? jedine oficialne stanovisko, co som zbezne zachytil bolo, ze kuly nafukal 1.25 promile a ostatne uz boli bulvarne zvasty. kde, ako, za akych okolnosti som nejako nezahytil, ze by sa zverejnilo.
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1315 kedy: 17. Marec , 2009, 10:01:26 »

Je velmi diskutabilne, ci sa tu jedna o osobnosti. Bavím sa skvele
Na zdravie!
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1316 kedy: 17. Marec , 2009, 10:09:27 »

zavist -smrtelny hriech ,temo a nenavist tiež Zdravíčko
rad by som bol s vami na pive v nebičku Na zdravie!
Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1317 kedy: 17. Marec , 2009, 10:35:03 »

zavist -smrtelny hriech ,temo a nenavist tiež Zdravíčko
rad by som bol s vami na pive v nebičku Na zdravie!
Mne je on jedno celý Kuly aj z jeho Desmodom  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1318 kedy: 17. Marec , 2009, 10:43:04 »

Mne je on jedno celý Kuly aj z jeho Desmodom  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Mas fajn avatar Temo. Kultovy film.  Zdravíčko
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
predator
Hosť
« Odpoveď #1319 kedy: 17. Marec , 2009, 11:16:34 »

V tejto súvislosti je zaujímavé, že sú aj na našej popovej scéne ľudia, ktorí napriek tomu, že niečo na nej dokázali, stále sa správajú ako normálni ľudia a necítia potrebu vyvádzať kraviny a škandalizovať, ale žijú si pokojne svoj život. Napr. No Name ...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 22 otázok.