Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 16:46:24
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250161 krát)
0 užívateľov a 110 Hostí prehliada túto tému.
kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #180 kedy: 16. Február , 2009, 11:46:34 »

Sa modlite aby sem nedosiel nejaky redaktor z Neues Zeitung.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #181 kedy: 16. Február , 2009, 11:49:14 »

skrachovani superstari maju aspon pocit ze ich kariera pokracuje lebo zase boli v telke  :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #182 kedy: 16. Február , 2009, 11:51:49 »

skrachovani superstari maju aspon pocit ze ich kariera pokracuje lebo zase boli v telke  :)
Ale sme neprajnici,nech tam idu pekne všetci ako jedna maxiskupina  a hlavne nech vybavia aby nam už nezastavovali v rurach plyn a nech tam pekne všetci zostanu pozorovat rury č ide plyn Zdravíčko
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #183 kedy: 16. Február , 2009, 11:52:38 »

Jooj, vsak nebudte taki zlomyselni a doprajte im dalsich 5 min. slavy. Aspon bude mat Plus 1 den co pisat, komu bolo vidiet bradavku.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #184 kedy: 16. Február , 2009, 11:53:35 »

ha ha ha ha ha ha Joe 100 bodov  ha ha ha ha ha ha Na zdravie!
sprevádzať ich môžu Alexandrovovci, niektoré speváčky môžu aj pretiahnuť, tie budú potom vo finále....
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #185 kedy: 16. Február , 2009, 11:54:30 »

Jooj, vsak nebudte taki zlomyselni a doprajte im dalsich 5 min. slavy. Aspon bude mat Plus 1 den co pisat, komu bolo vidiet bradavku.
ale ja som doprajnik a jediny na slovensku, len by som spojil prjemne s užitočnym,Kulturu a Plyn Zdravíčko Na zdravie!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #186 kedy: 16. Február , 2009, 12:00:04 »

Desmod tam aspon vypije litre vodky a bude dostojne reprezentovat slovenskych alkasov  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #187 kedy: 16. Február , 2009, 12:13:27 »

jasan nech tam idu oni su najlepši najviac vypiku šipka do moskvy,nepotrebujem sutažit a kasirovat nas Zdravíčko
Zaznamenané

Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #188 kedy: 16. Február , 2009, 12:15:24 »

slovenske kapeli tam nemaju sancu,to je jasne ako facka Zdravíčko
ale aspon si zahraju  Bavím sa skvele dufam ze na playback Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
jaywalker
miestny štamgast
Príspevkov: 1531

« Odpoveď #189 kedy: 16. Február , 2009, 12:17:27 »

Pozeral som to vcera, a nechel som ani verit ze skoro vsetko bolo na playback. neuveritelne - to je music contest.

Mam tam hrat buduci tyzden, ale playback nerobim.

Gratulujem a ja vsetci ktory postupili aj tak, nemozte za to ze organizatory nerespektuju zakladnych prav muzikana.

To ma fakt sere ze minuly rok sme robili 2 velke projekty v telke, kde produkcia hovorila ze neni mozne hrat nazivo - dokazali sme im to ze sa da, a je to lepsie, je to normalne - len ONI nemaju know-how/skusenosti.
Ale teraz sa mi zda ze slovensko ide krok dozadu s tym plejbakom, je to hamba - horsie ako repete a iny komunisticke odpad. Ale za to moze STV, dufam ze 2. kola bude nazivo!
Zaznamenané

Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #190 kedy: 16. Február , 2009, 12:20:16 »

prave som si pustil ten eurosong od michala chrenka.. normalne pekna pesnicka.. vazne..

len ten metropolisovsky zvuk gitar.. prepac Jimi, ale nepochopim, preco kreses tie vysky a stredy.. to iste si spravil na nasom krste s mojim aparatom, prec stredy, predc vysky.. a potom ze neprelezies a nie je ta pocut..

chapem, ze kazdy mame ten svoj zvuk..

ale mna kedysi davno na mojom prvom koncerte v 97mom zjebal zvukar v PKO (a tomas kmet pol roka neskor), ze pokial budem pustat z aparatury lavorovy equalising bez stredov, nemoze mi potom na mixe tie stredy stiahnut.

dnes uz nic take nechcem.. stredy su prave frekvencie gitary.. tam ma byt a nie suplovat basu :D
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 12:21:22 od ondreee » Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #191 kedy: 16. Február , 2009, 12:21:24 »

prave som si pustil ten eurosong od michala chrenka.. normalne pekna pesnicka.. vazne..

len ten metropolisovsky zvuk gitar.. prepac Jimi, ale nepochopim, preco kreses tie vysky s stredy.. to iste si spravil na nasom krste s mojim aparatom, prec stredy, predc vysky.. a potom ze neprelezies a nie je ta pocut..

chapem, ze kazdy mame ten svoj zvuk..

ale mna kedysi davno na mojom prvom koncerte v 97mom zjebal zvukar v PKO (a tomas kmet pol roka neskor), ze pokial budem pustat z aparatury lavorovy equalising bez stredov, nemoze mi potom na mixe tie stredy stiahnut.

dnes uz nic take nechcem.. stredy su prave frekvencie gitary.. tam ma byt a nie suplovat basu :D

presne tak, lubime stredy. :)
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #192 kedy: 16. Február , 2009, 13:21:04 »

dajte niekto prosim vas pekne linku,chcem si to pozriet  Na zdravie!  dakujem
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #193 kedy: 16. Február , 2009, 13:22:46 »

http://michalchrenko.com/hudba.php ak chces tu pesnicku tak ta je tu
Zaznamenané
MaTeS
stály hosť
Príspevkov: 1353

digitál je digitál, ten ničím nenahradíš ..

« Odpoveď #194 kedy: 16. Február , 2009, 13:36:35 »

pred tyzdnom bolo odovzdavanie cien grammy a tam hrali vsetci na zivo! Aj ked vacsina z nich s chybami..
co sa tyka eurosongu, tak vela veci nestastne riesenych
scena - keby mali aspon dve podia pre skupiny a jedno na uvadzanie tak by sa stihalo hrat live
dizajn a dramaturgia sceny - preplnene sprostostami, same LEDky na ktorych pustaju voloviny - LED podium pekne, ale radsej tri normalne..
porota - Lucenic tam je akoze na co? Je dost ludi ktori si to miesto zasluzia viac a co k tomu maju naozaj co povedat.
Pyco - je jeden z najlepsich moderatorov tohoto tv formatu, ale uz zas?? Slovensky showbiznis stale toci dokola rovnake mena a mozme sa cudovat, ze je tazke sa presadit..
kamera a zvuk - na VSMU sa tieto veci studuju a je tam vela talentovanych mladych ludi, ale ti radsej odidu do zahranicia a potom to vyzera tak ako na eurosongu..

Zaznamenané

FALLGRAPP
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.