Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 16. Február , 2009, 14:43:24 » |
|
Je to uplna hanba............. nedavno zom na www.huste.sk pozeral zaznam z RADIOHEAD AWARDS ktore organizovalo Radio_FM ...bol to neporovnatelny rozdiel....... bolo tam vidno ze ide o aktualnu slovensku hudbu, mlade taleny, zaujimave live vystupenia....... Slavik je aktualna moderna prehliadka biznisu (nechcem tym dehonestovat kapely ktore sa na slavikovi zucastnili ale urcite aj im bolo jasne ze hudba v tom programe je uplne inde ako na prvom mieste)
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 16. Február , 2009, 14:48:25 » |
|
Aj ked nemam nic osobne proti jurajovi cernemu, si myslim ze netrafili s organizaciou 100%. 90% pesniciek vo Eurovision su v anglictine (ABBA atd atd) a to by bolo super prilezitost sa odpresentovat na world basis keby len sa trochu snazili robit to ako to sa robi uz skoro 40 rokov. Sledujem Eurovision gič uz asi 25 rokov (stary som vite), lebo je to dobra skola ak chces vediet co je cliche alebo gič. Takym sposobom muzikant vie na co musi davat pozor aby nepisal cliche!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 16. Február , 2009, 14:50:50 » |
|
toto som dostal do mailu Mili zurnalisti, neviem ako sa to bude zdat vam, ale ja som presvedceny, ze ide o cisty konflikt zaujmov. Pozrite si http://www.soza.sk/index.php?page=mainbrowser&type=0&openmenutop=47&idtop=47 , resp. prilohu, a dozviete sa, ze vo vedeni (organoch) soza sedia napriklad: popovic, strasser, brezani, jurika, patejdl Nasledne si pozrite: http://www.stv.sk/eurosong/45914/toto-su-porotcovia-eurosonguJednym z porotcov slovenskej casti sutaze Eurovision Song Contest 2009 je anton popovic. Ten isty popovic, ktory je clenom kontrolnej komisie soza, pre istotu aj s brezanim... A teraz si pozrite: http://www.stv.sk/eurosong/45706/abecedny-zoznam-semifinalistov Mali by sa vam objavit mena 50 - tich interpretov, spolu s nazvami skladieb a menami autorov ktorych vybral tajomny a verejnosti ani sutaziacim menovite nepredstaveny TIM HUDOBNYCH DRAMATURGOV - podla stv mal tyzden co robit, aby vybral to najlepsie Podla mna aj dlhsie, pretoze vykonali znacnu nadpracu - viem dokazat, ze skupina, ktora bola vybrata do slovenskej semifinalovej patdesiatky, uvedenej v mediach, v nej zrazu nie je a v zozname sa objavuju interpreti a skladby, ktori tam predtym nefigurovali! Ale aby som nezabudol, v slovenskom semifinale su ako autori hojne zastupeni aj chlapci z vedenia (organov) soza - brezani 4x, jurika 5x, s. strasser 2x , patejdl 2x ... Ked to raz niekomu pise, tak asi neni o cem. Bude podla vas tonko popovic nestrannym porotcom? Nejde nahodou o flagrantny KONFLIKT ZAUJMOV? Nemala by sa verejnost od verejnopravnej a obcanmi platenej STV dozvediet pravdu? ale aspon vidiet ze to nie su cigani. keby boli cigani by mali siroku rodinu a dali by autorov hudby bratrancov s inymi menami a nebolo by to take napadne. a konflikt zaujmov to urcite nie je konflikt by nastal keby zisky z autorstva nesiel tymto panom do vrecka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 16. Február , 2009, 14:54:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 16. Február , 2009, 15:03:08 » |
|
Nemusia spevat v jazyku svoje krajiny, ale mozu ak chcu, ale pravidla co sa tyka live hranie su pevne. Nemozu pouzivat backing vocaly ani, vsetky vokali musia byt live - ak si pametam spravne asi pred 20mi rokmi sa stalo problem ked jedna kapela pouzivala robot vocals v pesnicke a stratili strasne vela bodov za to ako pokuta. Neviem ako to je vo simi-finale alebo 1. - 3. roundy, ale evidentne nic nebude nazivo na Slovensku, okrem spev asi Kde mate Musicians Union guys n' girls?
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 16. Február , 2009, 15:07:00 » |
|
Nemusia spevat v jazyku svoje krajiny, ale mozu ak chcu, ale pravidla co sa tyka live hranie su pevne. Nemozu pouzivat backing vocaly ani, vsetky vokali musia byt live - ak si pametam spravne asi pred 20mi rokmi sa stalo problem ked jedna kapela pouzivala robot vocals v pesnicke a stratili strasne vela bodov za to ako pokuta. Neviem ako to je vo simi-finale alebo 1. - 3. roundy, ale evidentne nic nebude nazivo na Slovensku, okrem spev asi Kde mate Musicians Union guys n' girls? Ja ked som sa zúčastnil myslím v roku 1996 Eurovízie z Katkou Hasprovou ako imitátor basgitaristu tak viem že interpret musel spievať jazykom svojej krajiny,možno sa pravidlá odvtedy zmenili ale potom nechápem prečo spievajú po slovensky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 16. Február , 2009, 15:09:21 » |
|
Vies, to zmenia furt. Si pamatam v irsku sa stali problemi lebo ich TV nezabespecila ziva orchestra, bolo to chaos - nevedeli ze orchestra musi byt live. hlavne ze zvukar nevidel nic o tom......
ozaj -
kto mi moze spravit tricko s napisom "YEBNA PLEJBAK"........
|
|
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 15:10:59 od jaywalker »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 16. Február , 2009, 15:09:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 16. Február , 2009, 15:11:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Luk@s
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 16. Február , 2009, 15:11:40 » |
|
podla mna u nas tam nebolo live nic, ved tam neboli ziadne sluchatka, odposluchy nic. Kedze je to sutaz pochybujem ze by "spievali" ti "spevaci", cest vynimkam (andrea zimanyiova) bez odposluchu len tak hocijak do vetra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 16. Február , 2009, 15:13:53 » |
|
a je to vonku to je ta nasa hudobna mafia.. sozu treba celu zrusit. je mi luto mladych co maju talent a robia dobru hudbu tak nemaju sancu prerazit v kalnych vodach SK hudobneho biznisu. iba ked odovzdaju 80% autorstva a vsetkych ziskov hudobnej mafii. inak mozu hravat v zafajcenych puboch za almuznu covery a budovat si reklamu cez mama kup mi buster pre 10 fanusikov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 16. Február , 2009, 15:14:35 » |
|
nezartuj ... keby aj take nieco vzniklo,zas by sa do cela dostali ludia podobni tym,co su v soze a vsetko by bolo presne tak isto,jak doteraz. Ja osobne euroviziu pozeram,aby som sa pobavil,miestami je to lepsie ako dobra komedia,nic viac,nic menej ale pozor - v anglicku sme mali velmy uspesny projekt - HONESTY CODE - kde vsetko co ide na half plejbak (to sa povie lip synching un as inac) alebo fulplejbak (miming) musi byt oznacenie v telke takym malym smajlikom. Tu je link: http://www.musiciansunion.org.uk/site/cms/v4_newsArticleView.asp?article=621
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 16. Február , 2009, 15:16:48 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 16. Február , 2009, 15:19:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané