Valla
|
|
« Odpoveď #285 kedy: 17. Február , 2009, 13:42:16 » |
|
dobra v čom?? v puštany tepleho vzduchu do mikrofonu" ?? myslel som vyzorom
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #286 kedy: 17. Február , 2009, 13:42:34 » |
|
dobra v čom?? v puštany tepleho vzduchu do mikrofonu" ?? To len ja posúdim ktorá je dobrá ale musí spievať do mojho mikrofonu
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #287 kedy: 17. Február , 2009, 13:44:14 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #288 kedy: 17. Február , 2009, 13:46:54 » |
|
To len ja posúdim ktorá je dobrá ale musí spievať do mojho mikrofonu až potom do mojho? ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #289 kedy: 17. Február , 2009, 13:48:14 » |
|
To len ja posúdim ktorá je dobrá ale musí spievať do mojho mikrofonu kroch?!
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #290 kedy: 17. Február , 2009, 13:48:47 » |
|
pripomenieme si aj ine sk kapely, co boli na eurovizii:
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #291 kedy: 17. Február , 2009, 13:52:04 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #292 kedy: 17. Február , 2009, 13:52:10 » |
|
pripomenieme si aj ine sk kapely, co boli na eurovizii: kebyze hra tublatanka v strej zostave a hraju na zivo a inu pesnicku npr skusime to cez vesmir alebo dnes.... tak to urcite vyhraju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #293 kedy: 17. Február , 2009, 13:54:03 » |
|
zahranicni sa na nas museli dobre ujebavat Walla urcite to CEZ VESmir vyhraju aj Euroviziu mliecnej drahy by vyhrali len by musela sa konat v kulturaku v Malackach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #294 kedy: 17. Február , 2009, 13:55:32 » |
|
zahranicni sa na nas museli dobre ujebavat Walla urcite to CEZ VESmir vyhraju aj Euroviziu mliecnej drahy by vyhrali len by musela sa konat v kulturaku v Malackach. pici urcite lepsie ako tu hasprova ci jaka pica co ani spievat nevie skoda ze namame kuturak
|
|
« Posledná zmena: 17. Február , 2009, 13:55:51 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #295 kedy: 17. Február , 2009, 13:56:23 » |
|
to bol najvačši pruser v historii populanej hudby a myslim celosvetovej to ani "Ulambatar rock fest" nema taketo jeby
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #296 kedy: 17. Február , 2009, 13:58:14 » |
|
Temo a ty si tam bol ako Hasprovej mikrofon????alebo roztlieskavač? ??v minisukni???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #297 kedy: 17. Február , 2009, 13:58:36 » |
|
ty si bol ten basak alebo mikrofon
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #298 kedy: 17. Február , 2009, 14:00:15 » |
|
a naco ste tam s celym orchestrom, ked hrate na plejbek?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #299 kedy: 17. Február , 2009, 14:01:35 » |
|
ma najvačši mikrofon tak si ho požičiavaju všetky
|
|
|