spyros
|
|
« Odpoveď #315 kedy: 17. Február , 2009, 15:14:10 » |
|
Hasprova keby nemala tlacenku cez rodicov umelcov tak by dneska robila pokladnicku v Hypernove alebo podobne jej zodpovedajuce zamestnanie. Podla teba nevie spievat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #316 kedy: 17. Február , 2009, 15:31:54 » |
|
Podla teba nevie spievat?
kazdy sa nauci ked to robi 20 rokov teraz uz spieva ale takto by sa naucilo dalsich x spievat. nie je to ziaden zazrak. nadrela sa to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #317 kedy: 17. Február , 2009, 15:52:48 » |
|
podla mna je vyborna pokladnicka..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #318 kedy: 17. Február , 2009, 16:58:08 » |
|
podla mna hasprova fajne spieva... urcite stokrat lepsie ako gombitova alebo nejake superstarky... a navyse ma riadne kozy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #319 kedy: 17. Február , 2009, 20:26:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #320 kedy: 17. Február , 2009, 20:38:44 » |
|
ja nechapem, ako podaktori pisu to co pisu, ze hasprova nevie spievat robila aj dost muzikalov a tam spievala dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #321 kedy: 17. Február , 2009, 21:53:05 » |
|
ja nechapem, ako podaktori pisu to co pisu, ze hasprova nevie spievat robila aj dost muzikalov a tam spievala dobre. TO JE PROTEKCIA, nechapes?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #322 kedy: 17. Február , 2009, 21:55:20 » |
|
TO JE PROTEKCIA, nechapes? urcite spievala niektorym na mikrofon
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #323 kedy: 17. Február , 2009, 21:57:41 » |
|
Katka je nahodou uplne super baba.. meno resp. mamina iste tiez zavazila ale spieva vazne dobre.. len je to kua mainstream jak hovado..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #324 kedy: 17. Február , 2009, 22:06:51 » |
|
TO JE PROTEKCIA, nechapes? chapem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #325 kedy: 17. Február , 2009, 22:32:36 » |
|
len je to kua mainstream jak hovado..
Hasprova? mainstream... nic, nieco mi zrejme uslo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Viktor
|
|
« Odpoveď #326 kedy: 17. Február , 2009, 23:06:10 » |
|
necital som prispevky, len tolko ze som kukal euroviziu a pacilo sa mi to. pozitok som mal z toho ze to nebolo na markize. to jest ziadne sproste reklamy, a ziadne Bruno-komentare. taka decentna uroven, primerana jak sa patri. akurat. len ten moderator v zakulisi, skandinavskeho charakteru , ako ho pyco nazval, mi vobec nesedel. z ucinkujucich som osobne poznal luba - luboss - gitarista / basgitarista. skupina V.I.P. Aj som dostal sms nech ho podporim ,ale sorry poslal som Zimanyovej. Ta bola lepsia. Zvidenia poznam este bubenika a gitaristu odtial. Prekvapilo ma ze nakoniec postupili, to zrejme koli tomu co aj spevak povedal ze koli pozitivnej energii a srdciam co do toho davali. To je dolezitejsie nez skladba ako taka po inych strankach.
Tak z videnia a stretnuti poznam aj Zimanyiovu. A este gitaristu co hral s Kepenovou. Aj mi vravel davnejsie ci tam nejdem hrat basu ale potom sa uz neozval. Ta sa mi celkom pacila. Inak som spokojny s takouto relaciou, ze je tam viac zanrov, ale stale v ramci mainstreamu. Ze sa tam ukazu menej zname ale kvalitne zohrane kapelky. Nejake spravicky z historie sutaze, tiez prospesne vediet a pekne vidiet.
|
|
« Posledná zmena: 17. Február , 2009, 23:07:59 od Viktor »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
urmo
|
|
« Odpoveď #327 kedy: 17. Február , 2009, 23:34:53 » |
|
neviem ci uz nemam sluch na tento slovak-pop, ale vie mi niekto vysvetlit co ma kepenova za frazovanie? to si robila ona tie songy? lebo hento je podla mna maximalny zlyhanie, to som este neocul
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #328 kedy: 18. Február , 2009, 00:21:23 » |
|
Pokusim sa dodrzat svoj (snad) dobry zvyk a ukazat trosku iny pohlad na vec.V prvom rade vyjadrujem suhlas s tym, ze hudba nie je sutaz.Svojim interpretom (ktorych produkujem) som vsak doporucil ucast na EV hlavne z troch dovodov.01.Moznost odprezentovat sa v TV v dobrom case vzhladom k sledovanosti a to pod zastitou EUROVIZIE, ktora ma v europe uz nejaky ten respekt.02.Jednoducho povedane - aktivne sa zucastnovat hudobneho diania.03.Sms hlasovanie tiez dost napovie o tom, ako ludia reaguju na interpreta.Proste dobra sanca na "celonarodny prieskum".tym vsak nechcem povedat, ze postup do Moskvy by bol sklamanim....skor takym super bonusom:-)Dalsia vec je, ze v EV maju moznost odprezentovat sa aj nezname kapely a ziskat si svojho divaka.To by som vyzdvihol obzvlast.Ja kazdu takuto moznost vitam - ci je to SHS, SMT, EV....alebo hoci aj zlata brana.Je mi to vazne jedno odkial sa ku me dostane nieco co ma moze zaujat...pravdepodobnost prosim nerozoberajme - to je brutal relativne a subjektivne.Som rad, ze STV do toho isla a urobila seriu prenosov, hlasovanie atd...robia pre domacu hudbu aspon nieco...ale taktiez treba nacuvat aj kritikom, ktorych kritika na niecom stoji a ak je dokonca konstruktivna, tak parada, pretoze prave tieto hlasy mozu byt velkou hnacou silou k lepsim vysledkom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
METALHAMMER
|
|
« Odpoveď #329 kedy: 18. Február , 2009, 01:55:14 » |
|
ja len...ze niektory tu vraveli ze sa im pacila ta hudba z marsu....chcem len podotkut ze to je cisto recyklovana makarena....velmi ma to sklamalo.......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|