Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 16:57:01
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250389 krát)
0 užívateľov a 93 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #315 kedy: 17. Február , 2009, 15:14:10 »

Hasprova keby nemala tlacenku cez rodicov umelcov tak by dneska robila pokladnicku v Hypernove alebo podobne jej zodpovedajuce zamestnanie.

Podla teba nevie spievat?
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #316 kedy: 17. Február , 2009, 15:31:54 »

Podla teba nevie spievat?

kazdy sa nauci ked to robi 20 rokov teraz uz spieva ale takto by sa naucilo dalsich x spievat. nie je to ziaden zazrak. nadrela sa to.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #317 kedy: 17. Február , 2009, 15:52:48 »

podla mna je vyborna pokladnicka.. 
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #318 kedy: 17. Február , 2009, 16:58:08 »

podla mna hasprova fajne spieva... urcite stokrat lepsie ako gombitova alebo nejake superstarky... a navyse ma riadne kozy Ja som čert..
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #319 kedy: 17. Február , 2009, 20:26:33 »

...a navyse ma riadne kozy Ja som čert..
Podla mna toto spieva v tvojich ociach VIAC ako jej hlas v tvojich usiach... Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
 Na zdravie!
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #320 kedy: 17. Február , 2009, 20:38:44 »

ja nechapem, ako podaktori pisu to co pisu, ze hasprova nevie spievat  Bavím sa skvele robila aj dost muzikalov a tam spievala dobre.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #321 kedy: 17. Február , 2009, 21:53:05 »

ja nechapem, ako podaktori pisu to co pisu, ze hasprova nevie spievat  Bavím sa skvele robila aj dost muzikalov a tam spievala dobre.

TO JE PROTEKCIA, nechapes?  Ja som čert..
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #322 kedy: 17. Február , 2009, 21:55:20 »

urcite spievala niektorym na mikrofon Bavím sa skvele
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #323 kedy: 17. Február , 2009, 21:57:41 »

Katka je nahodou uplne super baba.. meno resp. mamina iste tiez zavazila ale spieva vazne dobre.. len je to kua mainstream jak hovado..
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #324 kedy: 17. Február , 2009, 22:06:51 »

chapem  No hanbím sa..
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #325 kedy: 17. Február , 2009, 22:32:36 »

len je to kua mainstream jak hovado..
Hasprova? mainstream...

nic, nieco mi zrejme uslo
Zaznamenané
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #326 kedy: 17. Február , 2009, 23:06:10 »

necital som prispevky, len tolko ze som kukal euroviziu a pacilo sa mi to.  pozitok som mal z toho ze to nebolo na markize. to jest ziadne sproste reklamy, a ziadne Bruno-komentare.  taka decentna uroven, primerana jak sa patri. akurat. len ten moderator v zakulisi, skandinavskeho charakteru , ako ho pyco nazval, mi vobec nesedel.
z ucinkujucich som osobne poznal luba  -  luboss - gitarista / basgitarista. skupina V.I.P. Aj som dostal sms nech ho podporim ,ale sorry poslal som Zimanyovej. Ta bola lepsia. Zvidenia poznam este bubenika a gitaristu odtial.
Prekvapilo ma ze nakoniec postupili, to zrejme koli tomu co aj spevak povedal ze koli pozitivnej energii a srdciam co do toho davali. To je dolezitejsie nez skladba ako taka po inych strankach.

Tak z videnia a stretnuti poznam aj Zimanyiovu. A este gitaristu co hral s Kepenovou. Aj mi vravel davnejsie ci tam nejdem hrat basu ale potom sa uz neozval. Ta sa mi celkom pacila.
Inak som spokojny s takouto relaciou, ze je tam viac zanrov, ale stale v ramci mainstreamu. Ze sa tam ukazu menej zname ale kvalitne zohrane kapelky. Nejake spravicky z historie sutaze, tiez prospesne vediet a pekne vidiet.
« Posledná zmena: 17. Február , 2009, 23:07:59 od Viktor » Zaznamenané
urmo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #327 kedy: 17. Február , 2009, 23:34:53 »

neviem ci uz nemam sluch na tento slovak-pop, ale vie mi niekto vysvetlit co ma kepenova za frazovanie? to si robila ona tie songy? lebo hento je podla mna maximalny zlyhanie, to som este neocul ha ha ha
Zaznamenané

Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #328 kedy: 18. Február , 2009, 00:21:23 »

Pokusim sa dodrzat svoj (snad) dobry zvyk a ukazat trosku iny pohlad na vec.V prvom rade vyjadrujem suhlas s tym, ze hudba nie je sutaz.Svojim interpretom (ktorych produkujem) som vsak doporucil ucast na EV hlavne z troch dovodov.01.Moznost odprezentovat sa v TV v dobrom case vzhladom  k sledovanosti a to pod zastitou EUROVIZIE, ktora ma v europe uz nejaky ten respekt.02.Jednoducho povedane - aktivne sa zucastnovat hudobneho diania.03.Sms hlasovanie tiez dost napovie o tom, ako ludia reaguju na interpreta.Proste dobra sanca na "celonarodny prieskum".tym vsak nechcem povedat, ze postup do Moskvy by bol sklamanim....skor takym super bonusom:-)Dalsia vec je, ze v EV maju moznost odprezentovat sa aj nezname kapely a ziskat si svojho divaka.To by som vyzdvihol obzvlast.Ja kazdu takuto moznost vitam - ci je to SHS, SMT, EV....alebo hoci aj zlata brana.Je mi to vazne jedno odkial sa ku me dostane nieco co ma moze zaujat...pravdepodobnost prosim nerozoberajme - to je brutal relativne a subjektivne.Som rad, ze STV do toho isla a urobila seriu prenosov, hlasovanie atd...robia pre domacu hudbu aspon nieco...ale taktiez treba nacuvat aj kritikom, ktorych kritika na niecom stoji a ak je dokonca konstruktivna, tak parada, pretoze prave tieto hlasy mozu byt velkou hnacou silou k lepsim vysledkom.
Zaznamenané

METALHAMMER
stály hosť
Príspevkov: 935

« Odpoveď #329 kedy: 18. Február , 2009, 01:55:14 »

ja len...ze niektory tu vraveli ze sa im pacila ta hudba z marsu....chcem len podotkut ze to je cisto recyklovana makarena....velmi ma to sklamalo.......

Zaznamenané
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.037 sekund, 21 otázok.