Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 16:30:55
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 249834 krát)
0 užívateľov a 77 Hostí prehliada túto tému.
zakky
Hosť
« Odpoveď #330 kedy: 18. Február , 2009, 02:17:29 »

Pokusim sa dodrzat svoj (snad) dobry zvyk a ukazat trosku iny pohlad na vec.V prvom rade vyjadrujem suhlas s tym, ze hudba nie je sutaz.Svojim interpretom (ktorych produkujem) som vsak doporucil ucast na EV hlavne z troch dovodov.01.Moznost odprezentovat sa v TV v dobrom case vzhladom  k sledovanosti a to pod zastitou EUROVIZIE, ktora ma v europe uz nejaky ten respekt.02.Jednoducho povedane - aktivne sa zucastnovat hudobneho diania.03.Sms hlasovanie tiez dost napovie o tom, ako ludia reaguju na interpreta.Proste dobra sanca na "celonarodny prieskum".tym vsak nechcem povedat, ze postup do Moskvy by bol sklamanim....skor takym super bonusom:-)Dalsia vec je, ze v EV maju moznost odprezentovat sa aj nezname kapely a ziskat si svojho divaka.To by som vyzdvihol obzvlast.Ja kazdu takuto moznost vitam - ci je to SHS, SMT, EV....alebo hoci aj zlata brana.Je mi to vazne jedno odkial sa ku me dostane nieco co ma moze zaujat...pravdepodobnost prosim nerozoberajme - to je brutal relativne a subjektivne.Som rad, ze STV do toho isla a urobila seriu prenosov, hlasovanie atd...robia pre domacu hudbu aspon nieco...ale taktiez treba nacuvat aj kritikom, ktorych kritika na niecom stoji a ak je dokonca konstruktivna, tak parada, pretoze prave tieto hlasy mozu byt velkou hnacou silou k lepsim vysledkom.

ja mam skor pocit ze ludia nenadavaju na euroviziu a eurosong ako taky, ale skor na to prevedenie, a mozno vyber sutaziacich kedze v porote su vlastne autormi pesniciek? textov ci coho? to uz je podla mna riadna sila...

to ako keby sa tu na gitaristoch vyberali najlepsi gitaristi, nominoval by som JA 10tich  ludia a medzi nich by som vybral aj seba  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 18. Február , 2009, 02:19:54 od Zakky » Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #331 kedy: 18. Február , 2009, 10:23:14 »

ja mam skor pocit ze ludia nenadavaju na euroviziu a eurosong ako taky, ale skor na to prevedenie, a mozno vyber sutaziacich kedze v porote su vlastne autormi pesniciek? textov ci coho? to uz je podla mna riadna sila...
to ako keby sa tu na gitaristoch vyberali najlepsi gitaristi, nominoval by som JA 10tich  ludia a medzi nich by som vybral aj seba  Bavím sa skvele

Ale tu vznika dost zasadny omyl.Cital som ten mail a v nom nie je napisane, ze autori, ktori su v organoch SOZA boli aj clenmi poroty.Je to tam, len akosi nepriamo naznacene a pri niektorych menach to pravda nie je.Neviem sice, kto v tej porote bol, ale viem kto nie.Dalej nechapem, ako moze byt konflikt zaujmov medzi vykonavanim funkcie v SOZA a autorskou ucastou na  EV.Za to, ze je niekto vo funkcii v SOZE sa mu nenasobia tantiemy inym koeficientom.Ak by vsak niekto bol v porote, ktora vyberala veci do prenosovych kol a bol zaroven autorom - tak tu nie je co riesit.To je konflikt zaujmov.Este sa chcem vyjadrit k tomu kolko veci tam niektori uvedeni maju.EV je prilezitost pre interpretov odprezentovat sa zalezi im na tom ako.Preto oslovuju vo vacsej miere "osvedcene znacky" cize autorov ktori sa do vkusu pubika triafaju pomerne dobre.Este jednu vec.V tom maile je uvedene, ze Jurika je tam zastupeny 5x a Brezani 4x.To je sice (predpokladam-osobne som statistiku nerobil) pravda,
len informaciu doplnim o to, ze sa jedna o spoluautorstvo cize sice tam su napisani 4 a 5x no nejedna sa o 9 skladieb, ale o 4-5 veci dokopy pre oboch.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #332 kedy: 18. Február , 2009, 12:09:36 »

OK, Zakky, tak ja zase vytiahnem moju oblubenu kartu. Bud konkretny. Kde si mozem pozriet zoznam vsetkych, co sa prihlasili do Eurosongu + vyber, ktori z tych, co sa hlasili a sa tam nedostali, tam mali byt. Inak je to na vode postavene.

PS: V konecnom dosledku rozhoduju SMSky divakov.

PS2: Ja stale vidim najvacsi lapsus v postupe VIP, ktori boli vybrani porotou a mne sa zda, ze len kvoli tomu, ze tam hrali ich kamarati...

PS3: IMHO ak sa nic zvlastne nestane, tak sa rozhodne medzi Desmodom a Cmorikom. V tomto suboji si myslim, ze Cmorik by bol slusny interpret pre Maskvuuu.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
GHS
Hosť
« Odpoveď #333 kedy: 18. Február , 2009, 12:28:04 »

http://www.topky.sk/cl/15/407095/Utok-na-zraneneho-Kulyho-Divaci-ta-nelutuju-Desmod-v-Eurovizii-nechcu
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #334 kedy: 18. Február , 2009, 12:32:12 »

takze ti co vyberali su autormi alebo spoluautormi? ostante ma nezaujma
« Posledná zmena: 18. Február , 2009, 17:32:21 od Zakky » Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #335 kedy: 18. Február , 2009, 13:29:54 »

OK, Zakky, tak ja zase vytiahnem moju oblubenu kartu. Bud konkretny. Kde si mozem pozriet zoznam vsetkych, co sa prihlasili do Eurosongu + vyber, ktori z tych, co sa hlasili a sa tam nedostali, tam mali byt. Inak je to na vode postavene.

PS: V konecnom dosledku rozhoduju SMSky divakov.

PS2: Ja stale vidim najvacsi lapsus v postupe VIP, ktori boli vybrani porotou a mne sa zda, ze len kvoli tomu, ze tam hrali ich kamarati...

PS3: IMHO ak sa nic zvlastne nestane, tak sa rozhodne medzi Desmodom a Cmorikom. V tomto suboji si myslim, ze Cmorik by bol slusny interpret pre Maskvuuu.

Vo VIP spieva môj bývalý spolužiak. Kedysi bol vynikajúci gitarista a hral výborný metal a hardrock, potom jedného dňa počul Nirvanu, Gladiátor atď a zmenil sa hudobne o 180 stupňov. Predtým odporca popu, ktorý sa vysmieval z komercie, sa na ňu úplne namotal a stal sa jej neoblomným zástancom a obdivovateľom. Začal sa vyžívať v coveroch rôznych poprockových skupín (on, ktorý seriózne drtil pesničky od Megadeth a vysmieval sa z komerčného poprocku!), kapela sa mu rozpadla, potom sa pokúšal urobiť novú zostavu, ale stále sa mu to rozpadlo po pár mesiacoch, nijaká kapela mu nevydržala dlho. Robil rôzne one session bandy, vystupoval s covermi po baroch atď ... a úplne zabudol na to, že kedysi robil vlastnú hudbu. A veľmi dobrú, s vlastným ksichtom!

V tejto zostave boli samí kvalitní muzikanti. Prečo ten song dopadol tak, ako dopadol, je spôsobené iba tým, že opäť sa pokúsil iba o bezvýrazný prvoplánový pop. Proste nebol sám sebou. Urobil pieseň, ktorá nešla z neho, bol to iba x-tý klon slovpoprocku. Držal som mu palce, ale keďže som poznal jeho tvorbu, čakal som niečo viac ako toto. Možno konečne pochopí, že muziku treba skladať zo seba a nie podľa toho, že si vypočujem desať songov, čo "frčia v rádiu", a spravím podľa nich jedenásty. A možno nie. Každopádne je ho škoda.
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #336 kedy: 18. Február , 2009, 15:58:51 »

takze ti co vyberali su autormi alebo spoluautormi? ostante ma nezaujma

Vyberal Duro Curny a ten co ja viem nenapisal v zivote ziadny text alebo skladbu. V porote pokial viem, tak nikto nenapisal nikomu nic. To su take krcmove reci, co davas a od teba cakam viac, ty si predsa ZAKKY!  Zdravíčko

Nezabudni spomenut SOZU, Fica, Gaspara, Obamu a slobodomurarov  Som frajer
« Posledná zmena: 18. Február , 2009, 17:32:36 od Zakky » Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #337 kedy: 18. Február , 2009, 16:38:34 »

ja neviem, mne sa aj dnesny desmod paci, maju dobre melodicke pesnicky a ze je to pop ? noaco. aj tak len podaktori asi zavidite...
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #338 kedy: 18. Február , 2009, 16:51:06 »

Podla mna toto spieva v tvojich ociach VIAC ako jej hlas v tvojich usiach... Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
 Na zdravie!

priznam sa ze hej  ha ha ha ale tak ten spev je taka ceresnicka na torte  Na zdravie!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #339 kedy: 18. Február , 2009, 17:17:55 »

priznam sa ze hej  ha ha ha ale tak ten spev je taka ceresnicka na torte  Na zdravie!

veru hej:

http://www.hasprova.sk/img/foto/_0174.jpg

http://www.hasprova.sk/img/foto/_0094.jpg

http://www.hasprova.sk/img/foto/5ACT0520.jpg

http://www.hasprova.sk/img/foto/5ACT0533.jpg

Cmuk chlapci
Zaznamenané

bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #340 kedy: 18. Február , 2009, 17:25:24 »

tuto temu som obchadzal....az doteraz  Som frajer
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #341 kedy: 18. Február , 2009, 17:28:26 »

Stará korčula, bez správneho líčenia, svetla  a handier by si o nu ani bicykel neoprel  Žmurk .
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #342 kedy: 18. Február , 2009, 17:34:52 »

Vyberal Duro Curny a ten co ja viem nenapisal v zivote ziadny text alebo skladbu. V porote pokial viem, tak nikto nenapisal nikomu nic. To su take krcmove reci, co davas a od teba cakam viac, ty si predsa ZAKKY!  Zdravíčko

Nezabudni spomenut SOZU, Fica, Gaspara, Obamu a slobodomurarov  Som frajer

ale sak ja tam mam otaznik, som sa pytal ze ci to teda tak je alebo nie.....

Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #343 kedy: 18. Február , 2009, 17:35:44 »

Stará korčula, bez správneho líčenia, svetla  a handier by si o nu ani bicykel neoprel  Žmurk .

ale no, neverim, ze to je az tak v mejkape  Žmurk
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #344 kedy: 18. Február , 2009, 17:43:54 »

ale no, neverim, ze to je az tak v mejkape  Žmurk
mozno nie az tak v mejakepe ako vo fotosope Beeee pozri sa na disco milana v inej teme aky je z neho fesak mladik :)
« Posledná zmena: 18. Február , 2009, 17:44:31 od styrioci » Zaznamenané
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 23 otázok.