predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #375 kedy: 18. Február , 2009, 20:51:25 » |
|
potom zoberte este SUB Basistu k basistovi a budete uplne novinka Aj na to sme mysleli, klávesák má Kurzweil, a tam sa dajú urobiť dobré subbasy - aj skreslené
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #377 kedy: 18. Február , 2009, 21:01:54 » |
|
pop sa da robit na urovni aj teraz si myslim...napr posledny album joe cockera je celkom fajn pocuvanie, popik a hudba ma aj hlavu a patu Nieco v tom profi style?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #378 kedy: 18. Február , 2009, 21:04:30 » |
|
Čo sa divíš? Jednoduchí ľudia chcú jednoduchú muziku ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #379 kedy: 18. Február , 2009, 21:07:26 » |
|
a este mi povedz, preco sa podla muziky posudzuje clovek ? vam drbe ( sorry ) uz ?
a nahodou henta pesnicka sa mi paci - nepustam si ju ale ked ju pocujem v aute tak neprepinam. uz tu boli nejake spekulacie, ze ma divny text, ale nechapem preco...najviac bola vytahovana veta, ze: dufam, ze niesi z vesmiru na navstve na par dni -> ak tej vete nechapete ako ju myslel, tak je jednoduchy niekto iny.
Nevravim, ze je to slovenska spicka a dokonca ho ani neoblubujem a nepustam casto, ALE nepicujem ako chora vrana na vsetko, co niekto zlozi a urobi a ja sa za jednoducheho cloveka nepovazujem.
|
|
« Posledná zmena: 18. Február , 2009, 21:07:58 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #380 kedy: 18. Február , 2009, 21:07:48 » |
|
Túto ukážku som hodil preto, aby bolo jasné, že vonku sa aj pop berie ako plnohodnotná hudba, ktorá sa nemusí hanbiť ani popri jazze a klasike, a tu je každý presvedčený, že keď zvládne pri táboráku zahrať G, C a D, je plne kvalifikovaný songwriter pop music. A takýchto "táborníkov" tu máme fúru a každý si myslí, že skladá špičkové songy Tu nejde o zložitosť. Tu ide o nápaditosť. O nápad. O niečo, čo v slovpope nie je už dobrých 15 rokov. - Moja najoblubensjia slovenska pesnicka za minuly rok, pre mna je to originalne aj pocuvatelne zaroven. Cize aj tu je dobra pop music, kto hlada, najde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #381 kedy: 18. Február , 2009, 21:10:31 » |
|
- Moja najoblubensjia slovenska pesnicka za minuly rok, pre mna je to originalne aj pocuvatelne zaroven. Cize aj tu je dobra pop music, kto hlada, najde.
Zaujímavé a pekné, dobrá polyrytmika vo frázovaní spevu. Trochu intonačnej nečistoty v speve ... ale to k tomu asi aj patrí.
|
|
« Posledná zmena: 18. Február , 2009, 21:11:59 od Predator »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #382 kedy: 18. Február , 2009, 21:11:44 » |
|
Nieco v tom profi style? mal som skor nieco taketo na mysli ale aspon viem, co ti ulahodi a cim ta potesit (nabuduce ti donesiem nejaku bestofku Kelly Family )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #383 kedy: 18. Február , 2009, 21:12:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #384 kedy: 18. Február , 2009, 21:14:19 » |
|
Presne, Vadim trafil klinec po hlavičke!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #385 kedy: 18. Február , 2009, 21:14:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #386 kedy: 18. Február , 2009, 21:16:09 » |
|
Veď v tom to je, keď skombinuješ tieto dve súťaže, dostaneš súťaž Eurosong.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #387 kedy: 18. Február , 2009, 21:16:13 » |
|
Teraz trosku nesuhlasim, nie uplne, ale... podla mna je Kyvadlo najlepsi album od nich, ale pozor ked si odmyslim tie sracky ako Vyrobena pre mna Zober ma domov alebo V ciernej diere proste Kyvadlo minus vsetky radiove single sa rovna ich naj album podla mna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #388 kedy: 18. Február , 2009, 21:18:14 » |
|
Teraz trosku nesuhlasim, nie uplne, ale... podla mna je Kyvadlo najlepsi album od nich, ale pozor ked si odmyslim tie sracky ako Vyrobena pre mna Zober ma domov alebo V ciernej diere proste Kyvadlo minus vsetky radiove single sa rovna ich naj album podla mna ved odtial boli vsetky radiove single nie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #389 kedy: 18. Február , 2009, 21:20:18 » |
|
Veď v tom to je, keď skombinuješ tieto dve súťaže, dostaneš súťaž Eurosong. keby Vas tam zavolali, alebo by ste postupili, alebo neviem co - tak vravis nieco uplne ine.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|