musicman
|
|
« Odpoveď #390 kedy: 18. Február , 2009, 21:22:16 » |
|
keby Vas tam zavolali, alebo by ste postupili, alebo neviem co - tak vravis nieco uplne ine.
jasne ze, toci ma telka, litre alkoholu, krasne vokalistky na hoteli a potom by jebol z podia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #391 kedy: 18. Február , 2009, 21:31:47 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #392 kedy: 18. Február , 2009, 21:38:11 » |
|
proste Kyvadlo minus vsetky radiove single sa rovna ich naj album podla mna Tak inak ty si ich tu uplne najviac urazil, ked to Kyvadlo je podla teba ich najlepsi album Len pre osviezenie tebe a Mariovi. Ked tak nad tym uvazujem, toto je asi najhorsi slovensky text aky som kedy pocul. Vyrobená pre mňaSkvely sexisticky nazovDúfam, že nemáš vážny vzťah A priateľa čo vraždí.. Spevak, dufa, ze ma vazny vztah, lebo je to lepsia trofej a poto, ked bude kocur v trube, tak snad to nebude jej priatelovi vaditDúfam, že nie si z vesmíru Je to klasik, nema rad uchylkyNa návšteve na pár dní... Trosku disproporica, asi tu je zaujem o dlhodobejsi sexualny vztahDúfam, že nie si ľahká moc A šlapeš len po schodoch... Metafora, ktora ma zabija vzdy, ked ju pocujemDúfam, že ak nás prichytia Nás nezabijú oboch... Uprimne vyznanie Kulyho, aby radsej zabil jej priatel iba juDúfam, že nie si jedna z tých Čo chodievajú s každým... Kuly ma zaujem vyhradne o trojku, s nim je to v poriadku, s ostatnymi uz je to prostituciaDúfam, že nie si z vesmíru Na návšteve na pár dní... Opakuje sa text v dalsej slohe, predpokladam, ze nejde o stratu textarskej invencie, ale zdoraznuje sa tu nejaka hlbsia myslienka, ktora mi stale unikaR: Neverím, že si nebola Vyrobená pre mňa Snaha o dajatie obete vsugerovanym previnenimPrisahám, že ak mi odoláš Tak sám zostanem do smrti... VeriiiimeDúfam, že Tvoji rodičia Ťa vyrobili pre mňa Aha, takze vyrobit = jeb*t Nebat sa a jeb*tNikomu Ťa nepožičiam Len či mi, či mi budeš verná V predoslych vztahoch asi doichadzalo k nejakym vymenam medzi zucastnenymi. Trosku Sodoma, aby sa chytili aj metalisti. Celkovo schyzofrenicka pasaz, ved ked ju nepozicia kamosom, tak mu snad bude verna. Samozrejme jej priatel sa nerata.R: Neverím, že si nebola Vyrobená pre mňa Prisahám, že ak mi odoláš Tak sám zostanem do smrti sám... A uz je to tu zasePS: Dufam, ze mi tuto hlbkovu analyzy nevymaze nejaky aktivisticky moderator
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #393 kedy: 18. Február , 2009, 21:42:25 » |
|
spyros myslel som, ze mas vacsie IQ na to, aby si to pochopil...od prvej 'analyzy" ktora ti nevysla, dalej necitam. ale skusaj, mozno to raz trafis.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #394 kedy: 18. Február , 2009, 21:44:54 » |
|
spyros myslel som, ze mas vacsie IQ na to, aby si to pochopil...od prvej 'analyzy" ktora ti nevysla, dalej necitam. ale skusaj, mozno to raz trafis.
analyza dokazala hovno!!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #395 kedy: 18. Február , 2009, 21:45:04 » |
|
spyros myslel som, ze mas vacsie IQ na to, aby si to pochopil.... Aha, v tom je chyba! To IQ musi byt mensie!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #396 kedy: 18. Február , 2009, 21:48:29 » |
|
Vyrobená pre mňa Preco tento nazov, sa dozvies v texte
Dúfam, že nemáš vážny vzťah A priateľa čo vraždí.. Uvodom treba dodat, ze autor sa zrejme zalubil do nejakej baby a tak dufa, ze je volna a ze nema priatela, ktory by ho, ak by mu ju prebral ublizil Dúfam, že nie si z vesmíru Na návšteve na pár dní... toto treba brat cele, dufa, ze ked ju stretol tak nieje z inej planety a ze neodleti prec - cize dufa, ze to je naozaj pozemsky clovek realny
Dúfam, že nie si ľahká moc A šlapeš len po schodoch... dufa, ze nieje koorva Dúfam, že ak nás prichytia Nás nezabijú oboch... hadam jasne
Dúfam, že nie si jedna z tých Čo chodievajú s každým... Dufa ze nieje neverna Dúfam, že nie si z vesmíru Na návšteve na pár dní... uz som spominal
mam dalej pokracovat ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #397 kedy: 18. Február , 2009, 21:49:37 » |
|
Aha, v tom je chyba! To IQ musi byt mensie! veru ne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #398 kedy: 18. Február , 2009, 21:49:58 » |
|
Myslim si, ze Spyros to myslel s nadhladom trosku. Nie tak vazne, ako Mario. Ci sa mylim ? necital som to cele...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #399 kedy: 18. Február , 2009, 21:50:10 » |
|
ja spyrosa plne podporujem v tejto jeho snahe dokazat, ze ten text je o velkom HOVNE a viac gycovy text len tak lahko nenajdes
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #400 kedy: 18. Február , 2009, 21:53:39 » |
|
toto su uprimne zo srdca napisane pesnicky , jedna ako druha ,vsetky rovnake kludne sa stavim, ze keby HOCIKDO napisal pesnicku, ktora ma len trochu spevavy refren a tocili by ju v Exprese tak ako tocia kazdu somarinu od hruza mor a DES-mod-u tak bude mat rovnaky uspech ....
|
|
« Posledná zmena: 18. Február , 2009, 21:58:36 od traktor »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #401 kedy: 18. Február , 2009, 21:53:54 » |
|
mario tusim dnes niesi vo svojej kozi co ti nedala zajebat stara?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #402 kedy: 18. Február , 2009, 21:54:55 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #403 kedy: 18. Február , 2009, 21:56:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #404 kedy: 18. Február , 2009, 21:56:58 » |
|
nahodou je to epicky, intelektualny, velmi hlboky a originalny text, to len vy mu nerozumiete!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|