Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 16:33:38
Strán: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 249883 krát)
0 užívateľov a 85 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #435 kedy: 19. Február , 2009, 09:45:58 »

ti jebe ty mu tiež zavidiš on je v pohode netreba si svoj neuspech spajat s niečim uspechom ,hrali sme s nimi parkrat a bolo to super,ale predal by som mu to fendra zase by som mal na rok na pivo Bavím sa skvele Zdravíčko
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #436 kedy: 19. Február , 2009, 09:47:11 »

mne sa zas to vibratko pači,to je čo za kravina ty si mysliš že vibrato ovladaš???umele vibrato je kravina ako aj vibrator,on take ma od prirody a vela svetovych spevalov ma tiež napr Mercuri,spevak sa ti nemusi pačit ale to je len tvoj problem.Ja si myslim že Kulymu tu vačšina neprajnikov zvidi a nevie sa povzniest nad to aky má uspech u ludi a že je taky medved Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele poznam sa s nim a hlavne on je podla mnaj eden super nenamysleny chalan,,,Tak je to aj s gitaristami ,tu na fore maju normalne šablonu na vibrato Bavím sa skvele Bavím sa skvele jeden z mojich oblubenych bol M.Oldfield   a ake on ma vibrato ,alebo Page ??ten nema žiadne Zdravíčko
on si neuvedomuje chybu??? Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele hlavne si uvedomuje že nanho prišlo plne namestie.....ty si učitel spevu?Huh!

Vobec to nie je kravina, vibrato sa treba naucit. Aj pri speve, aj na gitare. Ja nespochybnujem, ze Kuly je takovy, ci makovy a je mi to uplne jedno. Ja nikomu nezavidim, cely Desmod mam v pazi Bleee Bavime sa tu sice OT, ale padla tema o Kulyho speve, tak tu o tom pisem. Vobec nic spolocne to nema s tym, ze nenho chodi "plne namestie". "plne namestia" chodia na vela kravin a tiez mi je to uplne u prdele. Oldfield ma mimochodom rychle vibrato (tiez kozie Bavím sa skvele), je to jeho rukopis, aj ked mozem mat nanho svoj nazor. MImochodom, co sa fora tyka, tak tvoje vibrato je jedno z najlepsich, co som tu pocul Zdravíčko
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #437 kedy: 19. Február , 2009, 09:48:06 »

asi mu zavidim ked sa mi ten jeho hlas nepaci  ha ha ha ked spusti "neveriiiuiuiuiuiuiuiuium ze nebolaaaaaiaiaiaiaia". ano, vtedy zo mna ide taka zavist, ze si zelam aby ma vyrobili s takym hlasom  :) Na zdravie!
jasom nepovedal že sa ti musi pačit,ale neznamena že sa mi niečo nepači tak je to automaticky zleeee,mne sa nepači Driiim divadlo a čojaviem TO TO a nehraju až tak zle Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #438 kedy: 19. Február , 2009, 09:49:52 »

Vobec to nie je kravina, vibrato sa treba naucit. Aj pri speve, aj na gitare. Ja nespochybnujem, ze Kuly je takovy, ci makovy a je mi to uplne jedno. Ja nikomu nezavidim, cely Desmod mam v pazi Bleee Bavime sa tu sice OT, ale padla tema o Kulyho speve, tak tu o tom pisem. Vobec nic spolocne to nema s tym, ze nenho chodi "plne namestie". "plne namestia" chodia na vela kravin a tiez mi je to uplne u prdele. Oldfield ma mimochodom rychle vibrato (tiez kozie Bavím sa skvele), je to jeho rukopis, aj ked mozem mat nanho svoj nazor. MImochodom, co sa fora tyka, tak tvoje vibrato je jedno z najlepsich, co som tu pocul Zdravíčko
tak potom sa pripajam k tebe a Kuly nevie spievat a je uplny pičuuus,kde sa stretneme na pivo platiim??? Zdravíčko Zdravíčko Na zdravie!
Zaznamenané

stryper7
okukávač

Príspevkov: 4

« Odpoveď #439 kedy: 19. Február , 2009, 09:50:15 »

http://www.humno.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=100&Itemid=12  Popiskujem si
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #440 kedy: 19. Február , 2009, 09:53:39 »

ved to napisal uplny koko*t a to ako naš komin v tepliciach,mne sa nepači napr Gombitka ako jači ale nenapišem hento o nej šak by jej ten vozik od hanbi ušiel  Bavím sa skvele
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #441 kedy: 19. Február , 2009, 09:57:43 »

tak potom sa pripajam k tebe a Kuly nevie spievat a je uplny pičuuus,kde sa stretneme na pivo platiim??? Zdravíčko Zdravíčko Na zdravie!

..v pohode ha ha ha ja som nepovedal, ze "nevie spievat", ale moj nazor je, ze ma velke rezervy co do techniky spevu. S tym vibratom sa urcite da pracovat, myslim, ze je to len zly navyk. Dokazom toho je ta holka co som spominal. Vola sa Karin Kovacova, teraz sa najviac pohybuje najmä v Madarsku. Mimochodom, napriek tomu, ze nesplnala kriteria, bola sa ukazat aj v slovenskej Superstar. Bola kratka ukazka a bola vyborna. Teraz uz urcite nemeci ha ha ha Na pivo hocikedy Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #442 kedy: 19. Február , 2009, 10:00:42 »

Edit Piaf tiež jačala jak stepna koza ked ma kramy a kde to dosiahla?Huh!?? Na zdravie!
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #443 kedy: 19. Február , 2009, 10:05:27 »

Edit Piaf tiež jačala jak stepna koza ked ma kramy a kde to dosiahla?Huh!?? Na zdravie!

Vidis, dobry priklad Žmurk A mas pravdu...ked si v hlave "prehram" jej najvacsi hit, tak je to tam... Vidis, mozno treba mecat, a to bude to tajomstvo uspechu Bavím sa skvele Budu plne saly, zeny, vino spev, prachy a vsjo Bavím sa skvele Kua, kto by to povedal? Fuuha zíram Bavím sa skvele
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #444 kedy: 19. Február , 2009, 10:08:03 »

Kto ma naučí KOZACIE vibráto? platím v hotovosti keš  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #445 kedy: 19. Február , 2009, 11:25:06 »

nieco mi uslo? kde si tam nasiel polyrytmiku?
pre mna je to zase strašne ,ale kolko ludi....kto tam hra na tu G....?ona spieva tak nijak ako vačšina našich nijakych spevačok
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #446 kedy: 20. Február , 2009, 13:02:41 »

http://kultura.sme.sk/c/4314935/eurovizia-a-la-slovenska-televizia.html
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #447 kedy: 20. Február , 2009, 13:59:47 »

vibrato sa da vytvarat aj umelo aj vie prist samo v istych zvucnych polohach a dlhych tonoch.
je to vedome kontrolovatelne, ovladatelne a menitelne.  
mercuryho vibrato sa da naucit, tiez vela krat vytvaral umele.  vibrato operne si vyzaduje uz mat par rokov spevu za sebou.
v rockovej hudbe najevidentnejsie vibrato spevu poznam u kapely Styx - az gycovo prehnane.
Niesom ucitel spevu ale chodil som na spev sukromne. Vibrato sme sa este neucili ale niekedy ho uz viem pouzivat, sam som sa naucil.
Branicou ci jako sa to robi.   Kamos chodi na operu vie to sfleku a od prvej centisekundy az po jak dlho mu staci dych. to sa cvici, uci. nieje to len tak ze niekto ma druhy nema. vytvaraju sa u samoukov aj rozne zlozvyky a treba dat pozor kde sa to hodi a kde to znie zle a radsej neskusat ti co nemaju sebareflexiu.

U mna Tasler aj Kuly maju celkom fajn, muzny hlas ale sposob akym spievaju mi leze tak na nervy ze ich nemam rad. Sposob jak spievaju suvisi z ich osobnostu kedy nema zmysel diskutovat o technike spevu a porovnavat ich s jemnejsimi hlasmi a osobnostami.
Zbirka toho moc nedava do spevu ale je to u mna pesnickovy hitmaker. Jeho dvoj cd best of by som si aj kupil. Mnoho pesniciek mi pripomina detstvo, prazdniny u babky , uz len koli tomu.  Rozdiel medzi Zbirkom a Kulym v hudbe je hlavne ten ze Kuly ma okrem zastupov fanusikov aj zastupy antifanusikov.
« Posledná zmena: 20. Február , 2009, 14:01:09 od Viktor » Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #448 kedy: 20. Február , 2009, 14:12:38 »

vibrato sa da vytvarat aj umelo aj vie prist samo v istych zvucnych polohach a dlhych tonoch.
je to vedome kontrolovatelne, ovladatelne a menitelne.  
mercuryho vibrato sa da naucit, tiez vela krat vytvaral umele.  vibrato operne si vyzaduje uz mat par rokov spevu za sebou.
v rockovej hudbe najevidentnejsie vibrato spevu poznam u kapely Styx - az gycovo prehnane.
Niesom ucitel spevu ale chodil som na spev sukromne. Vibrato sme sa este neucili ale niekedy ho uz viem pouzivat, sam som sa naucil.
Branicou ci jako sa to robi.   Kamos chodi na operu vie to sfleku a od prvej centisekundy az po jak dlho mu staci dych. to sa cvici, uci. nieje to len tak ze niekto ma druhy nema. vytvaraju sa u samoukov aj rozne zlozvyky a treba dat pozor kde sa to hodi a kde to znie zle a radsej neskusat ti co nemaju sebareflexiu.

U mna Tasler aj Kuly maju celkom fajn, muzny hlas ale sposob akym spievaju mi leze tak na nervy ze ich nemam rad. Sposob jak spievaju suvisi z ich osobnostu kedy nema zmysel diskutovat o technike spevu a porovnavat ich s jemnejsimi hlasmi a osobnostami.
Zbirka toho moc nedava do spevu ale je to u mna pesnickovy hitmaker. Jeho dvoj cd best of by som si aj kupil. Mnoho pesniciek mi pripomina detstvo, prazdniny u babky , uz len koli tomu.  Rozdiel medzi Zbirkom a Kulym v hudbe je hlavne ten ze Kuly ma okrem zastupov fanusikov aj zastupy antifanusikov.

tiez si nemyslim, ze by vibrato (ci uz v prstoch alebo v hrdle) bolo nieco nadprirodzene, co cloveka akosi "posadne" a uz to ma, ci nema a ze to uz neovplyvni Žmurk Mas pravdu, da sa naucit a myslim si, ze je to jednym z kriterii, kedy sa takmer doslova na prve pocutie da o niekom povedat, ze ma ten spev, ci hru urcitym sposobom "pod kontrolou"...
Neviem, ci suvisi, ale mozno, ze suvisi aj s charakterom...ja napr. Taslera nepoznam, ale obcas mi pripada ako namysleny chrapun v style Raza. O Kulym nemam ziaden nazor, iba to jeho kozie vibrato, ktore je velmi neprijemne pre moje usi.
K tej veci o uceni sa vibrata-je zrejme, ze sa da naucit, ved svet pozna vela nasledovnikov Mercuryho, ci Elvisa, ci mnohych gitaristov. Clovek, ktory ma v uchu ich vibrato, tak hned pocuje, ci ich dotycna kopia zvladla, alebo nie, takze je to jasne a bez debaty Zdravíčko
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #449 kedy: 20. Február , 2009, 14:15:21 »

a este k tomu gitarovemu vibatu: ja pouzivam pojem "syndrom drevenych prstov" pre niektorych, hlavne amaterskych zacinajucich hracov, ktori maju evidentny problem s vibratom. Mnohi z nich hraju po nejakom case ovela lepsie a zjavne zvladaju aj to vibrato.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 23 otázok.