fataljoe
|
|
« Odpoveď #525 kedy: 20. Február , 2009, 21:42:13 » |
|
skadial su te brutalne kundy co sa tam tocia?
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #526 kedy: 20. Február , 2009, 21:43:38 » |
|
to je akoze nejaka zivotna meta, saskovat v tv? no a nie ? toci ma telka, slava, divoke party, papulky na fajku stoja v rade ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #527 kedy: 20. Február , 2009, 21:45:12 » |
|
skadial su te brutalne kundy co sa tam tocia? to musis skocit do Plaveckeho stvrtka do osady tam ich je ze az.....
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #528 kedy: 20. Február , 2009, 21:52:11 » |
|
no a nie ? toci ma telka, slava, divoke party, papulky na fajku stoja v rade ....
no tak sa potom spytame imbusa,ze ako sa mu zmenil zivot po tomto vystupeni a ak sa potvrdi aspon jedno z toho,co si tu napisal,tak o rok tam pojdem aj ja, kaslat na vnutorne presvedcenie
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #529 kedy: 20. Február , 2009, 21:53:14 » |
|
no tak sa potom spytame imbusa,ze ako sa mu zmenil zivot po tomto vystupeni a ak sa potvrdi aspon jedno z toho,co si tu napisal,tak o rok tam pojdem aj ja, kaslat na vnutorne presvedcenie tak ja by som sa potom k tebe rád pridal
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #530 kedy: 20. Február , 2009, 21:54:15 » |
|
no tak sa potom spytame imbusa,ze ako sa mu zmenil zivot po tomto vystupeni a ak sa potvrdi aspon jedno z toho,co si tu napisal,tak o rok tam pojdem aj ja, kaslat na vnutorne presvedcenie imbus neviem ci tam isiel kvoli tomuto on bol v telke lustit aj nejaku krizovku to je ina uchylka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #531 kedy: 20. Február , 2009, 21:54:53 » |
|
tak ja by som sa potom k tebe rád pridal a co ti na to povie tvoje svedomie?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #532 kedy: 20. Február , 2009, 21:56:09 » |
|
a co ti na to povie tvoje svedomie? Vidíš,kurvafix takto by som sprznil svoju pankáčsku česť
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #534 kedy: 20. Február , 2009, 22:06:19 » |
|
MUKATADO
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #535 kedy: 20. Február , 2009, 22:08:57 » |
|
Imbus je novodoby boh komerčneho metalu,prajem mu to ,zaslužil si po rokoch neuspechu no neviem, podla mna sa tvaril ako gitarista z gospelparady
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #536 kedy: 20. Február , 2009, 22:10:31 » |
|
no neviem, podla mna sa tvaril ako gitarista z gospelparady asi to bolo na poslednu chvilu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #537 kedy: 20. Február , 2009, 22:12:26 » |
|
tak viete. celnovia Mukatada boli asimilovani Metalindou :D :D :D
ale popravde, ich jedinych som si vedel zaspievat aj na koniec relacie..
vsetko ostatne strasna sterilita. .. a boze toho tepleho kraviara by mali zakazat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #538 kedy: 20. Február , 2009, 22:17:27 » |
|
no neviem, podla mna sa tvaril ako gitarista z gospelparady hlada si svoj xicht a možno....buduca G3 s Imbusom a bez satroša
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #539 kedy: 20. Február , 2009, 22:18:22 » |
|
vsetko ostatne strasna sterilita. .. a boze toho tepleho kraviara by mali zakazat... Ten Kravjar je mozno metrosexual, to sa tazko urcuje. PS: A mne sa Bezdeda pacil, kill me fast
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|