Sranda to bola, je to len nevina zabava, nic viac.Dobra atmosfera a som sa stretol s muzikantmi.... len keby sme tam nemuseli byt 12 hodin
Asi nebola vidno nalepka na tele, vsak?
veziser to vsimol na generalke.
Nenasiel som dalsiho gitaristu ktory by chcel tam playbackovat, skoda ze forum bol out of order pred vcerom/vcera, tak Robil som kompromis - tym ze som hral vsetko aby to bolo jasne ze je to plejbak(1 doba neskor!!).
a vy ste to ani nevsimli. Uz posledny krat. STV viac menej suhlasili za ak nas potrebuju v buducnosti ze ideme na zivo, nie su proti - ale chybaju skusenosti asi.
STV vobec nema vybavenie na to aby vsetko bolo nazivo, kvoli tomu by nemali mat Eurosong franchise podla mna, ale vacinou je to tak - statna televizia ma prednost vzdy. Rospravali sme aj s zvukarmi tam a ani oni nie su proti live music, a dufam ze to budu brat vazne a pochopit ze muzikant ma pravo hrat nazivo.
Priemny den so starymi kamaratmi, pre mna aspon, ale samotny show - nic moc, da sa robit ovela viac za rovnake peniaze.
Inac, netreba furt rypat ze kto je na hovno, kto tam nema byt, kto kradol co atd. Sme muzikanty vsetci a slovensko ne ma dost music showov v telke, vsetci robia co mozu aby tu bola normalna hudobna scena.