Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 16:37:27
Strán: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 249959 krát)
0 užívateľov a 85 Hostí prehliada túto tému.
javanne
pravidelný návštevník
Príspevkov: 227

« Odpoveď #660 kedy: 23. Február , 2009, 11:37:34 »

aj ja veru  :)

inac ja som si to uvedomil aj pri tom klaviri ( ej kua, vzor dub aj stroj - klavir/klaviry ( dub ) ale na klaviri ( stroj )  ?§!. ), ked hrala cirova, ze musel byt tlmeny, pretoze by sa to nanasalo do mikrofonu.

sorry, za ot, ale neda mi:

kks, Ty co si mal zo slovenciny? Jak vzor dub aj vzor stroj? Hadam iba stroj, nie? Nemyslis vazne, ze mnozne cislo nominativ, su klavíry?!  Bavím sa skvele

Gramatické kategórie: klavír - podstatné meno, mužský rod, vzor stroj

Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #661 kedy: 23. Február , 2009, 11:41:18 »

sorry, za ot, ale neda mi:

kks, Ty co si mal zo slovenciny? Jak vzor dub aj vzor stroj? Hadam iba stroj, nie? Nemyslis vazne, ze mnozne cislo nominativ, su klavíry?!  Bavím sa skvele

Gramatické kategórie: klavír - podstatné meno, mužský rod, vzor stroj

neviem co si mal zo slovenciny ty, ale pokial viem tak aj jedno aj druhe je gramaticky spravne, ale mozno sa za tych 5 rokov, co som slovencinu nevidel nieco zmenilo.. spytam sa asi buducej svagrinej, ona je slovencinarka  Na zdravie!
« Posledná zmena: 23. Február , 2009, 11:41:34 od styrioci » Zaznamenané
javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #662 kedy: 23. Február , 2009, 11:42:40 »

podla pravidiel nemoze byt v eurosongu skladba neprezentovana v mediach pred decembrom 2008. Cirova sa hra v radiu pol roka nevadi nikomu ?  ha ha ha

Sudiac z toho co si napisal, by v Eurosongu nemali byt skladby, ktore v mediach pred decembrom 2008 prezentovane neboli. Preco by tam teda nemohla byt skladba hrana v mediach pol roka?  Žmurk
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #663 kedy: 23. Február , 2009, 11:45:20 »

Sudiac z toho co si napisal, by v Eurosongu nemali byt skladby, ktore v mediach pred decembrom 2008 prezentovane neboli. Preco by tam teda nemohla byt skladba hrana v mediach pol roka?  Žmurk

jasne  :)  ale teda po oprave tam maria nema co robit  :)
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #664 kedy: 23. Február , 2009, 11:45:33 »

Podla http://www.slex.sk/index.asp je to spravne takto : klavír -a L -i mn. -y m.

L, lok.  lokál, 6. pád
m. podstatné meno mužského rodu; mužský rod
mn., mn. č.  množné číslo

Aj tak je to jedno, ved tu skoro nikto nepise gramaticky spravne :).
Zaznamenané
javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #665 kedy: 23. Február , 2009, 11:47:12 »

neviem co si mal zo slovenciny ty, ale pokial viem tak aj jedno aj druhe je gramaticky spravne, ale mozno sa za tych 5 rokov, co som slovencinu nevidel nieco zmenilo.. spytam sa asi buducej svagrinej, ona je slovencinarka  Na zdravie!

Teeeda, u nas za to pani slovencinarka kedysi sticovali len taky fukot ;-) Preto ma to zarazilo. Ja slovencinu vidam denno-denne, ale je pravda, ze gramatikou sa od strednej nezaoberam. Takze sa mozno toto nejako do slovenciny casom dostalo za onych 13 rokov. Bavím sa skvele Aj tak mi to znie divne...dva klaviry...to znie rovnako ako dve gitare  ?§!. Na zdravie!
Zaznamenané

javanne
pravidelný návštevník

« Odpoveď #666 kedy: 23. Február , 2009, 11:50:03 »

Podla http://www.slex.sk/index.asp je to spravne takto : klavír -a L -i mn. -y m.

L, lok.  lokál, 6. pád
m. podstatné meno mužského rodu; mužský rod
mn., mn. č.  množné číslo

Aj tak je to jedno, ved tu skoro nikto nepise gramaticky spravne :).

Semish, mas recht, je to jedno...len aby som mal pokoj na dusi, tu mas iny zdroj  Na zdravie!

http://www.cudzieslova.sk/hladanie/klav%C3%ADr
« Posledná zmena: 23. Február , 2009, 11:50:57 od javanne » Zaznamenané

temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #667 kedy: 23. Február , 2009, 11:51:57 »

Semish, mas recht, je to jedno...len aby som mal pokoj na dusi, tu mas iny zdroj  Na zdravie!

http://www.cudzieslova.sk/hladanie/klav%C3%ADr
Na toto treba založiť novú tému "GRAMATICKÉ OKIENKO" a je tu hodne adeptov čo by to mohli viesť Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #668 kedy: 23. Február , 2009, 11:52:54 »

Na toto treba založiť novú tému "GRAMATICKÉ OKIENKO" a je tu hodne adeptov čo by to mohli viesť Bavím sa skvele  Bavím sa skvele  Bavím sa skvele
jA  ale neeee,či joo?Huh!?
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #669 kedy: 23. Február , 2009, 11:55:16 »

V ziadnom pripade :)
Len kde to zalozime?

ukazky/nahravky uzivatelov? :)
servis/tuning?
gitarova teoria, alebo nebodaj techniky a finticky ?  Bavím sa skvele

Zaznamenané
temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #670 kedy: 23. Február , 2009, 12:31:29 »

Myslím že Tomáš Valla by bol vhodný na túto funkciu,no žial Mario Bross má na neho ťažké srdce....akoby povedal študent že sedí na ňom....a tak má milý Tomášek opäť ban  ?§!.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #671 kedy: 23. Február , 2009, 12:43:33 »

ty si vzor spravnej gramatiky !
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #672 kedy: 23. Február , 2009, 13:02:49 »

ty si vzor spravnej gramatiky !
rozmyšlal som že by som začal doučovat ale nesmeli by sa použivat velke pismena ,čiarky,mekčene,í len jedno obojake a bol by som fakt dobry
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #673 kedy: 23. Február , 2009, 13:04:25 »

Myslím že Tomáš Valla by bol vhodný na túto funkciu,no žial Mario Bross má na neho ťažké srdce....akoby povedal študent že sedí na ňom....a tak má milý Tomášek opäť ban  ?§!.
on dostal banan??? a za čo ved to je slušny chalan trochu mimoza ale kto neni??..ban by mal dostat ten čo mu ho dal Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #674 kedy: 23. Február , 2009, 13:07:00 »

on dostal banan??? a za čo ved to je slušny chalan trochu mimoza ale kto neni??..ban by mal dostat ten čo mu ho dal Bacha na vec kamo!
Ja si myslím že by sme mali spísať petíciu na ODBANOVANIE Tomáša Vallu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.12 sekund, 23 otázok.