javanne
|
|
« Odpoveď #660 kedy: 23. Február , 2009, 11:37:34 » |
|
aj ja veru inac ja som si to uvedomil aj pri tom klaviri ( ej kua, vzor dub aj stroj - klavir/klaviry ( dub ) ale na klaviri ( stroj ) ), ked hrala cirova, ze musel byt tlmeny, pretoze by sa to nanasalo do mikrofonu. sorry, za ot, ale neda mi: kks, Ty co si mal zo slovenciny? Jak vzor dub aj vzor stroj? Hadam iba stroj, nie? Nemyslis vazne, ze mnozne cislo nominativ, su klavíry?! Gramatické kategórie: klavír - podstatné meno, mužský rod, vzor stroj
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #661 kedy: 23. Február , 2009, 11:41:18 » |
|
sorry, za ot, ale neda mi: kks, Ty co si mal zo slovenciny? Jak vzor dub aj vzor stroj? Hadam iba stroj, nie? Nemyslis vazne, ze mnozne cislo nominativ, su klavíry?! Gramatické kategórie: klavír - podstatné meno, mužský rod, vzor stroj neviem co si mal zo slovenciny ty, ale pokial viem tak aj jedno aj druhe je gramaticky spravne, ale mozno sa za tych 5 rokov, co som slovencinu nevidel nieco zmenilo.. spytam sa asi buducej svagrinej, ona je slovencinarka
|
|
« Posledná zmena: 23. Február , 2009, 11:41:34 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #662 kedy: 23. Február , 2009, 11:42:40 » |
|
podla pravidiel nemoze byt v eurosongu skladba neprezentovana v mediach pred decembrom 2008. Cirova sa hra v radiu pol roka nevadi nikomu ? Sudiac z toho co si napisal, by v Eurosongu nemali byt skladby, ktore v mediach pred decembrom 2008 prezentovane neboli. Preco by tam teda nemohla byt skladba hrana v mediach pol roka?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #663 kedy: 23. Február , 2009, 11:45:20 » |
|
Sudiac z toho co si napisal, by v Eurosongu nemali byt skladby, ktore v mediach pred decembrom 2008 prezentovane neboli. Preco by tam teda nemohla byt skladba hrana v mediach pol roka? jasne ale teda po oprave tam maria nema co robit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #664 kedy: 23. Február , 2009, 11:45:33 » |
|
Podla http://www.slex.sk/index.asp je to spravne takto : klavír -a L -i mn. -y m. L, lok. lokál, 6. pád m. podstatné meno mužského rodu; mužský rod mn., mn. č. množné číslo Aj tak je to jedno, ved tu skoro nikto nepise gramaticky spravne .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #665 kedy: 23. Február , 2009, 11:47:12 » |
|
neviem co si mal zo slovenciny ty, ale pokial viem tak aj jedno aj druhe je gramaticky spravne, ale mozno sa za tych 5 rokov, co som slovencinu nevidel nieco zmenilo.. spytam sa asi buducej svagrinej, ona je slovencinarka Teeeda, u nas za to pani slovencinarka kedysi sticovali len taky fukot ;-) Preto ma to zarazilo. Ja slovencinu vidam denno-denne, ale je pravda, ze gramatikou sa od strednej nezaoberam. Takze sa mozno toto nejako do slovenciny casom dostalo za onych 13 rokov. Aj tak mi to znie divne...dva klaviry...to znie rovnako ako dve gitare
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
javanne
|
|
« Odpoveď #666 kedy: 23. Február , 2009, 11:50:03 » |
|
Podla http://www.slex.sk/index.asp je to spravne takto : klavír -a L -i mn. -y m. L, lok. lokál, 6. pád m. podstatné meno mužského rodu; mužský rod mn., mn. č. množné číslo Aj tak je to jedno, ved tu skoro nikto nepise gramaticky spravne . Semish, mas recht, je to jedno...len aby som mal pokoj na dusi, tu mas iny zdroj http://www.cudzieslova.sk/hladanie/klav%C3%ADr
|
|
« Posledná zmena: 23. Február , 2009, 11:50:57 od javanne »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #667 kedy: 23. Február , 2009, 11:51:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #668 kedy: 23. Február , 2009, 11:52:54 » |
|
jA ale neeee,či joo? ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #669 kedy: 23. Február , 2009, 11:55:16 » |
|
jA ale neeee,či joo? ? V ziadnom pripade Len kde to zalozime? ukazky/nahravky uzivatelov? servis/tuning? gitarova teoria, alebo nebodaj techniky a finticky ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #670 kedy: 23. Február , 2009, 12:31:29 » |
|
jA ale neeee,či joo? ? Myslím že Tomáš Valla by bol vhodný na túto funkciu,no žial Mario Bross má na neho ťažké srdce....akoby povedal študent že sedí na ňom....a tak má milý Tomášek opäť ban
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #671 kedy: 23. Február , 2009, 12:43:33 » |
|
jA ale neeee,či joo? ? ty si vzor spravnej gramatiky !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #672 kedy: 23. Február , 2009, 13:02:49 » |
|
ty si vzor spravnej gramatiky !
rozmyšlal som že by som začal doučovat ale nesmeli by sa použivat velke pismena ,čiarky,mekčene,í len jedno obojake a bol by som fakt dobry
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #673 kedy: 23. Február , 2009, 13:04:25 » |
|
Myslím že Tomáš Valla by bol vhodný na túto funkciu,no žial Mario Bross má na neho ťažké srdce....akoby povedal študent že sedí na ňom....a tak má milý Tomášek opäť ban on dostal banan??? a za čo ved to je slušny chalan trochu mimoza ale kto neni??..ban by mal dostat ten čo mu ho dal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #674 kedy: 23. Február , 2009, 13:07:00 » |