Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 19:41:53
Strán: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250822 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #675 kedy: 23. Február , 2009, 13:11:49 »

Ja si myslím že by sme mali spísať petíciu na ODBANOVANIE Tomáša Vallu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
len aby potom vsetci co ju podpisali nedostali banan Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 23. Február , 2009, 13:12:28 od homar » Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #676 kedy: 23. Február , 2009, 13:12:17 »

Ja si myslím že by sme mali spísať petíciu na ODBANOVANIE Tomáša Vallu  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
ja sa hlasim to bolo za nič,len preto že je niekomu nesimpaticky a striehol nanho ako sup ,to je o ničom ja by som mal dostat ban aj na vlastny zachod a do smrti...proti chudakovi chlapcovi Smútim
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #677 kedy: 23. Február , 2009, 13:19:23 »

ja sa hlasim to bolo za nič,len preto že je niekomu nesimpaticky a striehol nanho ako sup ,to je o ničom ja by som mal dostat ban aj na vlastny zachod a do smrti...proti chudakovi chlapcovi Smútim

ale ty si kamarat adminov, kamosom sa bany nedavaju Bavím sa skvele
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #678 kedy: 23. Február , 2009, 13:23:41 »

ale ty si kamarat adminov, kamosom sa bany nedavaju Bavím sa skvele

uz raz mal.
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #679 kedy: 23. Február , 2009, 13:36:21 »

Ja sa pridávam tiež, nie som zástanca sústavného nadávania a mám rád kultivovanú diskusiu, ale aj mne občas uletí ostrejší výraz. Ak niekto neotravuje celé fórum ako svojho času nemenovaný protagonista nemenovanej kapely a nezneužíva toleranciu spoludiskutujúcich ku pochybnej reklame pomocou škandalizácie, prečo mu sypať banán za banánom?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #680 kedy: 23. Február , 2009, 13:37:24 »

... prečo mu sypať banán za banánom?

nech sa vedomi
Zaznamenané
predator
Hosť
« Odpoveď #681 kedy: 23. Február , 2009, 13:41:48 »

nech sa vedomi
Ale veď oproti tomu, čo stváral Mr.D* vrátane svojich nových reinkarnácií, sa Valla javí ako totálne neškodný člen. Zanadáva si občas, ale nerobí z fóra stoku a monotematickú stránku.
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #682 kedy: 23. Február , 2009, 13:44:32 »

Ale veď oproti tomu, čo stváral Mr.D* vrátane svojich nových reinkarnácií, sa Valla javí ako totálne neškodný člen. Zanadáva si občas, ale nerobí z fóra stoku a monotematickú stránku.

lebo min 50% jeho prispevkov sa potom premazava, preto sa ti zda ze nerobi z fora stoku...
Zaznamenané

stoka!
predator
Hosť
« Odpoveď #683 kedy: 23. Február , 2009, 13:48:13 »

No to je pravda, ja tu chodím iba občas a nemám furt čas sledovať to ...  No hanbím sa..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #684 kedy: 23. Február , 2009, 13:49:07 »

veru, Vallovin je tu plny kontyš  :)
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #685 kedy: 23. Február , 2009, 13:50:49 »

veru, Vallovin je tu plny kontyš  :)
skoda ze my bezni smrtelnici sa k tomu nedostaneme, lebo tiez clovek nemoze na fore precitat vsetko
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #686 kedy: 23. Február , 2009, 13:51:51 »

lebo min 50% jeho prispevkov sa potom premazava, preto sa ti zda ze nerobi z fora stoku...
Na tomto fóre sú stovky príspevkov čo by mali byť vymazané  Bavím sa skvele okrem toho Valla dostáva ban poslednú dobu vždy od toho istého človeka,tak mi to už pripadá ako také naznačovanie priveľkej náklonnosti  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 23. Február , 2009, 13:52:45 od temo » Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #687 kedy: 23. Február , 2009, 13:53:41 »

Na tomto fóre sú stovky príspevkov čo by mali byť vymazané  Bavím sa skvele okrem toho Valla dostáva ban poslednú dobu vždy od toho istého človeka,tak mi to už pripadá ako také naznačovanie priveľkej náklonnosti  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

nevidim do toho, ale valla obcas napise fakt velku kokotinu... nie som proti nemu, nevadi mi nejako
Zaznamenané

stoka!
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #688 kedy: 23. Február , 2009, 13:56:22 »

ak sa nemylim, tak bany sa prehodnocuju vo vedeni fora, cize nie je to len o jednom cloveku (adminovi), ktoreho nejaky clen fora naserie
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #689 kedy: 23. Február , 2009, 13:57:59 »

ak sa nemylim, tak bany sa prehodnocuju vo vedeni fora, cize nie je to len o jednom cloveku (adminovi), ktoreho nejaky clen fora naserie
No tak ja sa bojím aby sa vedenie fóra nezačalo podobať na našu vládu a nezačalo prehodnocovať veci príliš jednostranne  Nezahrávaj sa
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Strán: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 23 otázok.