homar
|
|
« Odpoveď #675 kedy: 23. Február , 2009, 13:11:49 » |
|
len aby potom vsetci co ju podpisali nedostali banan
|
|
« Posledná zmena: 23. Február , 2009, 13:12:28 od homar »
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #676 kedy: 23. Február , 2009, 13:12:17 » |
|
ja sa hlasim to bolo za nič,len preto že je niekomu nesimpaticky a striehol nanho ako sup ,to je o ničom ja by som mal dostat ban aj na vlastny zachod a do smrti...proti chudakovi chlapcovi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #677 kedy: 23. Február , 2009, 13:19:23 » |
|
ja sa hlasim to bolo za nič,len preto že je niekomu nesimpaticky a striehol nanho ako sup ,to je o ničom ja by som mal dostat ban aj na vlastny zachod a do smrti...proti chudakovi chlapcovi ale ty si kamarat adminov, kamosom sa bany nedavaju
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #678 kedy: 23. Február , 2009, 13:23:41 » |
|
ale ty si kamarat adminov, kamosom sa bany nedavaju uz raz mal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #679 kedy: 23. Február , 2009, 13:36:21 » |
|
ja sa hlasim to bolo za nič,len preto že je niekomu nesimpaticky a striehol nanho ako sup ,to je o ničom ja by som mal dostat ban aj na vlastny zachod a do smrti...proti chudakovi chlapcovi Ja sa pridávam tiež, nie som zástanca sústavného nadávania a mám rád kultivovanú diskusiu, ale aj mne občas uletí ostrejší výraz. Ak niekto neotravuje celé fórum ako svojho času nemenovaný protagonista nemenovanej kapely a nezneužíva toleranciu spoludiskutujúcich ku pochybnej reklame pomocou škandalizácie, prečo mu sypať banán za banánom?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #680 kedy: 23. Február , 2009, 13:37:24 » |
|
... prečo mu sypať banán za banánom?
nech sa vedomi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #681 kedy: 23. Február , 2009, 13:41:48 » |
|
nech sa vedomi
Ale veď oproti tomu, čo stváral Mr.D* vrátane svojich nových reinkarnácií, sa Valla javí ako totálne neškodný člen. Zanadáva si občas, ale nerobí z fóra stoku a monotematickú stránku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #682 kedy: 23. Február , 2009, 13:44:32 » |
|
Ale veď oproti tomu, čo stváral Mr.D* vrátane svojich nových reinkarnácií, sa Valla javí ako totálne neškodný člen. Zanadáva si občas, ale nerobí z fóra stoku a monotematickú stránku.
lebo min 50% jeho prispevkov sa potom premazava, preto sa ti zda ze nerobi z fora stoku...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #683 kedy: 23. Február , 2009, 13:48:13 » |
|
No to je pravda, ja tu chodím iba občas a nemám furt čas sledovať to ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #684 kedy: 23. Február , 2009, 13:49:07 » |
|
veru, Vallovin je tu plny kontyš
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #685 kedy: 23. Február , 2009, 13:50:49 » |
|
veru, Vallovin je tu plny kontyš skoda ze my bezni smrtelnici sa k tomu nedostaneme, lebo tiez clovek nemoze na fore precitat vsetko
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #686 kedy: 23. Február , 2009, 13:51:51 » |
|
lebo min 50% jeho prispevkov sa potom premazava, preto sa ti zda ze nerobi z fora stoku...
Na tomto fóre sú stovky príspevkov čo by mali byť vymazané okrem toho Valla dostáva ban poslednú dobu vždy od toho istého človeka,tak mi to už pripadá ako také naznačovanie priveľkej náklonnosti
|
|
« Posledná zmena: 23. Február , 2009, 13:52:45 od temo »
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #687 kedy: 23. Február , 2009, 13:53:41 » |
|
nevidim do toho, ale valla obcas napise fakt velku kokotinu... nie som proti nemu, nevadi mi nejako
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #688 kedy: 23. Február , 2009, 13:56:22 » |
|
ak sa nemylim, tak bany sa prehodnocuju vo vedeni fora, cize nie je to len o jednom cloveku (adminovi), ktoreho nejaky clen fora naserie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #689 kedy: 23. Február , 2009, 13:57:59 » |
|
ak sa nemylim, tak bany sa prehodnocuju vo vedeni fora, cize nie je to len o jednom cloveku (adminovi), ktoreho nejaky clen fora naserie
No tak ja sa bojím aby sa vedenie fóra nezačalo podobať na našu vládu a nezačalo prehodnocovať veci príliš jednostranne
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|