Valla
|
|
« Odpoveď #990 kedy: 05. Marec , 2009, 21:43:29 » |
|
to je dobreee
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #991 kedy: 05. Marec , 2009, 21:44:22 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #992 kedy: 05. Marec , 2009, 22:04:59 » |
|
Ja som nebol zbytočný ja som tam za všetkých pil a tým som reprezentoval Slovensko s tej inej stránky
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #993 kedy: 05. Marec , 2009, 23:53:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #994 kedy: 05. Marec , 2009, 23:57:35 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #995 kedy: 05. Marec , 2009, 23:59:50 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #996 kedy: 06. Marec , 2009, 00:00:00 » |
|
dajte si este pusu som skor na haberovej strane. sice nevim co sa tam deje, ale habera toho poskladal viac a aj nahral/zaspieval super pesnicky.
|
|
« Posledná zmena: 06. Marec , 2009, 00:00:44 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #997 kedy: 06. Marec , 2009, 00:01:21 » |
|
ten klavir co na nom vsetci posediacky hravaju a tvaria sa ako umelci je vraj duty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #998 kedy: 06. Marec , 2009, 00:02:37 » |
|
PORIADNE si užíval semifinálový večer líder zabudnutej kapely Metalinda Peter Sámel (42). V kovbojskom klobúku veľkosti XXL poletoval v zákulisí i vo foyer, až napokon zakotvil pred pódiom, kde sa to postupne zapĺňalo divákmi. Rocker neváhal a začal sa s nimi fotografovať, pričom stihol rozdať aj zopár autogramov. Napokon bola celá jeho snaha, zviditeľniť cez seba kapelu, márna a Metalinda skončila so zemiakovou medailou na štvrtom mieste. Podľa nemenovaného porotcu hrali, ako keby ešte stále boli osemdesiate roky. Nič na tom nezmenil ani spomínaný kovbojský klobúk, ktorý bol možno práve v tých rokoch vyrobený.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #999 kedy: 06. Marec , 2009, 00:04:54 » |
|
novinari si nejak nedavaju obrusok pisu jak sa patri
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #1000 kedy: 06. Marec , 2009, 00:12:59 » |
|
ten klavir co na nom vsetci posediacky hravaju a tvaria sa ako umelci je vraj duty a vedel si ze hraju aj na nezapojenych nastrojoch? silne kafe je uz toto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #1001 kedy: 06. Marec , 2009, 09:25:25 » |
|
a vedel si ze hraju aj na nezapojenych nastrojoch? silne kafe je uz toto ....sranda, že sa práve na to nikto nesťažuje.....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1002 kedy: 06. Marec , 2009, 09:34:56 » |
|
Este jedna zaujimavost.Hoci je Eurosong AUTORSKA sutaz, nikto z STV nas autorov ani na jeden prenos (vratane finale) nepozval.Na Eurosong som poslal 3 skladby a z toho su 2 vo finale no pozvania som sa dockal iba od mojich interpretov, ktori maju nejake "volnasky".Mne ucast v sale k zivotu nechyba - koniec koncov nasi interpreti na nas autorov nezabudli ale pride mi to minimlne....zvlastne. Skor Ta mali uviest v titulkoch... aaaa co, mozno zarobis na ďiviďendoch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #1003 kedy: 06. Marec , 2009, 10:08:24 » |
|
brdo je medzi nami? kde sak sa poserem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #1004 kedy: 06. Marec , 2009, 10:08:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|