Branko
|
|
« Odpoveď #1020 kedy: 08. Marec , 2009, 11:06:08 » |
|
Prezentovat hudobnu scenu s Kravjarom mi pride smiesne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1021 kedy: 08. Marec , 2009, 11:06:53 » |
|
A tak vo finale nebudu len uplne katastrofy, na to ze je to skor popova sutaz - paci sa mi Bezdeda, Smola a hrusky, Komajota, Tomecek a postupit by mohli nerealne Hudba z Marsu, tych bz porota poslala aj do finale v Moskve, lebo je to haluz a ine. Zvysok neurazi a "podpriemer" je akurat tak VIP, Huabcek, Sindlerova pre mna. Kuknem si to. Hlavne to spojenie ludovych tanecnic a polonahych gogo tanecnic v jednom case. To je nieco pre mna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #1022 kedy: 08. Marec , 2009, 11:10:40 » |
|
ja som pocul jeho spev aj na nejakych studiovkach, ale to sa asi moc nesnazil...
Ja som videl jedno jeho vystúpenie na videu, a hoci to nebola bohvie aká super trieda, tak sa to dalo a neurazilo to ... popri tom, čo stvára Kraviar, je však aj Mojsej mega rockstar.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1023 kedy: 08. Marec , 2009, 11:12:28 » |
|
Ja som videl jedno jeho vystúpenie na videu, a hoci to nebola bohvie aká super trieda, tak sa to dalo a neurazilo to ... popri tom, čo stvára Kraviar, je však aj Mojsej mega rockstar.
no pockaj... v ramci objektivity... ty si pocul Kraviara aj inde, ako na tomto live ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #1024 kedy: 08. Marec , 2009, 11:13:39 » |
|
no pockaj... v ramci objektivity... ty si pocul Kraviara aj inde, ako na tomto live ?
No nie, ale stačilo aj to, hlas nikde, intonácia nikde, výraz nikde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #1025 kedy: 08. Marec , 2009, 11:15:11 » |
|
No nie, ale stačilo aj to, hlas nikde, intonácia nikde, výraz nikde Krasne povedane v paar slovach. Takto spievaju tuctovi spevaci, ktori bezne prejdu kolom superstar.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1026 kedy: 08. Marec , 2009, 11:17:23 » |
|
No nie, ale stačilo aj to, hlas nikde, intonácia nikde, výraz nikde vsak to je presne Mojsej a ani to nemusi byt live, ale aj na studiovkach...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #1028 kedy: 08. Marec , 2009, 11:18:58 » |
|
vsak to je presne Mojsej a ani to nemusi byt live, ale aj na studiovkach...
Najhoršie na tom je že jeden aj druhý tomu svojmu"spevu" veria
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1029 kedy: 08. Marec , 2009, 11:21:10 » |
|
podla mna je ta ich viera praveze krasna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #1030 kedy: 08. Marec , 2009, 11:23:39 » |
|
podla mna je ta ich viera praveze krasna Napriek tomu však nedokázala nikoho presvedčiť
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #1031 kedy: 08. Marec , 2009, 11:26:02 » |
|
Napriek tomu však nedokázala nikoho presvedčiť Okrem samých seba.A ostatných o opaku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #1032 kedy: 08. Marec , 2009, 11:29:04 » |
|
tuto musim dat za pravdu Rytmusovi, ktoreho sa pytali pre jeden komercny bulvar na nazor na celu Euroviziu..povedal dobre.. je tam kopec skrachovanych vypredajovych superstaristov bez stipky sebareflexie, potom byrokraticke hviezdicky v style moja sestra jebe tvojho brata a preto tu mozes spievat, zakomplexovani zlodeji bez schopnosti prist s niecim vlastnym.. proste obraz nasej popovej sceny... (hovorim popovej a to plati aj pre 'rockerov/metalistov v style tomecek a ten ony s massriotom.. co papa vela gulasu... ech jak sa len vola.. )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #1033 kedy: 08. Marec , 2009, 11:32:09 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 08. Marec , 2009, 11:33:31 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #1034 kedy: 08. Marec , 2009, 11:33:09 » |
|
tuto musim dat za pravdu Rytmusovi, ktoreho sa pytali pre jeden komercny bulvar na nazor na celu Euroviziu..povedal dobre.. je tam kopec skrachovanych vypredajovych superstaristov bez stipky sebareflexie, potom byrokraticke hviezdicky v style moja sestra jebe tvojho brata a preto tu mozes spievat, zakomplexovani zlodeji bez schopnosti prist s niecim vlastnym.. proste obraz nasej popovej sceny... (hovorim popovej a to plati aj pre 'rockerov/metalistov v style tomecek a ten ony s massriotom.. co papa vela gulasu... ech jak sa len vola.. )
Tomeček a Šimko už nie sú rockeri. Možno boli, kedysi, ale aktuálne už nie sú. Sú takí istí ako Tweens, akurát majú trochu hustejší imidž. Je to o muzike a nie o tom, akú pózu kto hodí. A nič na tom nezmení ani tá najdrsnejšie vyzerajúca gitara.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|