Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 16:40:30
Strán: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250006 krát)
0 užívateľov a 72 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1035 kedy: 08. Marec , 2009, 11:35:03 »

Tomeček a Šimko už nie sú rockeri. Možno boli, kedysi, ale aktuálne už nie sú. Sú takí istí ako Tweens, akurát majú trochu hustejší imidž. Je to o muzike a nie o tom, akú pózu kto hodí. A nič na tom nezmení ani tá najdrsnejšie vyzerajúca gitara.
hlavne nie su nijake osobnosti,pripada mi to ako vedlajši program na nevydarenom maturitnom večierku Na zdravie!
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1036 kedy: 08. Marec , 2009, 11:37:24 »

tuto musim dat za pravdu Rytmusovi, ktoreho sa pytali pre jeden komercny bulvar na nazor na celu Euroviziu..povedal dobre.. je tam kopec skrachovanych vypredajovych superstaristov bez stipky sebareflexie, potom byrokraticke hviezdicky v style moja sestra jebe tvojho brata a preto tu mozes spievat, zakomplexovani zlodeji bez schopnosti prist s niecim vlastnym.. proste obraz nasej popovej sceny... (hovorim popovej a to plati aj pre 'rockerov/metalistov v style tomecek a ten ony s massriotom.. co papa vela gulasu... ech jak sa len vola.. )

šme še pobavili... ja by som si toto nedovolil povedat a takto globalizovat. Cize tam zaradujes aj Imbusa, Johna a spol., co tam tiez boli.

Inak Rytmus je ozaj ten pravy.  Suhlasim, ze je jeden z top raperov u nas, ale ked pocuvam jeho albumy, tak 2/3 su o tom, ze on je hore a ti ostatni su k****, chapes bracho?
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1037 kedy: 08. Marec , 2009, 11:38:23 »

...Suhlasim, ze je jeden z top raperov u nas, ale ked pocuvam jeho albumy, tak 2/3 su o tom, ze on je hore a ti ostatni su k****, chapes bracho?
A nema pravdu ?
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #1038 kedy: 08. Marec , 2009, 11:38:50 »

podla mna to od rytmusa je tak presne povedane asi ako nic v tejto teme  Bavím sa skvele
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #1039 kedy: 08. Marec , 2009, 11:39:08 »

Tomeček a Šimko už nie sú rockeri. Možno boli, kedysi, ale aktuálne už nie sú. Sú takí istí ako Tweens, akurát majú trochu hustejší imidž. Je to o muzike a nie o tom, akú pózu kto hodí. A nič na tom nezmení ani tá najdrsnejšie vyzerajúca gitara.

No mozno Simko nie je metalista, ale snad rockerom by s Tomeckom este mohli byt. Aku mas na to definiciu? Ak je to o muzike, tak Tomecek robi dobru hudbu, Simko to az bars toci do dnesneho Desmodu na moj vkus, ale je to jeho vec. Lepsie ako nejake tuc tuc.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #1040 kedy: 08. Marec , 2009, 11:42:05 »

A nema pravdu ?

No dobre, ale to su o com texty, ma dobry "sloh" ale tema je furt ta ista, nebudem si to poustat dokolecka...

2Zakky: Add Rytmusov nazor. Inak som cital na tvojej stranke pokec o clenoch kapely, tak som tam tiez nasiel trosku tej slovenskej zakomplexovanosti. Mame to v sebe  Na zdravie!
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #1041 kedy: 08. Marec , 2009, 11:43:01 »

No dobre, ale to su o com texty, ma dobry "sloh" ale tema je furt ta ista, nebudem si to poustat dokolecka...

2Zakky: Add Rytmusov nazor. Inak som cital na tvojej stranke pokec o clenoch kapely, tak som tam tiez nasiel trosku tej slovenskej zakomplexovanosti. Mame to v sebe  Na zdravie!

omg jakej zakomplexovanosti?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1042 kedy: 08. Marec , 2009, 11:43:03 »

šme še pobavili... ja by som si toto nedovolil povedat a takto globalizovat. Cize tam zaradujes aj Imbusa, Johna a spol., co tam tiez boli

.. toto je sutaz spevakov.. alebo? co s tym ma Imbus a John?  on sa len zviezol.. ved ked je v aute volne miesto, preco by si mal ist 5 km peso? jediny problem je, ked ides starou skodovkou v lete ked je 35 stupnov (v tomto pripade mozme aplikovat na kravjara) v takom aute hrozi, ze sa vyvari voda a ze az sa to auto pokazi, ostatni clenovia premavkylen posmesne prejdu okolo ukazujuc aha! to je ten dilin co ide v lete na rozsypanej kare..
« Posledná zmena: 08. Marec , 2009, 11:46:57 od kaolko » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1043 kedy: 08. Marec , 2009, 11:43:19 »

Predy - a vy ste tam preco neposlali pesnicku ?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1044 kedy: 08. Marec , 2009, 11:44:15 »

Myslim si, ze nemas dobre napocuvane jeho texty, ak toto tvrdis.  :)
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #1045 kedy: 08. Marec , 2009, 11:46:17 »

.. toto je sutaz spevakov.. alebo? co s tym ma Imbus a John?  on sa len zviezol.. ved ked je v aute volne miesto, preco by si mal ist 5 km peso?

Vykrucas sa, ale povedzme, ze podla statutu je to autorska sutaz, takze podla teba su **** Jimi Cimbala, Strasser etc...
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1046 kedy: 08. Marec , 2009, 11:49:09 »

Vykrucas sa, ale povedzme, ze podla statutu je to autorska sutaz, takze podla teba su **** Jimi Cimbala, Strasser etc...

v tom pripade mali odzniet iba nahravky bez aktivnej ucasti nejakych spevakov, ktori s tym nic nemaju.. mala sa pustit nahravka do eteru, Marcin mal zo seba spravit kkta, mala tam byt nejaka celebrita, co ukaze cecok a bolo by to vybavene.. a hlavne!!! by sa minimalne spomenulo v priamom prenose kto ten ktory song skladal kebyze ide o sutaz autorov.. Žmurk
Zaznamenané

predator
Hosť
« Odpoveď #1047 kedy: 08. Marec , 2009, 11:52:01 »

Predy - a vy ste tam preco neposlali pesnicku ?
Akosi sme sa o tom dozvedeli až po uzávierke ... škoda  :)

Ináč ak by sme tam išli, asi by sme šli s pesničkou Závisť, to je taká zaujímavá pieseň s trochu smutným a dosť aktuálnym posolstvom. Aj keď ... ísť na halfplayback ... šaškovať tam miesto hrania Smútim Nezahrávaj sa to asi nie ...
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #1048 kedy: 08. Marec , 2009, 11:52:58 »

tuto musim dat za pravdu Rytmusovi, ktoreho sa pytali pre jeden komercny bulvar na nazor na celu Euroviziu..povedal dobre.. je tam kopec skrachovanych vypredajovych superstaristov bez stipky sebareflexie, potom byrokraticke hviezdicky v style moja sestra jebe tvojho brata a preto tu mozes spievat, zakomplexovani zlodeji bez schopnosti prist s niecim vlastnym.. proste obraz nasej popovej sceny... (hovorim popovej a to plati aj pre 'rockerov/metalistov v style tomecek a ten ony s massri otom.. co papa vela gulasu... ech jak sa len vola.. )

najhoršie,alebo najlepšie???že ma pravdu...hiphopko sa bavi aspon ma zas o čom spievat Bavím sa skvele
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #1049 kedy: 08. Marec , 2009, 11:53:41 »

ale sak cela eurovizia je uplna kokotina a nielen na slovensku sak to vyhrava kade kto seliaki buzeranti preoperovanci a fini v smiesnych maskach
« Posledná zmena: 08. Marec , 2009, 11:54:23 od Zakky » Zaznamenané
Strán: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.103 sekund, 23 otázok.