Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 18:33:59
Strán: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250529 krát)
0 užívateľov a 48 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #1155 kedy: 08. Marec , 2009, 23:20:03 »

presne ! ale uz som pochopil preco takto, lebo porota su alibisti. cize, keby teraz dali napriklad bezdedu a ten by tam neuspel, tak by to bolo na ich hlavu, ze vybrali zle. takto ked tento ujacany par neuspeje, nic sa nedeje - vybrali to ludia.
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #1156 kedy: 08. Marec , 2009, 23:20:34 »

mne sa náhodou tá víťazná vec vcelku páči ...lepšie jak cigáň prezlečený za supermana  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 08. Marec , 2009, 23:22:54 od brmbolec » Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1157 kedy: 08. Marec , 2009, 23:26:26 »

mne sa náhodou tá víťazná vec vcelku páči ...lepšie jak cigáň prezlečený za supermana  Bavím sa skvele
čo už je len na ujačanej,slzotvornej kantiléne dobré?  Nezahrávaj sa aj tak si myslím že dostali toľko hlasov kvoli učinkovaniu v seriali Ordinácia v ružovej záhrade  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1158 kedy: 08. Marec , 2009, 23:28:01 »

Nikdy som nemal potrebu ohovarat, pretoze nikam ma to neposunie a je to pod moju uroven. Idem si radsej svojou cestou, v ktoru verim a snad to niekde dotiahnem. Robim vsetko pre to.  Žmurk

Inak nechces zacat pisat rapove texty? Primiesaj tam este trosku bernolakovstiny, par vulgarizmov a mas vymalovane  Je to frajer
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #1159 kedy: 08. Marec , 2009, 23:31:46 »

Mal isť Nezbeda  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Z tej trojice jednoznacne.

Ked uz ohovarame a som si dnes dal do chrapy aj velkeho Rytmusa, tak aj ten by asi lepsie zaspieval ako ten Mikulcik, ved on tusim fical cely song v jednej oktave...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
brmbolec
stály hosť

« Odpoveď #1160 kedy: 08. Marec , 2009, 23:34:24 »

čo už je len na ujačanej,slzotvornej kantiléne dobré?  Nezahrávaj sa aj tak si myslím že dostali toľko hlasov kvoli učinkovaniu v seriali Ordinácia v ružovej záhrade  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

neviem, ten seriál nesledujem, doteraz som ani nepoznal to duo.
ozaj, čo je to tá televízia? :)
Zaznamenané

temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1161 kedy: 08. Marec , 2009, 23:34:57 »

ludia su ****y na volebnom plagate s radicovou je kramar. lahko sa moze stat ze bude prezident on lebo hra v ruzovej zahrade
Kramár bude minimálne poradca prezidenta  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1162 kedy: 08. Marec , 2009, 23:35:14 »

Inak nechces zacat pisat rapove texty? Primiesaj tam este trosku bernolakovstiny, par vulgarizmov a mas vymalovane  Je to frajer
Jasne, a ja budem cakat, kym si kupis moju dosku.  Žmurk
 Na zdravie!
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #1163 kedy: 08. Marec , 2009, 23:36:30 »

Kramár bude minimálne poradca prezidenta  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele

ten uz hral vsetko aj teplych princov nezahra jedneho poradcu ? 
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
m4jo
nováčik
*
Príspevkov: 54

« Odpoveď #1164 kedy: 08. Marec , 2009, 23:36:57 »

lepšie jak cigáň prezlečený za supermana  Bavím sa skvele
Bavím sa skvele  cojaviem..ten cigáň prezleceny za supermana ma aspon celkom pobavil..nie ako nase slovenske srdcervuce balady Bavím sa skvele
Zaznamenané
urmo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #1165 kedy: 08. Marec , 2009, 23:40:08 »

...ujacany par neuspeje, nic sa nedeje - vybrali to ludia....

e? Nechajte ma vydýchať ten song je jeden z najkvalitnejsich co sa tyka celej sutaze ak nie slovenskej muziky vobec. ujacany par? a bezdeda je co? eunušsky falzet, osobnost nula-interpert jak pome dopč. Vitazny song je najsofistikovanejsi zo všetkych, ma pribeh, dynamiku, aranz, a v neposlednom rade dobrych interpetov ktori to davaju presvedcivo tak jak ma byt. ha ha ha
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť

« Odpoveď #1166 kedy: 08. Marec , 2009, 23:50:20 »

Bavím sa skvele  cojaviem..ten cigáň prezleceny za supermana ma aspon celkom pobavil..nie ako nase slovenske srdcervuce balady Bavím sa skvele

som nedávno sledoval jednu reláciu na prime, vraveli tam o rómoch, že kolko prachov dostávajú od štátu, že ich púšťajú do automatov, že sú neprispôsobivý a tak. Mi tá ich nominácia v eurosongu trochu pripadá ako keď si Slota dal ako poradcu černocha  Bavím sa skvele  (či akú to mal funkciu)
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #1167 kedy: 08. Marec , 2009, 23:51:56 »

No takze som nemohol pozerat nhl, tak som sledoval s frajerkou toto Beeee

e? Nechajte ma vydýchať ten song je jeden z najkvalitnejsich co sa tyka celej sutaze ak nie slovenskej muziky vobec. ujacany par? a bezdeda je co? eunušsky falzet, osobnost nula-interpert jak pome dopč. Vitazny song je najsofistikovanejsi zo všetkych, ma pribeh, dynamiku, aranz, a v neposlednom rade dobrych interpetov ktori to davaju presvedcivo tak jak ma byt. ha ha ha
Suhlasim, aj ked sa mi ta pesnicka moc nepaci, je taka muzikalova. Mne sa lubilo aj to Mukatado. A k tomu Bezdedovi, na to ze je to jeho vlastna pesnicka je dost dobra, inak tiez nič moč. Zdravíčko

Inak ti češi to bol riadny pruser... Popiskujem si Bavím sa skvele
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
temo
miestny štamgast

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1168 kedy: 08. Marec , 2009, 23:57:50 »

Je to p*čovina tá pesnička ako celá súťaž,kde sa mi chceme hrabať na európsku úroveň  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele to už rumuni sú na tom lepšie  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 08. Marec , 2009, 23:58:49 od temo » Zaznamenané

vagon
okukávač

Príspevkov: 3

« Odpoveď #1169 kedy: 09. Marec , 2009, 00:02:15 »

Idem do MOCKBY všetko preplatia.  Vďaka za Vaše SMS. Moja uloha je vokalistkam rozťahovať hrdlo.   Na zdravie! Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 23 otázok.