Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 18:30:23
Strán: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 96 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eurosong  (Prečítané 250479 krát)
0 užívateľov a 45 Hostí prehliada túto tému.
Dejvo
Hosť
« Odpoveď #1230 kedy: 10. Marec , 2009, 07:43:08 »

inak nece sa mi ciat ci ot tu dakdo pisal ale len tak som sa kukol na to ked to bolo v telke a neviem ci sa mi to zdalo ale v tomto finaalovom nemali tam aj kombo BUGERA 333XL a vedla neho stalo myslim dake Orange alebo take doaco  Na zdravie!

2× Orange kombo a jedno kombo Bugera tam bolo, aky typ neviem, nepoznam ich moc. Len tam tak stali osamotene...
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #1231 kedy: 10. Marec , 2009, 10:26:25 »

Opäť  Bavím sa skvele
http://www.topky.sk/cl/15/417887/VIDEO-Hadky-poroty-v-Eurovizii-Rozbroje-kvoli-vitazovi
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stagemaster
pravidelný návštevník
Príspevkov: 444

« Odpoveď #1232 kedy: 10. Marec , 2009, 15:03:55 »

V gipsy.cz (to su "ti cesi") hraju 2 ludia (gitarista a ten co drzal basu - to je bubenik), ktori aj vystupili v nedelu v tom finalovom prenose, s ktorymi hram v Prahe v jednej kapele a su to vyborni muzikanti, ostatnych odtial nepoznam, len som chcel povedat, ze mozno nie je dobre odsudzovat niekoho, koho nepozname a nechapeme. Sami mi hovorili, ze nikdy nehrali na playback a sralo ich to, ze su ohodnoteni publikom za nic. K tym kostymom - cista recesia. Gipsy(spevak) ma az tak nebavi, je zvyknuty a vyzaduje od kapely urcite veci, co znamena pre druhu stranu velke obmedzenia v real-time tvorbe. Keby tam bol iny leader a zahrali by nazivo, riadne by nalozili, mozte mi verit.
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #1233 kedy: 10. Marec , 2009, 15:11:07 »

e? Nechajte ma vydýchať ten song je jeden z najkvalitnejsich co sa tyka celej sutaze ak nie slovenskej muziky vobec. ujacany par? a bezdeda je co? eunušsky falzet, osobnost nula-interpert jak pome dopč. Vitazny song je najsofistikovanejsi zo všetkych, ma pribeh, dynamiku, aranz, a v neposlednom rade dobrych interpetov ktori to davaju presvedcivo tak jak ma byt. ha ha ha
Pod toto sa kludne podpisujem. Co som videl par videi interpretov, ktori postupili z inych krajin ......vacsina boli podobne tanecne-popovo orientovane veci. Toto bude nieco uplne ine a nebude to strcene v jednom pytli s dalsimi skladbami. Ak teda uz nic ine, tak dostaneme aspon "ocenenie" za najvyssi odspievany ton - pochybujem, ze niekto v Moskve nalozi vyssi ultrazvuk ako Pociskova.  :)

Este nieco pre Vallu - Skoda, ze nema Pociskova vacsie (resp. vobec nejake) kozy. Ale inak celkom ujde. Hla - ako jazdi na konikovi.   Zdravíčko
« Posledná zmena: 10. Marec , 2009, 15:14:06 od Misko » Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #1234 kedy: 10. Marec , 2009, 15:13:48 »

Pod toto sa kludne podpisujem. Co som videl par videi interpretov, ktori postupili z inych krajin ......vacsina boli podobne tanecne-popovo orientovane veci. Toto bude nieco uplne ine a nebude to strcene v jednom pytli s dalsimi skladbami. Ak teda uz nic ine, tak dostaneme aspon "ocenenie" za najvyssi odspievany ton - pochybujem, ze niekto v Moskve nalozi vyssi ultrazvuk ako Pociskova.  :)

ano cim vyssi skrek tym viac spevacka... Bleee
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #1235 kedy: 10. Marec , 2009, 15:15:30 »

ano cim vyssi skrek tym viac spevacka... Bleee
Ale ved nic take som nenapisal. A ani nahodou si to nemyslim. :)
Ja len, ze aj tie obrovske vysky mozu vzbudit pozornost spomedzi obrovskeho mnozstva normovanych europskych mainstream umelcov.  Žmurk
« Posledná zmena: 10. Marec , 2009, 15:16:02 od Misko » Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #1236 kedy: 10. Marec , 2009, 15:18:04 »

e? Nechajte ma vydýchať ten song je jeden z najkvalitnejsich co sa tyka celej sutaze ak nie slovenskej muziky vobec. ujacany par? a bezdeda je co? eunušsky falzet, osobnost nula-interpert jak pome dopč. Vitazny song je najsofistikovanejsi zo všetkych, ma pribeh, dynamiku, aranz, a v neposlednom rade dobrych interpetov ktori to davaju presvedcivo tak jak ma byt. ha ha ha

ani po tvojom vysvetleni sa mi ten song nezda dobry ha ha ha ale s tym eunusskym falzetom si to trafil Bavím sa skvele Mne sa inac pacila aj Schindlerovej pesnicka, pripomina mi to taky starsi slovensky pop
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #1237 kedy: 10. Marec , 2009, 15:18:51 »

tak ja si skor myslim ze od tych falosnych a este aj vysokych vysok im akurat odpadnu usi a dogrcaju sa... ja si radsej pozriem popovo-tanecnu kreaciu ako nejakych tetrovov co sa predbiehaju kto vie viacej afektovane zakricat...
ja si myslim ze sme vybrali tu najhorsiu pesnicku zo vsetkych... potom jasne ze skoncime niekde na chvoste...
Zaznamenané
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #1238 kedy: 10. Marec , 2009, 15:21:19 »

ako nejakych tetrovov ...

Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané
Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #1239 kedy: 10. Marec , 2009, 15:34:26 »

Ved sa uvidi. Mozno v Moskve tetrova este nevideli, tak budu sokovani.  Som frajer
Kazdopadne si myslim, ze to bol najsilnejsi song vo finale a som rad, ze prave ten ludia a nasledne aj porota vybrala.

Inak Branko, vsetko naj k dnesnym meninam.   Bravooo
http://imgs.pravda.sk/sk_khudba/A060607_P20_KLIP3_V.JPG
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #1240 kedy: 10. Marec , 2009, 15:50:45 »

Ved sa uvidi. Mozno v Moskve tetrova este nevideli, tak budu sokovani.  Som frajer
Kazdopadne si myslim, ze to bol najsilnejsi song vo finale a som rad, ze prave ten ludia a nasledne aj porota vybrala.

Inak Branko, vsetko naj k dnesnym meninam.   Bravooo
http://imgs.pravda.sk/sk_khudba/A060607_P20_KLIP3_V.JPG
Na zdravie! Dikyyy moc.
 Zdravíčko
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #1241 kedy: 10. Marec , 2009, 16:14:39 »

suhlas... urcite budu sokovani  ha ha ha
Zaznamenané
urmo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #1242 kedy: 10. Marec , 2009, 16:19:11 »

dobre dobre, ale ja som nič nehovoril na interpretov, iba ze su presvedcivi, nie o kvalite spevu, ktory by mohol byt o 10 lig lepši, keby to spieval Bezdeda s jeho vyškami. Bavím sa skvele Hovoril som o skladbe, ale načo dakoho presviedcat, kazdy nech si mysli co chce. ha ha ha Ta vec je jedna z mala. Lisi sa od ostatnych tym, ze je to ozajstna skladba, ostatne to su len 'pesničky'. Zdravíčko
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #1243 kedy: 10. Marec , 2009, 16:21:50 »

Na tetrova sa robí do ruska zájazd ;Dhttp://www.abcentrum.sk/polovacka/rusko-los-tetrov-hluchan-sibirsky-srnec-medved-atd/polovacka-na-hluchana-a-tetrova-v-rusku/http://
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #1244 kedy: 10. Marec , 2009, 16:30:19 »

Na tetrova sa robí do ruska zájazd ;Dhttp://www.abcentrum.sk/polovacka/rusko-los-tetrov-hluchan-sibirsky-srnec-medved-atd/polovacka-na-hluchana-a-tetrova-v-rusku/http://

Bavím sa skvele
Zaznamenané
Strán: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 96 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.122 sekund, 23 otázok.