Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 16:43:32
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ennio Morricone  (Prečítané 6028 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #15 kedy: 03. Február , 2009, 10:30:02 »

potom si dovolim tvrdit, ze mas prehlad v kinematografii asi taki, ako ja v hardrocku
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #16 kedy: 03. Február , 2009, 10:48:28 »

Jeden z geniov modernej hudby 20. a nastastie aj 21. storocia. Hudba k filmom, ktoru zlozil je nezabudnutelna... Film Vtedy na Zapade povazujem za jeden z vrcholov kinematografie. Westerny nemusim, ale tento si rad pozriem...a od detstva som ho aj videl bohviekolkokrat...
Ukazka:

« Posledná zmena: 03. Február , 2009, 10:48:52 od yngwinier » Zaznamenané
Vindo
nováčik
*
Príspevkov: 30

« Odpoveď #17 kedy: 03. Február , 2009, 11:57:01 »

Presne tak, je to genius...ako dokaze skomponovat hudbu ku kazdej postave, k roznym zaberom filmom, tak to je fantasticke....patri medzi mojich najoblubenejsich skladatelov 20. st, mam aj nejake jeho albumy......taktiez milujem vsetky filmy s jeho hudbou, zaobstaral som si celu zbierku spaghetti westernov s jehou hudbou a s reziou Sergia Leoneho, dodes mi behaju zimomriavky z tej hudby + zabery deja ako Claudia Cardinale sa vezie v koči naprieč tou krasnou krajinou a nic netusiac, ze jej manzel je mrtvy...jednoducho Ennio, sklanam vám  Zdravíčko..a taktiez Sergiovi  Zdravíčko
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #18 kedy: 03. Február , 2009, 12:05:17 »

Presne tak, je to genius...ako dokaze skomponovat hudbu ku kazdej postave, k roznym zaberom filmom, tak to je fantasticke....patri medzi mojich najoblubenejsich skladatelov 20. st, mam aj nejake jeho albumy......taktiez milujem vsetky filmy s jeho hudbou, zaobstaral som si celu zbierku spaghetti westernov s jehou hudbou a s reziou Sergia Leoneho, dodes mi behaju zimomriavky z tej hudby + zabery deja ako Claudia Cardinale sa vezie v koči naprieč tou krasnou krajinou a nic netusiac, ze jej manzel je mrtvy...jednoducho Ennio, sklanam vám  Zdravíčko..a taktiez Sergiovi  Zdravíčko

Jasne, mas pravdu. Celkovo majstrovske spracovanie celeho deja (je to vlastne tak trochu detektivka), kamera (detaily na tvar a zaroven je v zabere druha postava) a vlastne vsetko je v tom filme super. Je to ozajstne majstrovske dielo, vratane hereckych kvalit vsetkych co tam hrali. Hudba to cele len podciarkla a tak to ma byt Zdravíčko
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #19 kedy: 04. Február , 2009, 18:05:34 »

Uz asi nepoviem nic nove, ale je to jeden z mojich najoblubenejsich sucasnych skladatelov spolu s Alanom Silvestrim a Steveom Reichom.
Jeho tvorba je sice taka lahsia klasika, ale velmi kvalitne spravena a uplne sa na to clovek namota. Na zdravie!
Zaznamenané
jano
nováčik
*
Príspevkov: 44

« Odpoveď #20 kedy: 15. Február , 2009, 11:30:12 »

inak konkretne Vtedy na zapade bola najprv nahrana hudba a az potom sa zacal tocit film podla hudby, ktoru ale zrejme Ennio konzultoval s Leonem Žmurk
Zaznamenané

why so serious?
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379

dilinožravec

« Odpoveď #21 kedy: 17. Február , 2009, 10:34:48 »

Enrico je jeden z najlepsich skladatelov filmovej hudby ever ..... soundrtacky k Once upon a time in the West a The Mission su vrcholo filmovejhudby  Zdravíčko
Zaznamenané

Respectable people do not write music or make love as a career.
Vindo
nováčik
*
Príspevkov: 30

« Odpoveď #22 kedy: 25. Február , 2009, 08:38:50 »

inak konkretne Vtedy na zapade bola najprv nahrana hudba a az potom sa zacal tocit film podla hudby, ktoru ale zrejme Ennio konzultoval s Leonem Žmurk
ano to mas pravdu..nic nove si mi nepovedal...ale ako si povedal, oni spolu konzultovali, cize ta huda nevznikla len tak z brucha, ale Leone mu vravel o jeho scenach.....mam prepozerane vsetky tie dokumenty o jeho filmach a taktiez aj jeho filmy  Žmurk
Zaznamenané
cembo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 550

« Odpoveď #23 kedy: 18. August , 2010, 17:00:17 »

... veru veru, vyborne wjecy. Marco Polo soundtrack a takisto La Piovra, husia koza :) ...
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.