mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 15. Február , 2009, 23:29:20 » |
|
ja by som reproduktory nekupoval podla vyzoru.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
daron521
náhodný pocestný
Príspevkov: 75
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 16. Február , 2009, 00:00:42 » |
|
Veď ani ja. Randall sa mi zdá lepší kôli tej 19 mm brezovej preglejke.
|
|
|
Zaznamenané
|
Squier Standard Stratocaster + Seymour Duncan Hot rails Dunlop 535q, Gerhat Golem, True baypass box, Yamaha Magicstomp II Peavey Windsor, Marshall 1936 HM
|
|
|
eter
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 16. Február , 2009, 14:27:14 » |
|
Nemohol by mi niekto napisat vahu toho Kustom 4x12 skosenej bedne?? Objednaval som to z kytary.cz ...a zasielkova sluzba odvazila zasielku na 21,6kg ...aj ked vsade na nete aj u vyrobcu je uvadzana vaha 32kg. Mohol by ju niekto odvazit doma, kto ju mate?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 16. Február , 2009, 15:40:29 » |
|
Nemohol by mi niekto napisat vahu toho Kustom 4x12 skosenej bedne?? Objednaval som to z kytary.cz ...a zasielkova sluzba odvazila zasielku na 21,6kg ...aj ked vsade na nete aj u vyrobcu je uvadzana vaha 32kg. Mohol by ju niekto odvazit doma, kto ju mate?
ja som si ju doma vazil a ma 40,5kg takze dost
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 16. Február , 2009, 15:44:05 » |
|
ja som tam mal tiez nejaku picovinu navazenu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 16. Február , 2009, 15:46:34 » |
|
ja som tam mal tiez nejaku picovinu navazenu.
pockajte idem sa pozriet kolko som mal navazene ja 44,5kg mam nalepku na krabici
|
|
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 15:47:52 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 16. Február , 2009, 15:51:49 » |
|
hmm, ja som mal menej, nejako 26kg alebo ako a to mam Ackovu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 16. Február , 2009, 15:54:50 » |
|
hmm, ja som mal menej, nejako 26kg alebo ako a to mam Ackovu.
ja mam Ackovu tiez ale neverim ze krabica vazi 4kg lebo bedna mi vazi 40kg ale to je jedno podla mna ci vazi 38 alebo 40kg proste mate tam bludy napisane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 16. Február , 2009, 15:57:52 » |
|
valla, mb, eter, doviezli vam tie bedne zadarmo?
|
|
« Posledná zmena: 16. Február , 2009, 15:58:39 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 16. Február , 2009, 16:01:40 » |
|
ja som ju bral z muzikera a tam mali nepisane ze doprava zadarmo,len ked mi dosla bedna tak som platil aj postovne kurvy jedny nenazrane,mne to je jedno ci to mam zadarmo alebo si to zaplatim ale kua tak nech to tam nepisu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 16. Február , 2009, 16:05:54 » |
|
ja som ju bral z muzikera a tam mali nepisane ze doprava zadarmo,len ked mi dosla bedna tak som platil aj postovne kurvy jedny nenazrane,mne to je jedno ci to mam zadarmo alebo si to zaplatim ale kua tak nech to tam nepisu JA by som nezaplatil dopravu ked je písané že zadarmo ale nebolo tam písané že doprava zadarmo len v BA? Malacky sú už iný štát
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 16. Február , 2009, 16:13:50 » |
|
pisane to nebolo ale asi tak to mysleli ja som na to prisiel az ked som si pozeral fakturu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
eter
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 16. Február , 2009, 16:33:08 » |
|
neviem aka bola cena, ale objednavku na nete mam vystavenu len na cenu tovaru ..cize postovne nie ...ved nad 3 tisic je to zadarmo ale ja som ju neprebral na zaklade tej vahy... tak este uvidim, co s tym...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
eter
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 16. Február , 2009, 17:44:51 » |
|
mario bross: ...odkial si objednaval tu bednu?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 16. Február , 2009, 18:14:54 » |
|
ja som teraz videl v obchode u nas Marshall 4x12 nejaky novy za 6000sk... vyzerala sympaticky... este som tam vsak nebol s aparatom ju vyskusat... len tak nahodou na tom niekto nehral uz?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|