Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 05:34:58
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Mazzi ukážka  (Prečítané 11537 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #15 kedy: 17. Február , 2009, 11:36:29 »

takže si treba kupit solton a vybavene Bavím sa skvele Bavím sa skvele jeden z naj...zvukov čo som tu počul skoro ako moje AVTčko Bavím sa skvele Bavím sa skvele
teraz može niekto trepat o tom aky aparat ,takto dobre hra aj Cube60,Session75 a ine lacnaky...fakt škoda penazi za nejaky drahy aparat a na metal ti tam pichnem Lampovy distortion a musi to hrat ako diva nemecka,hlavne je to v prstoch a to kolega ma aaaaa Zdravíčko Zdravíčko
Zaznamenané

Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #16 kedy: 17. Február , 2009, 18:11:41 »

Joe: Ale i ten Solton ma svoje chyby...ten ton nie je presne taky ako by som si predstavoval...myslim, ze velka devizs toho aparatu je, ze ma jeden 15" reprak, takze to cele znie mohutnejsie...ale urcite by som bral nieco lepsie...no nie su financie zatial... :)
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #17 kedy: 17. Február , 2009, 21:11:03 »

Inak som velmi rad, ze sa prave moj zvuk paci. Nejak som sa nesnazil priblizit sa SRV, ale ten zvuk si ma nejako ziskal :)
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #18 kedy: 17. Február , 2009, 21:18:43 »

No v kapele hravam, ale tam sa takyto styl presadi len ako spestrenie. Hrame nieco dost odlisne...

Ja by som hned hral blues, lenze kazdy by len rock hral Som frajer a co hrate mimo toho spestrenia?
« Posledná zmena: 17. Február , 2009, 21:22:13 od Srnac » Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #19 kedy: 17. Február , 2009, 21:22:17 »

Zoslal by mi Boh par hudobnikov v mojom okoli, ktori by chceli hrat blues Bavím sa skvele
Zaznamenané

Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #20 kedy: 17. Február , 2009, 21:22:41 »

Zoslal by mi Boh par hudobnikov v mojom okoli, ktori by chceli hrat blues Bavím sa skvele

A co hrate mimo bluesu???
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #21 kedy: 17. Február , 2009, 21:28:28 »

My ako kapela samotna nehrame blues
ved posud sam, co to je: http://www.hudba.sk/c-i-t
blues som ta priniesol ja, ked som asi pred rokom aj nieco zacal s nimi hravat...
mame asi iba 3-4 piesne bluesove...aj to iba prebrate
Zaznamenané

Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 17. Február , 2009, 21:30:13 »

My ako kapela samotna nehrame blues
ved posud sam, co to je: http://www.hudba.sk/c-i-t
blues som ta priniesol ja, ked som asi pred rokom aj nieco zacal s nimi hravat...
mame asi iba 3-4 piesne bluesove...aj to iba prebrate
Tak to ma od bluesu hodne daleko...A sak v bluese neviem ci je nejak extra vymyslat dačo sak to sa stale toči dokola ha ha ha
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #23 kedy: 17. Február , 2009, 21:32:24 »

Moze sa zdat, ze ide o to iste, ale vzdy je tam co hrat...ide o dusevnu vypoved....nejde o hranie naucenych fraz, ale o davku improvizacie.
Zaznamenané

Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 17. Február , 2009, 21:33:49 »

Moze sa zdat, ze ide o to iste, ale vzdy je tam co hrat...ide o dusevnu vypoved....nejde o hranie naucenych fraz, ale o davku improvizacie.

JJ ale ta hlavna schema je to iste stale I-IV-V
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #25 kedy: 17. Február , 2009, 21:35:07 »

JJ ale ta hlavna schema je to iste stale I-IV-V

nikto ti nebrani ju pozmenit a obohatit, vela bluesovych hracov to bezne robi Žmurk :)
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #26 kedy: 17. Február , 2009, 21:35:37 »

u klasickeho blues sa to tak da povedat...v blues-rocku tam najdes uz aj ine akordy Bavím sa skvele.
Inak na tych nahravkach hram iba v Zapamatam si a Este vcera...
Tu dalsiu som len prespieval z ciach kapely, ked som bol este len vo hviezdach.
Zaznamenané

Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #27 kedy: 17. Február , 2009, 21:38:29 »

Ved si staci popocuvat solo zo Zapamatam si...myslim, ze je dost ovplyvnene bluesom...
Aj nova piesen ktora este nie je studiovo nahrata je dost do blues...asi preto lebo som hudbu pisal ja Bavím sa skvele
Zaznamenané

Srnac
pravidelný návštevník

« Odpoveď #28 kedy: 17. Február , 2009, 21:39:11 »

nikto ti nebrani ju pozmenit a obohatit, vela bluesovych hracov to bezne robi Žmurk :)

jj, to mi je jasne Som frajer aj tak bluesovych kapiel co hraju ten klasicky dobry blues je podla mna malo u nas
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník

« Odpoveď #29 kedy: 17. Február , 2009, 21:42:37 »

celkove muzikantov co hraju akykolvek blues je na Slovenku malo...aj ked sa mi kazdy blues paci, rad by som zabrdol do niecoho takeho ako je blues-rock...to sa i paci asi najviac a ma to pre mna najvacsiu energiu...ved sa nezaprie, ze som asi velky fanusik Stevieho Raya Vaughana  Popiskujem si
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 23 otázok.